-Tibia 9.81 Karamy- war 9.81 nie mozliwe? Sprawdz !

Status
Zamknięty.
Odp: Karamy- war 9.81 nie mozliwe? Sprawdz !

OTS zapowiada si? dobrze ;) a co najlepsze karamy startuje pod 9.81 co nada klimatu ;)

Kael, mowiles ze mozna ten serverek juz testowac. Moglbys podac ip, i czy strona :karamy-war.com to wasza bo teraz nie dziala

Co to ma by?? Wgl brak professionalizmu:

jgo6.png

Domena karamy-war.com jest pod??czona do naszego serwera, net.pl tak naprawd? jest zle przekierowana.
A poniewa? Inwob jest na wakacjach i nie bardzo mam do niej dost?p , sproboje to wyjasni?.

PS. je?eli kto? chce wej?? na serwer testowy jest taka mozliwo??, prosz? pisa? na PRIV tutaj na forum podam ip / port

Pozdrawiam serdecznie,
Keal

Wbijamy/ wlampe

Wbijam ! z TIMKIEM :D

Interesuj?cy OTS, r??ni si? od innych no i oczywi?cie prefiks przyci?ga. Polecam. ^^

Ch?tnie wbij?, chcia?bym te? zobaczy? jak to wygl?da na test serverze, jakby? m?g? to wy?lij IP na prv. ;)

Wbi?em na testa i wszystko w miar? fajnie wygl?da, oczywi?cie jest kilka drobnych b??d?w wiem ?e ots nie jest sko?czony ale nie zaszkodzi napisa? :

- Questy nie dzia?aj? (przynajmniej DHQ)
- Je?eli wyrzuc? np. 10k na ziemie, robi? reloga 10k znowu mam w bp
-
Doctor Blancik [115]: promotion
Experience: Do you want to trade 2000 crystal coins to promotion?
Doctor Blancik [115]: yes
Experience: You don't have these items (1000 crystal coints)!
- Jak wyjd? z pz walne w siebie sd i wr?c? do temple, nie mog? wpisa? np !t 3 bo pisz?, "You are currently in a fight." Od razu po wej?ciu do temple/depo powinien znika? pz i powinna by? mo?liwo?? teleportowania si?.

@UP Questy nie dzia?aj? bo aktualnie odbywaj? si? tylko i wy??cznie testy mapy i balansu z tego co mi wiadomo,
a co do pieni??k?w to jest to win? tego, ?e na testach ustawione jest save=0 wi?c posta? nie zapisuje si? podczas wylogowania, tylko wraca do pierwotnej postaci, w tym przypadku sampla :)

D?ugo czeka?em i si? doczeka?em :D

darchior ty sie nadajesz z tym swoim teamkiem. ahah

Witam,
Czas na ma?y update , kilka dni przed startem.
Chcia?bym poinformowa? ?e, trwaj? ostatnie poprawki wszystkiego.

Co do planowanego startu jeszcze nie ma 100% daty, ale b?dzie to mi?dzy 20-25 sierpnia !

A tutaj screeny z najnowszych task aren
out.php

out.php

Pozdrawiam serdecznie,
Keal

Moim zdaniem v1 by?a najlepsza chyba ka?dy potwierdzy ale czekam na start bo zawsze wbija?em ze swoim team jak nie mielismy gdzie grac

Status
Zamknięty.
Back
Do góry