What's new

Kahras - Mapping thread

Status
Not open for further replies.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106
Odp: Kahras - Mapping thread

ale pioruny mega fajne xddd dodaj co? z mapki!!! chce opoogl?da? :p a to fajnie wygl?da xd

Shirako

Senior User
Reaction score
59

Bosh, te rzeki wygl?daj? okropnie ^^
Dop?ywy do g??wnej rzeki (u Ciebie nie wiadomo, kt?ra to ;D) musz? by? wyra?nie w??sze. Powiniene? te? pobawi? si? kszta?tem tych rzek, ?eby nie by?y takie 'proste' i nie wygl?da?y jak kolega u g?ry stwierdzi? 'pioruny'. Masz tu taki klasyczny przyk?ad z mojej mapki ( ).
Kszta?t wyspy nie jest z?y i mo?esz taki zostawi?, bo i tak si? troch? zmieni w trakcie robienia mapy (bynajmniej u mnie tak by?o ;D).

Imperata

Active User
Reaction score
2

Ostatnie prace nie podobaj? mi si? poniewa? s? z teleportami, na pierwszym screenie ta ?ciana beznadziejnie ko?czy si? na belce ;/

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
459

Temat otwarty na pro?b? autora

Kahras

Senior User
Reaction score
167

ssevopng_nhqprwn.png

evomap1pn_nhqprww.png

minipng_nhqprwq.png

:)

Yeantis

Active User
Reaction score
7

Kahras!! Siemka No Come Back z przytupem ;d nice nice tylko ta mini mapka poza enigm? ;/ hmm Nasrane ;d ale tak to fajne fajnie ciesze si? ?e wracasz ;) Pozdrawiam Yeantisek.

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

Bosh, te rzeki wygl?daj? okropnie ^^
Dop?ywy do g??wnej rzeki (u Ciebie nie wiadomo, kt?ra to ;D) musz? by? wyra?nie w??sze. Powiniene? te? pobawi? si? kszta?tem tych rzek, ?eby nie by?y takie 'proste' i nie wygl?da?y jak kolega u g?ry stwierdzi? 'pioruny'. Masz tu taki klasyczny przyk?ad z mojej mapki ( ).
Kszta?t wyspy nie jest z?y i mo?esz taki zostawi?, bo i tak si? troch? zmieni w trakcie robienia mapy (bynajmniej u mnie tak by?o ;D).

Dajesz mu, ?eby wzorowa? si? na twoim kszta?cie, a jego jest o wiele lepszy o_O. Dobra robota, oby tak dalej ^^

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Kahras!! Siemka No Come Back z przytupem ;d nice nice tylko ta mini mapka poza enigm? ;/ hmm Nasrane ;d ale tak to fajne fajnie ciesze si? ?e wracasz ;) Pozdrawiam Yeantisek.

No siemka :D // poza miastem bedzie jeszcze edit/

Dajesz mu, ?eby wzorowa? si? na twoim kszta?cie, a jego jest o wiele lepszy o_O. Dobra robota, oby tak dalej ^^

Dzieki.:D

@Topic

NewMiniMap:
minipng_nhqpsew.png

.O.O

Yeantis

Active User
Reaction score
7

Haha ta mini mapa kszta?tem przypomina pelikana o.o ;d nie wiem dlaczego ale i tak na?miecone poza enigm? nadal.

dymy11

Active User
Reaction score
5

dodaj wi?cej zdj?? z tego terenu ;)

Reaction score
2

Czas ?eby? mia? chyba ?rednio-zaawansowanego? Z dnia na dzie? ci?gle widz? jakie? post?py i naprawd? zajebi?cie Ci to wychodzi, oby tak dalej stary. Twoja improwizacja w mapach jest ?wietna, nawet jakby patrze? na to evo. Pracuj dalej, jak najbardziej jestem za ?redniakiem dla Ciebie w temacie.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Linia brzegowa PLS!

Linie robi?em na pocz?tek auto-b/;.
Jak b?d? mia? czas to ja poprawie.

Czas ?eby? mia? chyba ?rednio-zaawansowanego? Z dnia na dzie? ci?gle widz? jakie? post?py i naprawd? zajebi?cie Ci to wychodzi, oby tak dalej stary. Twoja improwizacja w mapach jest ?wietna, nawet jakby patrze? na to evo. Pracuj dalej, jak najbardziej jestem za ?redniakiem dla Ciebie w temacie.

Dzieki ;)

Haha ta mini mapa kszta?tem przypomina pelikana o.o ;d nie wiem dlaczego ale i tak na?miecone poza enigm? nadal.

Na?miecone - ci??ko to nazwa? map? chce przygotowa? praktycznie pod wary/pvp.

Seya

Senior User
Reaction score
83

Super prace , chocia? ta mini-mapa jako? do mnie nie przemawia , ?mierdzi kwadracikiem :>

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Super prace , chocia? ta mini-mapa jako? do mnie nie przemawia , ?mierdzi kwadracikiem :>

Kwadratem:D?

@Topic
Co my?licie o tym:
liniapng_nhqsnra.png

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Co? przewiduj?ce jakie? wci?cia wi?ksze czy co? ;D to jest takie no takie wiesz ; D przeci?tne.

To chyba tylko kwestia gustu.:D

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

Dla mnie si? podoba. To twoje wyobra?enie tego jak woda ukszta?towa?a tereny, a nie ludzi oceniaj?cych. Nawet w naturze zdarzaj? si? kwadraty. Pozdrawiam i czekam na aktualizacj?. By?bym wdzi?czny gdyby? pokaza? co? z serii wulkanicznego krajobrazu.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Dla mnie si? podoba. To twoje wyobra?enie tego jak woda ukszta?towa?a tereny, a nie ludzi oceniaj?cych. Nawet w naturze zdarzaj? si? kwadraty. Pozdrawiam i czekam na aktualizacj?. By?bym wdzi?czny gdyby? pokaza? co? z serii wulkanicznego krajobrazu.

Masz:
wulkanpng_nhqqspw.png

Co mog? doda? ta cz??? evo przerabia?em dosy? dawno w tamte wakacje mog? doda? tylko tyle ze w ten czas pracowa?em na cliencie 8.10

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

Bardzo ?adna g?ra tylko wed?ug mnie na g?rnej warstwie zdecydowanie za du?o ognia za? na dolnej nie pasuje trawa i zielone krzewy. To przecie? aktywny wulkan. Pozdrawiam.

Status
Not open for further replies.