• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Karajakataka odkurza RME

Status
Zamknięty.
Odp: Karajakataka odkurza RME

Zapraszam do mojego tematu na otnecie gdzie sam Neon rok temu wypowiada? si? o moich pracach :)

//Tyy ale chyba odpada, bo skoro magicznie po?ci?ga?em mapy, kt?re by?y w showroomie to pewnie te? hacknalem sobie konto na otnecie ;/ Cholera, dobry jestem. I ta moja natura w 'r??nych stylach'.

Brat, zluzuj troch?. Dziwisz si?, ?e Cie naje?dzaj? skoro ta praca jest identyczna jak Neona? Nie k??? sie tylko r?b swoje. Nie wstawiaj prac z 2008-2011 roku tylko tera?niejsze to wtey nikt sie nie b?dzie czepia?. Takto wstawiasz mapy z otlandu i sie dziwisz, ?e ludzie szukaj? dziury w ca?ym. Tak czy siak Shirako z tym stylem dojeba? do pieca :D

Nawet je?li Ty odwzorowywa?e? ten fragment mapy kratka po kratce to nie znaczy, ?e to jest Twoja praca.
Nie powinna pojawi? si? w Twoim temacie - zauwa?, ?e plagiaty s? krytykowane od zawsze.
Wstawiaj w 100% swoje prace, oparte na swoich pomys?ach, na swojej wizji, a unikniesz ostrych s??w, bo prace s? dobre.

To mo?e zr?b prac? tematyczn?, np. dryfuj?ce na wodzie miasteczko. Osobi?cie nie widzia?em jeszcze takiej pracy, wi?c si? przekonamy co tak na prawd? potrafisz, a s?dz?c po architekturze z 4 screena to powinno powali? nas na kolana ; )

Tak czy siak Shirako z tym stylem dojeba? do pieca :D
Po prostu odnosz? wra?enie, ?e to s? prace 5 r??nych mapper?w, nie pytaj dlaczego.

Ostatnia edycja:

Nawet je?li Ty odwzorowywa?e? ten fragment mapy kratka po kratce to nie znaczy, ?e to jest Twoja praca.
Nie powinna pojawi? si? w Twoim temacie - zauwa?, ?e plagiaty s? krytykowane od zawsze.
Wstawiaj w 100% swoje prace, oparte na swoich pomys?ach, na swojej wizji, a unikniesz ostrych s??w, bo prace s? dobre.

Okej, przyj??em do wiadomo?ci.

To mo?e zr?b prac? tematyczn?, np. dryfuj?ce na wodzie miasteczko. Osobi?cie nie widzia?em jeszcze takiej pracy, wi?c si? przekonamy co tak na prawd? potrafisz, a s?dz?c po architekturze z 4 screena to powinno powali? nas na kolana ; )

Okej, nie widze problemu. 3 dni to my?le uczciwa ilosc czasu biorac pod uwage, ze mam zobowiazania jeszcze wobec projektu. Pasuje?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry