• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.60 Karamy-war.com ??? 8.6 ??? powraca !

Status
Zamknięty.
Odp: Karamy-war.com ??? 8.6 ??? powraca !

yhym. zobaczymy te 20 os?b na starcie ots po 3 dniach upadnie ju? lepiej zrobi? war otsa pod najnowsz? tibie.

W?a?nie do ludzi takich jak ty nie ma si? najmniejszego szacunku tylko dlatego ?e przez takich non-hand?w otsy upadaj? po 3 dniach id? sobie gra? na batman pvp i bi? ava stoj?c na wallach powodzenia wymagaj?ce pvp w sam raz dla ciebie.

Our partners and their custom servers:

yhym. zobaczymy te 20 os?b na starcie ots po 3 dniach upadnie ju? lepiej zrobi? war otsa pod najnowsz? tibie.

Wida?, ?e nie gra?e? na karamy 8.6 nigdy i nie znasz tego serverka ;) Pod 8.6 najd?u?ej sta?.. By? zrobiony (zdaje si? last edycja) pod 9+ i ma?e by?o zainteresowanie tak szczerze m?wi?c. 20 os?b na starcie? le?e i nie wstaj? ziom XD

tak go?ciu wbije ci 500 os?b na start ;) ju? popitol se m?wisz mi o jakim? war otsie pobranym z neta i lekko przerobionym bossh;cc

@Up,
Mog? si? za?o?y?, ?e b?dzie minimum 500 graczy na start i liczba ta utrzyma si? przez minimum 12 godzin.

@Topic,
Keal, powodzenia z OTS'em, mog? poleci? ze wzgl?du na w?asnego TFS'a wypuszczonego spod r?ki InWob'a, doskona?ej administracji [Keal, Inwob] i stabilno?ci.
Jak b?dziecie czego? potrzebowali to masz moje gg :).

tak go?ciu wbije ci 500 os?b na start ;) ju? popitol se m?wisz mi o jakim? war otsie pobranym z neta i lekko przerobionym bossh;cc

We? ?mietniku si? nie wypowiadaj tutaj bo si? naogl?da?e? otsow stawianych z komputera a nie tak jak karamy ktore ma co edycje na start 500+ typa. Keal to hoster kt?ry zawsze stawia karamy mapy chodz? po necie bo jest ?atwa do skrakowania ale nikt nie ma daty

Po?owa forum cie ci?nie a ty dalej swoje. Karamy skopiowa?o cz??? mapy od warots.net.pl ale wi?kszo?? sami edytowali i dodawali. Mechanizmy pvp s? unikalne wi?c nie znajdziesz nigdzie takiego otsa.

ps. nie pogr??aj si? bo wida? ?e jeste? war veteranem z harmonii kt?ry nie widzia? dobrego otsika w swojej 3 miesi?cznej karierze tibijczyka.
Je?li masz resztki rozumu to nie b?dziesz tu zagl?da? wi?cej bo ju? udowodni?e? ?e szkoda czasu ?eby czyta? twoje bezm?zgowe posty.

Gostki si? pikolaka nawdycha?y i pijane chyba 500 os?b boshe;c spoko jak nie b?dzie 500 osob to jeste?cie noobami ;)
co do moich otsow nie b?d? ci m?wi? kim jestem jakie otsy mia?em bo po prsotu nie musz? si? jakiemu? petowi przedstawia? :D

Gostki si? pikolaka nawdycha?y i pijane chyba 500 os?b boshe;c spoko jak nie b?dzie 500 osob to jeste?cie noobami ;)
co do moich otsow nie b?d? ci m?wi? kim jestem jakie otsy mia?em bo po prsotu nie musz? si? jakiemu? petowi przedstawia? :D

Ale nie rozumiesz ?e masz tutaj range ?miecia i nikt nawet nie bierze pod uwag? twojego zdania XD. Odpisuj? sobie dla beki bo akurat mo?na mie? ?adn? jak si? widzi co piszesz XDD.

a mnie jebie za przeproszeniem co my?l? inni ? ;o jakie? t?paki z tibioszki maja mnie obchodzi? bosshe wyjd? ;c

a mnie jebie za przeproszeniem co my?l? inni ? ;o jakie? t?paki z tibioszki maja mnie obchodzi? bosshe wyjd? ;c

Sam sobie przeczysz , je?li by ci? to nie interesowa?o to by? tutaj nie spamowa? pod ka?dym postem ?e ots upadnie po tym jak wbije 10 ludzi na start rofl. <BRAIN PLEASE>

ale ja mam beke ziomus z tego ze jaki? gostek pisze ze 500 os?b wbije jak wbije du?o to bedzie to max 100 i tak nie wierze w cuda ;c

a inwob to najwi?ksze g?wno kt?re umie tylko spoofowac i taka jest prawda a jak kto? ma jaki? problem to mog? podeslac rozmowe z otlanda :)

ale ja mam beke ziomus z tego ze jaki? gostek pisze ze 500 os?b wbije jak wbije du?o to bedzie to max 100 i tak nie wierze w cuda ;c

a inwob to najwi?ksze g?wno kt?re umie tylko spoofowac i taka jest prawda a jak kto? ma jaki? problem to mog? podeslac rozmowe z otlanda :)

Na temat osoby Inwoba te? mam negatywne zdanie ale co z tego jak teraz Keal si? zajmuje serverem a Inwob tylko sprawami technicznymi jak hosting etc. To ?e ich nie lubisz nie znaczy ?e musisz obrzuca? b?otem porz?dny server. Jestem pewny ?e wbije du?o ludzi bo zawsze tak by?o , nie by?o edycji ?eby ma?o ludzi wbi?o :O

Karamy zawsze trzyma?o niez?? frekwencj? graczy. Teraz nie b?dzie inaczej. 500 typa na start to jest minimum przecie? tam po 700-800 gra?o na ostatniej edycji gra?o te? w chuj ludzi.
Neroxovaty@ nie znasz Historii serwera to si? wypowiadaj bananie(:

500 os?b ?
1000 go?ciu a nie 500 -.-
i histori no tak nie obchodzi mnie historia tibioszki nie dla ka?dego tibia ca?ym ?yciem ;c

Zacznij si? pierw edukowa?. S?abo Ci idzie sk?adanie zda? jaki sama ortografia. Jak Ci? nie obchodzi historia to jaki chuj si? wypowiadasz? ,?eby o czym? pisa? trzeba o tym wiedzie? .. A Ty g?wno wiesz a najwi?cej spamujesz w tym dziale.
Offaj stad dop?ty nikt CI jeszcze nie odebra? resztek godno?ci. <-- Wpisz w Google.pl ten wyraz a zostaniesz o?wiecony.
Dla mnie jeste? martwy. Mam nadziej? ,?e zrozumia?e? to przes?anie(:

Nie odejde :D i mam wyjebane co tam se plenisz go?ciu i wbije 1500 os?b zmieni?em zdanie :D

Z PRZYJEMNO?CI? INFORMUJ? ?E JUZ W DNIU 19.05 ( PONIEDZIA?EK ) O GODZINIE 20.00 ZOSTANIE OTWARTA STRONA !

Informujcie przyjaci?? o karamy, ruszymy pe?n? par? tak ?eby cieszy? si? rozgrywk? przez ca?e lata !
przypominam o IP :

Zach?cam do komentowania a juz w poniedzia?ek do zak?adnia kont !
Ps. nie zapomnijcie poinformowa? koleg?w ;).

Pozdrawiam, Keal

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom