Kakizuu vs. Squidy

Status
Zamknięty.

Kakizuu

Active User
Październik 25, 2009
Liczba reakcji
5
SYGNATURA
Temat: Smok
Rozmiar: 350x150​

Praca numer 1:
k37nkl.png

Praca numer 2:
10sar9w.png

?ycz? mi?ego g?osowania, z uzasadnionymi wypowiedziami! xD

G?OSOWANIE TRWA DO 20 STYCZNIA GODZ. 19.00!

Odp: Kakizuu vs. Squidy

Praca numer 2.
?adniejsza, bardziej wyrazista wed?ug mnie...
Bardziej mi si? podoba.

Prace nie za bardzo mnie zadowoli?y, jak na taki temat. W pierwszej bardzo dobry efekt przy renderze, ale za to po lewej stronie ta pustka a? si? prosi o uzupe?nienie. W pracy drugiej dobrze zagospodarowany ca?a ilo?? pixelk?w. Render prawie na czysto- bez ?adnego efektu.
Po g??bokim namy?le g?os oddaj? pracy z numerem 2. Jako ca?o?? bardziej mi si? podoba.

Ja zag?osuje na prac? numer jeden, styl osoby, kt?ra j? wykona?a [po pracach bardzo ?atwo odr??ni? autor?w] idealnie trafia w m?j gust, nie wa?ne, dla mnie jest ona ?wietna. Po prostu idealnie do mnie ta praca, w takim stylu przemawia. ;-) Dw?jka z?a nie jest, ale po prostu ma za ma?o element?w przykuwaj?cych oko, jest taka jednolita, bez ?ycia.

G?os na jedynk?.

W pierwszej bardzo dobry efekt przy renderze, ale za to po lewej stronie ta pustka a? si? prosi o uzupe?nienie.
A w?a?nie mi si? podoba! Wszech kosmos i wy?aniaj?cy si? z niego smok. Efek jest strasznie ?adny, a sam obrazek smoka delikatny i bardziej przypada mi do gustu.
G?os na jedynk?! ^^

Praca nr. 3 jest bardziej dopracowana lepsza grafika

G?os na dw?jk?

Hi all.
Po d?u?szym zastanowieniu i wpatrywaniu sie w obydwie prace stwierdzi?em ?e praca nr 2 jest lepsza,dlaczego?
My?l? ?e bardziej wyrazista,i na 1 pracy (po lewej stronie) brakuje czego?,tak pusto jest.
A wi?c oddaj? g?os na prac? nr. 2!

Krzysieq

Ja zag?osuj? na 2 :) Ta praca ukazuje (wed?ug mnie) takiego prawdziwego, budz?cego postrach smoka o wyrazistych rysach...

A praca 1 ukazuje smoka raczej przyjaznego (mo?e o to autorowi chodzi?o) i nie ma tej "iskry" w nim ;p

G?osuj? na prac? numer jeden, poniewa? ma bardzo ?adny efekt(jedyne co mi si? w nim nie podoba to pusta przestrze? po lewej stronie).
1

Wybieram prac? numer 2 poniewa? na pracy nr 1 po?owa jest prawie pusta a praca nr 2 ca?a jest zape?niona i render jest bardziej widoczny.
2

Pi?kne Prace :] Moim Zdaniem b?dzie Praca lepsza 1 Ale 2 r?wnie? jest na pewnym Poziomie :]

G?osowanie zako?czone z wynikiem 4:6.
Wygra?a praca numer 2 mojego autorstwa.
Dzi?ki za wyr?wnany pojedynek Squidikusiu Avatusiu xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry