Kahras - Gallery Map

Status
Zamknięty.
Odp: Kahras - Gallery Map

A oto nowa praca z Temple Evolutions:
mamapaaap_rnswnha.png

I taki kawa?ek od siebie da?em bo si? nudzi?o:
assapng_rnswnxq.png

Jutro zamierzam edytowa? miasto Carlin wi?c wkr?tce b?dzie wi?cej ss'ow i sorrka za to ?e tak rzadko daje ss'y.
Prosz? o komentowanie!

Pozdrawiam
Kahras

Ostatnia edycja:

Ma?o detali ojj bardzo ma?o. Og?lnie prace s? dobre, ciekawe. Podoba mi si? Tw?j styl jeszcze b?d? z Ciebie ludzie. Gdy robisz screeny wy??czaj spawnery, schody itp. itd., aby nie ?wieci?y, bo bardzo to utrudnia ocenianie i brzydko wyglada.
Ten kawa?ek od siebie zbyt kwadratowy.

3/5

Next zdj z mapki:)
Untitleda_rnaxqee.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Statek w tym miasteczku:
portpng_rnawpqr.png

Droga do temple:
templepng_rnawpqa.png

Prosz? o komentowanie!

Ja uwa?am ?e zrobi?e? bardzo du?e post?py twoje prace kiedy? a dzi? to ogromna r??nica idziesz w dobrym kierunku oby tak dalej mapy oczywi?cie bardzo ?adne duzo detali itd. trenuj a napewno b?dzie lepiej Pozdrawiam Thunders/Fikusek :)

Next zjd z mapy:
Untitled-_rnaspar.png

Unti33tle_rnaspqr.png

4-2png_rnashps.png

My?l? ?e si? spodoba :)

Nie z tej perspektywy kolegoo. ?le i brzydko wykonujesz zdj?cia in game.. Polecam ten spos?b, jednak dopasuj sobie tylko ?wiat?o do klimatu.

Co do po??czenia tych szarych border?w..
No mog?o by? lepiej, ja osobi?cie nie jestem wyznawc? tego dodatku, gdy? nie pasuje on w tego typu pracach. Bynajmniej nie do tego gruntu.
Na drugim obrazku nic praktycznie nie wida? wi?c trudno stwierdzi? o jakiejkolwiek jego ocenie.Skup si? na tym co robisz a nie na odwal si? bo masz potencja?.

Next zdj tutaj pobawi?em si? troch? z architektur?:
Untitled-_reewsps.png

Prosz? Ci? tylko ?eby? robi? zdj?cia z poziomu in-game lub prosto z map edytora, bo z bliskiej odleg?o?ci i jeszcze w takim formacie zdj?cie chujowo wygl?da. Po za tym, jestem pod wielkim wra?eniem osi?gni?cia wy?szego progress, oby tak dalej.

Tibia (8.10) Tutaj daje wam screena:
mJKNwjaas.png

Praca na podstawie pracy iSanto:)
Lubie z lepszych bra? przyk?ad

Nie wiem, czy mam p?akac czy patrzec, bo to co mi pokaza?e? jest wielkim, jednym chujem, przez u otwarte. Niestety tutaj b?d? konsekwentny wobec Ciebie, i tak wi?c m?j drogi powiedz mi dlaczego nie dostosowa?e? si? do mojej rady? Je?eli mo?esz to r?b typowe screeny z in-game lub prosto z map edytora, a nie z bliskiej odleg?o?ci, jak dotychczas to robisz.

Nie wiem czy jest sens wrzuca? mapki/obrazki, kt?re zajmuj? max 10x10 SQM. Niczym nie powala, detale na niskim poziomie, pomys? na bardzo ?rednim, wykonanie tragiczne, a do tego wszystkie, ?le wykonany screenshot co mnie odrzuca. ?wicz, ?wicz, ?wicz!
Pozdrawiam!

Fakt..w c**j s?aba praca i wykonanie ma?e "Fluos ma racj? nie ma sensu tak wstawia?
kawa?ka obrazka najlepiej ca?y by by?o co? do oceny.

Robi? miasto tutaj taki skrawek:P
ganepng_rewxenh.png

PS.Sorry co do zdj In-Game poniewa? nie mia?em TFS'a przy sobie :)

Je?li robisz zdj?cia in-game wejd? w Options -> graphic -> advanced -> (zaznacz) "Don't Stretch \ Shrink Game Window".
W sumie mapka nie pokazuj? nic ciekawego, poraz kolejny s?aba detalizacja, pokazany nie za du?y teren - og?lnie mierno.
Pozdrawiam!

Nxt:
Untitled-_rewqqra.png

evopng_resphqe.png

templepng_resprph.png

Ostatnia edycja:

Hit pod PVP;)
trapypng_respnqa.png

No ju? robisz prawid?owo zdj?cia i odrazu wygl?da wszystko du?o ?adniej. Jeszcze troszke nie podobaj? mi sie puste drogi oraz troszk? oklepane zamys?y na tworzenie budynk?w, zero innowacji, ?aczenia przer??nych styl?w i pomys??w - ale jest progres.
Pozdrawiam!

Shopy:
Untitled-_resneps.png

Za shopami:
Untitled-_resnehp.png

PS.Co do pana Fluosa z tymi ulicami to nimi si? zajm? na ko?cu przerabiania miasta.:P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry