What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kadra.

Status
Not open for further replies.

ZupaRomana

User
Reaction score
0
Odp: Kadra.

Po chuju ju? sobie zainstalowali. Najpierw trzeba miec FTP (nie)inteligenta osobo - multi kolejne ;<. Anyway, wracaj?c do tematu niech wraca Alastor, a TRO niech mu odda ca?e forum to b?dzie najlepsze rozwi?zanie, bo i tak g?wno tu zrobili.

Tyle w temacie.

Ty to si? znasz na ludziach, uwa?asz si? za B?g wie kogo, a tak naprawde jestes NIKIM w sumie to nie b?de si? zni?a? do Twojego poziomu i do Twoich sensownych wypowiedzki, kt?re praktycznie nic nie wnosz?, a wykonanie jest nie mo?liwe. Takich jak Ty powinno si? odizolowac od tego spo?ecze?stwa, bo tylko siejesz niepotrzebny zament i obra?asz user?w - czy to tu czy te? na sb. My?lisz go?ciu, ?e firma, kt?ra zap?aci?a zainestowane pieni?zki, kt?re po danym okresie maj? si? zwr?cic, z zyskiem odda komu? swoje inwestycje tak o, bo Tobie si? tak podoba? Zejdz cz?owieku na ziemie, wyloguj si? z internetu, bo Tw?j m?zg chyba nie funkcjonuje normalnie. Teraz dam Ci przyk?ad kupujesz firme zatrudniasz pracownik?w Ty za? przebywasz co jaki? czas sprawdzac jak biznes si? kr?ci, pracownicy narzekaj?, ?e nic nie robisz i chc?, aby? zwr?ci? firme poprzedniemu w?a?cicielowi - Ty jako dobry o przysz?o?c firmy oddajesz j? za darmo, choc wcze?niej zap?aci?e? za ni? spore pieni?dze i nie wydaje mi si?, by? to w?a?nie tak zrobi?, zarz?da? by? od poprzedniego w?a?ciciela dwa razy wi?cej ni? on chcia? od Ciebie, argumentuj?c tym, ?e po?wi?ci?e? si? dla firmy. Poprzednik powie za?, ?e on ju? tej firmy nie chce, a pracownicy odchodz? i co wtedy zrobisz? Wi?c wyci?gnij wnioski i zastan?w si? na przysz?o?c co piszesz.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

Ale nie ma statystyk temat?w z pociskami na tych noelf?w co siedz? w kadrze. Wychodzi na to, ?e albo administratorzy maj? super mega wyjebane na nie, u?ytkownicy zak?adaj? tematy bez konkretnych dowod?w ale z konkretnymi oskar?eniami, zawsze zostaje mo?liwo?? kadra jest perfekcyjna, zajebista, "whuj" dobra i koniec. XX temat?w, 0* wyjebanych moderator?w.

*?r?d?o: Badania przeprowadzone przez niezale?nych osobnik?w z

Marcinek24

Banned
Reaction score
6

Po chuju ju? sobie zainstalowali. Najpierw trzeba miec FTP (nie)inteligenta osobo - multi kolejne ;<. Anyway, wracaj?c do tematu niech wraca Alastor, a TRO niech mu odda ca?e forum to b?dzie najlepsze rozwi?zanie, bo i tak g?wno tu zrobili.

Lecz si? ch?opie, naprawd?.

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

Ty to si? znasz na ludziach, uwa?asz si? za B?g wie kogo, a tak naprawde jestes NIKIM w sumie to nie b?de si? zni?a? do Twojego poziomu i do Twoich sensownych wypowiedzki, kt?re praktycznie nic nie wnosz?, a wykonanie jest nie mo?liwe. Takich jak Ty powinno si? odizolowac od tego spo?ecze?stwa, bo tylko siejesz niepotrzebny zament i obra?asz user?w - czy to tu czy te? na sb. My?lisz go?ciu, ?e firma, kt?ra zap?aci?a zainestowane pieni?zki, kt?re po danym okresie maj? si? zwr?cic, z zyskiem odda komu? swoje inwestycje tak o, bo Tobie si? tak podoba? Zejdz cz?owieku na ziemie, wyloguj si? z internetu, bo Tw?j m?zg chyba nie funkcjonuje normalnie. Teraz dam Ci przyk?ad kupujesz firme zatrudniasz pracownik?w Ty za? przebywasz co jaki? czas sprawdzac jak biznes si? kr?ci, pracownicy narzekaj?, ?e nic nie robisz i chc?, aby? zwr?ci? firme poprzedniemu w?a?cicielowi - Ty jako dobry o przysz?o?c firmy oddajesz j? za darmo, choc wcze?niej zap?aci?e? za ni? spore pieni?dze i nie wydaje mi si?, by? to w?a?nie tak zrobi?, zarz?da? by? od poprzedniego w?a?ciciela dwa razy wi?cej ni? on chcia? od Ciebie, argumentuj?c tym, ?e po?wi?ci?e? si? dla firmy. Poprzednik powie za?, ?e on ju? tej firmy nie chce, a pracownicy odchodz? i co wtedy zrobisz? Wi?c wyci?gnij wnioski i zastan?w si? na przysz?o?c co piszesz.

