What's new

Kahras - Mapping thread

Status
Not open for further replies.

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65
Odp: Kahras - Mapping thread

No mapa smutna racja ale miasto du?e fajne do pvp ;d

To by? m?j pierwszy evo projekt bo ta tradycyjna mapa mi si? znudzi?a :wink:
opr?cz tej mapy mam jeszcze zrobione tp room i inne bajery ;d wiec grywalnie jest ok... ;d
aa ?eby si? tam fajnie gra?o to po za miastem tereny do pvp ;D openka wok?? miasta i te sprawy...:wink:

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Napisales, ale chodzi o to, ze jak nie masz nic do pokazania to po co te posty w ogole? Zrobisz cos konkretnego to pokazuj, bo na razie to nie ma nic do komentowania.
Odpisa?em Tomkowi bo si? pyta? jak tam prace nad miastem.

Wygl?da to na kolejne evo ;d patrz?c na mini mape.
No mo?e i narazie tak wygl?da - ja dopiero przerobi?em sklepy, temple, dp.

xG3SlTF.png

EIIm0nu.png

Etedan

Advanced User
Reaction score
33

Ostatnimi czasy nie pokazujesz nic po za mapami Evolution zr?b co? swojego wyka? si? wyobra?ni?.
Po za tym mapy sza?u nie robi? a dupy to na pewno nie urywa jak na razie to w 70% ci?gle widz? te zielone ?ciany
w twoich miastach,po co dawa?e? te czarne pa??ki od wyko?czenia domk?w na czym? co kompletnie do siebie nie pasuje? (chodzi mi g??wnie o domki) Fakt faktem s? dobre ale nie do przesady co najmniej 5-6 ich dajesz a domek ma 6x6 podaje tutaj przyk?ad.Nie b?d? dawa? lekcji na temat robienia map bo jeste? tutaj wystarczaj?co d?ugo by m?c p?j?? dalej.
S?ysza?em ?e chcesz stawia? kolejny serwer Evo powiem Ci szczerze z tak zrobion? map? to raczej ma?o kto b?dzie chcia? zagra?.

Potraktuj to jak niezbyt mi?? odpowied? i m?wi? Ci we? si? w gar?? zr?b kawa?ek mapy w p?? godziny ale wydetalizuj go !

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Ostatnimi czasy nie pokazujesz nic po za mapami Evolution zr?b co? swojego wyka? si? wyobra?ni?.
Po za tym mapy sza?u nie robi? a dupy to na pewno nie urywa jak na razie to w 70% ci?gle widz? te zielone ?ciany
w twoich miastach,po co dawa?e? te czarne pa??ki od wyko?czenia domk?w na czym? co kompletnie do siebie nie pasuje? (chodzi mi g??wnie o domki) Fakt faktem s? dobre ale nie do przesady co najmniej 5-6 ich dajesz a domek ma 6x6 podaje tutaj przyk?ad.Nie b?d? dawa? lekcji na temat robienia map bo jeste? tutaj wystarczaj?co d?ugo by m?c p?j?? dalej.
S?ysza?em ?e chcesz stawia? kolejny serwer Evo powiem Ci szczerze z tak zrobion? map? to raczej ma?o kto b?dzie chcia? zagra?.

Potraktuj to jak niezbyt mi?? odpowied? i m?wi? Ci we? si? w gar?? zr?b kawa?ek mapy w p?? godziny ale wydetalizuj go !

No nic innego nie pokazuje bo robie Evo.
Co do tych pa??k - jednemu si? podoba drugiemu nie, lecz postaram si? dostosowa? do twojej rady:)

Teraz jakbym mia? startowa? to bym mia? jedna z lepszych jak nie najlepsza mape Evo pod 8.6
Jedynie to teraz Vestia ma dobra mapke reszta to przerobione temple,dp,quest, exp room moona badz megaevo.
No albo ze teraz cos wystartowalo a ja na to jeszcze nie wbilem : )

GergoHiste

Banned
Reaction score
12

Na ostatnich screenach jest ladnie ale wedlug mnie malo miejsca, tak naprawde masz 2/1sql w kazda strone, a raczej liczy sie bardziej grywalna gierka :)

Kahras

Senior User
Reaction score
167

1TCtcW4.png

inspirowane na pracy Skaja:)

MaSny

Senior User
Reaction score
81

?adnie ?adnie . ale nie kt?re prace s? strasznie strasznie proste, pozdrawiam i jestem na TAK xdd

Nonix

Advanced User
Reaction score
30

Natura i detale good, prezentujesz dobry nudny poziom.

Kahras

Senior User
Reaction score
167

wAVzWPZ.png

Mapa do Survival eventu.​

#NOOB

Senior User
Reaction score
88

Niestety Kahras - 2/10 ! hehehe licz? na repucik :)

Oskar

Forum friend
Reaction score
331

Prace super, ale brakuje mi tutaj mapek typowo pustynnych. Wszystko co pokazujesz jest schludne, pod showoff, ale jednocze?nie grywalne. Oby tak dalej!

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Jest to edit pewnej mapki ..
qiLo2MP.png

Wie kto? jakiej:D ?​

#Adaś

Senior User
Reaction score
23