Nie jeste? u?ytkownikiem, jeste? multikontem.

Brzustek

Senior User
Reaction score
28

Wildhells- Je?eli, nie jeste? pewny czego? to nie pisz nie masz pewno?ci, ?e to multi konto.

PS: Nie wypowiadaj si? w tematach do kt?rych nic nie wnosisz, i si? tak nie bulwersuj ;^

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Ja poki co nie spotkalem sie z niczym niemilym od kadry, wiec raczej mam gdzies czy beda reformy czy nie (Kij z moimi pkt xd)
Mimo wszystko po przeczytaniu tego wychodzi na to ze wiekszosc kadry jest do wymiany bo sa "idiotami" bez zadnego wytlumaczenia ktore przekonaloby mnie do tego by w to wierzyc. mimo wszystko pewnie i tak zaraz mnie zflamuja ale dajcie dowody albo poprostu wyjdzie na to ze zal wam dupy sciska.

ZupaRomana

User
Reaction score
0

Tyle w temacie.

Wi?c po co si? wypowiadasz w tym temacie dalej? Nie osmieszaj si? bardziej chyba, ?e chcesz ludzi? poprawic humor na wiecz?r swoj? osob?, naprawd? co niekt?rzy to doceni?, gdy? to niecodzienno?c go?cic takiego klienta jak Ty, w takich tematach. Twierdzisz, ?e jestem multikontem ju? pisa?em Ci wy?ej w po?cie "?e Ty to si? znasz na ludziach" - potwierdzeniem jest to, i? osoba wy?ej napisa?a w Twoim po?cie, ?ebys si? nie wypowiada?.

Nie jeste? u?ytkownikiem, jeste? multikontem.

Dlatego proponuje Ci wyloguj si? cz?owieku i idz spac, potem zr?b sobie to Twoje "Multikonto" i zacznij hejtowac. Wnioskuje, ?e wypowiadasz si? tak sensowie w tym temacie, gdy? zobaczy?e? nazwe "KADRA" - co robi na Tobie wielkie wra?enie zazdro?cisz innym, ?e to w?a?nie oni piastuj? na danej pozycji a nie Ty? Chcesz za??? sobie swoje forum, na fora.pl i b?dziesz administratorem serwisu w czym masz problem.

Last edited:

Zeksio

Senior User
Reaction score
10

@Zeksio, nie wiem czy chcesz si? na mnie zem?ci? za co?, czy o co Ci chodzi. Co do tych zdj?? masz absolutn? racj?. Zanim zauwa?y?em sw?j b??d, usun??em screeny z komputera, wi?c nie mog?em ju? tego naprawi?. Ka?dy ma prawo do b??du, r?wnie? i ja, wi?c nie rozumiem po co ten ca?y temat. My?l?, ?e ja, Ty, oraz ka?dy u?ytkownik TNP pope?nia b??dy. Temat si? rozwija, wi?c dlaczego mam go zamyka?, przez taki ma?y b??d ? Nie rozumiem o co Ci chodzi, ?e nic nie robie, wszystko olewam. Po prostu powied? mi sk?d to wywnioskowa?e?. Mo?e po prostu chcesz si? zem?ci?, za poprzednio usuni?te Twoje posty ? No sam ju? nie wiem. Nie ma problemu, je?li tak Wam zale?y odejd?, ale licz si? z tym ?e zawsze do kogo? b?dziesz mia? pretensje.

haha wyjeba?e? zdj?cia z kompa i to Twoja wym?wka ?e nie mog?e? zdj?? poprawi?? a wiesz ?e mo?na tak o z forum sobie zdj?cie zapisac na kompie? Ja si? nie mszcze na Tb. Po prostu by?e? cwany i chamski wobec mnie wi?c ja si? odwdzi?czam tym samym. Powiedzia?em ?e b?de Wam patrzy? na r?ce. Te zdj?cia to jedno a to ?e nie dbasz o sw?j dzia? to drugie. Mod ma dawa? przyk?ad a Ty co robisz? Sam nie potrafisz odpowiednich zdj?? wrzuci?. Ja chce tylko zwr?ci? uwage na takie osoby jak Ty. I prosz? wszystkich aby?cie nie spamowali g?upotami. Piszcie na temat.

Last edited:

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111

Co z tego ?e nie ma dowod?w? Ka?dy i tak to widzi, z reszt? nawet je?li s? to co to zmienia? Ja przedstawi?em bardzo wyra?ny dow?d a i tak mnie olano. Przyzwyczaj si? do tego ?e nawet jak p?? forum zbierzesz to i tak nic nie wsk?rasz. Temat moim zdaniem lepiej zamkn?? bo opierdalaj?cy si? moderatorzy byli, s? i b?d?, a nic nie zapowiada rych?ego odej?cia obecnej "g?ry" czyli tym samym nic si? nie zmieni.

PS: Kadro, nie obra?aj si?, dobrze wiem ?e znale?? w dzisiejszych czasach frajera kt?ry b?dzie SUMIENNIE i REGULARNIE marnowa? czas na g?upie dzia?y dla kolorowego obrazka nad avatarem jest jeszcze trudniej ni? 3-5 lat temu.

Last edited:

Zeksio

Senior User
Reaction score
10

No niestety:) Wzieli lizus?w do kadry i tyle.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Mo?e od razu wymie? te osoby, b?dzie ?atwiej. Najbardziej denerwuj?c? spraw?, jest to ?e brak jest konkretnych dowod?w.

A mo?esz mi powiedzie? jak takie dowody mo?e zdoby? zwyk?y u?ytkownik? Czy ja mam dost?p do statystyk AM, do FM albo prowadz? i codziennie aktualizuj? tabelk? w kt?rej odnotowuj? przejawy aktywno?ci ka?dego moderatora? Jak si? domy?lasz - nie. To co? jak sporz?dzanie raportu nt. zamachu w Smole?sku przez komisj? Macierewicza, podczas gdy jako zwykli pos?owie jej cz?onkowie nie maj? ?adnego pola manewru w kwestii gromadzenia materia?u dowodowego. Zostaje wi?c obserwacja z kt?rej wynikaj? takie w?tki jak ten, proste i logiczne. Nie wiem sk?d tak ostra krytyka, tyle przekle?stw w tym temacie, ale jego idea jest jak najbardziej s?uszna.

Zeksio

Senior User
Reaction score
10

Nie ogarniam.

Gdybym ja doda? taki wpis to pewnie bym dosta? kilka pkt ostrze?e? :) Za bardzo si? wozisz. I do Cb nic nie mam ale zaczynasz mnie interesowa? tak samo jak Nevox. W Waszym dziale panuje chyba najwi?kszy burdel. Dziwi mnie ?e ?aden global itd nie ruszy dupy aby si? tym zaj??. Ludzie ?ami? regulamin a Wy nic z tym nie robicie. Ja mam obowi?zek przestrzega? regulamin forum a Waszym obowi?zkiem jest pilnowa? porz?dku i karanie ludzi kt?rzy ?ami? regulamin. Skoro tego nie robicie to najwidoczniej nie nadajecie si? na obecne stanowisko. Skoro kt?ry? z u?ytkownik?w mo?e zosta? ukarany za z?amanie regulaminu to dlaczego kto? z kadry nie mo?e ponie?? odpowiedzialno?ci za to ?e olewa swoje obowi?zki? Dziwi mnie ?e ?aden wy?szy rang? nic z tym nie robi. Wi?c p??niej nie narzekajcie ?e forum upada,ludzie nie wchodz? tutaj itd. Nie potraficie utrzyma? porz?dku wsr?d swoich a co dopiero w odpowiedni spos?b zaj?? si? forum ... Szanowny pan Nevox poprawi? sw?j b??d dopiero po tym jak za?o?y?em ten temat. Dowody s?,w dziale zdj?cia od kilku dni nikt tam nie zagl?da? z opiekun?w albo i wi?cej. Przesta?cie trzyma? lizus?w w kadrze i wezcie ludzi kt?rzy b?d? co? robi?. Bo te szczury,kt?re trzymacie.... Niestety psuj? opinie FORUM.

Przyk?ad opierdalani si??
http://tibia.net.pl/threads/555603-Xavato-eu-zapraszamy-na-evo-radoch?

Zosta?y z?amane 2 pkt.

"Umieszczamy zdj?cia z OTS-?w, kt?rych popularno?? wynosi przynajmniej 50 os?b online."

"Przy wstawianiu zdj?? prosimy o wycinanie paska zada?, oraz o nadanie zdj?ciom rozmiar taki, aby nie utrudnia? w przegl?daniu danego tematu i nie rozci?ga? strony."

Jak patrze codziennie to chyba 30 os?b max jest online. A zdj?cia na rozpocz?ciu to masakra..

Reklama serwera w dziale zdj?cia? ho ho :)
http://tibia.net.pl/threads/551077-zapraszam-fajne-evo-DIMSON-PL

To nawet nie wiem co to jest. Jaki? bot zak?adaj?cy tematy z ch*j wie czym.
http://tibia.net.pl/threads/551368-...-iphone-5-32GB-475-onlinestoreltd-outlook-com

Chcieli?cie dowody to je macie. Ale i tak pewnie nikt z tym nic nie zrobi :) albo uzna ?e to nic takiego.

Last edited:
Reaction score
2

Opierdalanie raz, opierdalanie dwa. Je?eli kto? pami?ta jaka akcja si? dzia?a chocia?by w dziale Serwery, to mo?na j? przytoczy?. Wielu z Was my?li, ?e taka sprawa by?a prosta, bo jednak tak. Opierdalania ze strony moderator?w by?a du?o i mog? to potwierdzi?, i jednym s?owem np. ja sam musia?em zapierdala? czasami za innych, ?eby by? ?ad i porz?dek. Czasami si? zdarzy?o, ?e by? jaki? b??d, ale to ju? wyja?nia?e? ze swoim prze?o?onym - globalnym moderatorem. Kto? napisa?, ?e to zale?y od do?wiadczenia i charakteru moderatora, tutaj to wr?cz jeb?em jak to przeczyta?em. Drogi moderatorze, je?eli nie znasz dok?adnie Tnetu, to po co wr?cz zapu?ci?e? si? w szeregi kadry tnowskiej?

Wiele os?b robi?o, ?eby podbi? swoje staty na AM lub dosta? wyr??nienie w r??nych rzeczach, a to wszystko pi?kne by?o. Do teraz jak s?ysz? co inni robi?, to a? krewa zalewa.
Fakt to forum pad?o na psy i ju? tego nie odwr?cimy. Chocia?by ten pierdolona aktualizacja do wersji 4.0, jak ju? jest 5.0 i nadal jej nie widz? z obietnicy jednego z administrator?w kiedy by?em jeszcze modkiem.

Last edited:

ZupaRomana

User
Reaction score
0

Do moich zada? b?dzie nale?a?o zbieranie r??nych uwag, b??d?w czy propozycji przede wszystkim w sprawach technicznych (chocia? oczywi?cie mo?na porozmawia? o wszystkim :p ). Wiem jak to wygl?da?o kiedy? dlatego zrobi? wszystko co w mojej mocy, aby teraz odbudowa? jako? u Was dobre imi? firmy.

Mam r?wnie? nadziej?, ?e ciep?o mnie tutaj przyjmiecie i ?e razem uda nam si? zrobi? wiele dobrego dla forum! ; )

Tutaj przypomn? jak pracownik firmy TRO Media S.A. wita? si? z nami gor?co, a co zrobi? w tym kierunku? Teoretycznie pewnie du?o, za? w praktyce NIC, dlaczego oni tak jak sam to napisa? "odbudowac dobre imi? firmy" nie reaguj? na nasze tematy w propozycjach, zamiast si? wypowiedziec i zacz?c dzia?ac, by forum nie upad?o i przynios?o im zyski to nic nie robi? - poprostu zlewaj? sprawe, ale ich przypuszczenia zapewne by?y inne co do tego forum, liczyli na co? innego - a tu prosze. Mo?e wielcy pracownicy TRO odpowiedzialni za to forum zaczn? reagowac kiedy?..?

Nie ogarniam.

W tym momencie pokaza?a? jakim jeste? moderatorem i co wnios?as w tym temacie - zmiast wypowiedziec si? sensownie, napisac co le?y Ci na duszy to poprostu ola?a? sprawe, wi?c licz si? teraz z niech?cia co do Twojej osoby, przez user?w w?a?nie przez swoj? opinie, kt?ra wyrazi?a? w tym temacie. Jak szanowna r??owa moderatorka nie ogarnia, to jest na to w?a?nie najlepszy moment, aby si? zrelaksowac, gdy? idzie ciep?o wi?c po co masz si? m?czyc i udzielac wyczerpuj?cych wypowiedzi?

Dlatego obecni administratorzy maj? dwa wyj?cia, pierwszym jest napisanie do pracownik?w TRO, by zajeli si? spraw? forum, choc w pewnym stopniu - jak nie to forum im upadnie i co wtedy zrobi? - albo zdegradujcie si? sami do user?w i zostawcie to forum w pizdu, mo?e wtedy oni zareaguj? i co? z tym fntem zrobi?.

Zeksio

Senior User
Reaction score
10

ZupaRomana

haha :) dobrze to napisa?e?. Tylko dziwi mnie to ?e jeszcze ?aden global ani admin nic nie napisa?... Sprawa jest powa?na i niestety wida? jak g?owy tego forum podchodz? do tego :). W sumie maj? takie podej?cie do forum jak ja mia?em w szkole do matematyki,uczy?em si? dopiero kiedy sprawa by?a bardzo ci??ka. Tutaj tak jest ale i tak maj? to gdzie?. a do TRO nie napisz? co si? tutaj dzieje bo zapewne wylec? za to ?e do tego doprowadzili. Widzicie jakie s? wybory do kadry,wi?kszo?? z nich nawet nie wie co robi?,wi?c nie wiem na jakiej podstawie zostali wybrani aby nami rz?dzi?.

Last edited:

ZupaRomana

User
Reaction score
0

@Zeksio

Popatrz na to z innej strony, TRO nie s? wcale takimi g?upkami poprostu my?l? czasami po co oni maj? co? robic skoro maj? do tego inne osoby, kt?re za nich robi? wszystko? Oni tylko spogl?daja na skoro si? co? dzieje na forum nie maj? obaw. Zastanawiam si? nadal dlaczego obecni ADMINI TNP - nie wliczaj?c pracownik?w TRO - nadal zajmuj? si? ich forum bezinteresownie(?), ale skoro tak jest oni co? musz? w zamian otrzymywac, bo tak od siebie nie siedzieli by na tym forum poprostu bo maj? nadzieje, ?e co? si? zmieni.

Jeszcze jedno zastanawisz si? dlaczego nikt z kadry si? nie wypowiada - to proste dostali zakaz udzielania si? w takich tematach. Jest im to na r?ke, gdy? my sobie popiszemy, a oni zaraz wyjad?, ?e wszystko wyja?nione a temat zamkn? i p?jdzie w niepami?c.

Last edited:

Pico

Tak
Reaction score
19

Nikt nie dosta? zakazu udzielania si? na forum, ju? nie przesadzajcie. ; )

A co do tego tematu, przedstawcie swoje dok?adne propozycje co mo?na zmieni?, a nie tylko wyra?acie swoje niezadowolenie. Odk?d si? tutaj pojawi?em (jak i pewnie od bardzo dawna) u?ytkownicy stale czepiaj? si? kadry. Czy nie mo?ecie napisa? w dziale odwo?a? i skarg czego? naprawd? konstruktywnego? Je?li ju? jednak tego Wam si? nie chce zrobi? to napiszcie chocia?by do mnie. Zarzucacie, ?e nie zrobi?em niczego ale czy chocia? kto? napisa? do mnie, aby co? wyja?ni? lub zmieni?? Pewnie kto? zaraz wspomni, ?e sami powinni?my wiedzie? co trzeba zrobi?, o to si? nie martwcie. ; ) Ci?gle staramy si? co? modyfikowa?, dodawa?, usuwa? itp ale przecie? kto by mia? to zauwa?y??

Natomiast co do kadry. Mog? szczerze napisa?, ?e nie pozna?em dobrze zbyt wielu os?b z niej ale widz?, ?e wi?kszo?? si? stara zrobi? co? dobrego dla forum. Dobrym przyk?adem by?a by Beoska, kt?ra wykona?a ostatnio prawie trzy tysi?ce akcji moderatorskich w jednym tygodniu, czy kto? z Was to chocia? zauwa?y??
Na koniec chcia?bym jednak wspomnie?, ?e przychylam si? do tego, aby na forum nie by?o r?wnych i r?wniejszych. Postaram si?, ?eby osoby z kadry r?wnie? przestrzega?y regulaminu, a ju? na pewno o to, ?eby za jego z?amanie byli karani. A niekt?rym osobom po prostu trzeba b?dzie si? przyjrze? dok?adniej.

To tyle z mojej strony, jakby?cie mieli jakie? uwagi to zapraszam na PW.

Status
Not open for further replies.