Karan Mapping Gallery.

Status
Zamknięty.

Karan K

User
Maj 28, 2011
Liczba reakcji
1
Witajcie.
Mam na imi? Krystian i mam 24 lata.
Od 6 lat moim hobby jest mapping i dziennie po?wi?cam temu wiele czasu.
Nie zaznaczy?em swojego "zaawansowania" w prefix'ie sami o tym zdecydujecie.
Trudno mi ocenia? w?asne prace. A oto Kilka z nich:

Old Castle:
zamek00.png

zamek5.png

zamek6.png

zamek7.png

Nie mam klucza.
zamek8.png

Nie zapomnij o maczecie, b?dziesz musia? torowa? sobie drog? w?r?d paj?czyn.
zamek9.png

Czy?by kto? nie zd??y? uciec?
zamek10.png

Wstr?tne istoty!
zamek11.png

To musia? by? kiedy? pi?kny zamek.
zamek12.png

Ukryte skarby w beczce.
zamek13.png
Wy?sze pi?tra zamku s? ca?kowicie zniszczone.​
zam3.png

zam4.png

zam5.png

zam6.png

Odp: Karan Mapping Gallery.

Fajne Fajne Fajne!

Extra gitez pi?knie zajebiasczo mapa pi?kna fajnie ona wykonana\mo?e troszeczku du?o tych detali ale i tak jest fajnie nic doda? nic uj??.

Yay by?bym zapomnia? daj mo?e "utevo lux" bo na niekt?rych screenach ma?o wida?

10/10

Stary, mo?esz na luzie zmienia? prefix na zaawansowany. Szczerze m?wi?c to zas?ugujesz nawet na perfekcyjny jak si? patrzy po galeriach tych co niby maj? "zaawansowany" a ich mapy wcale tak nie wygl?daj?. Siedzisz w tym d?ugo i bardzo dobrze mapperujesz. Zagadaj do jakiego? moda, ?eby Ci zmieni? prefix. By?em na twojej stronce i ogl?da?em inne mapki. Te? na bardzo dobrym poziomie. Jak na razie, jeste? najlepszym mapperem na tym forum bo ci co mogli tobie dor?wna?, albo zostali zbanowani albo sami odeszli.

Te mapy wygl?daj? na showoff i nie nadaj? si? kompletnie do gry. Je?li ju? masz robi? mapy pod gr? to r?b to ?adnie i przejrzy?cie, a nie nawalasz ile si? da.

Fakt, ostatnia prace jest a? nad to detaliczna i r??na od wszystkiego ale taki by? zamys?:)
Taki mam ju? styl, dzi?ki za komentarz ;]

roz2.png

Bardzo dobry poziom mappingu :)
Podobaj? mi si? Twoje prace. ;)

No i to jest to! Zajebiste. Nic doda? nic uj?? :}

Notka moderatorska:
Nast?pnym razem postaraj si? by bardziej rozwija? swe wypowiedzi. Upomnienie ustne...//Rea~

fuu ;p

Ostatnia edycja:

Praca z behemotami jest bardzo z?a.
?aden z element?w nie pasuje do tych potwor?w.
Kompletna klapa, reszta prac ujdzie.

Mimo to ?e masz dobre pomys?y ratuje Ci? to.
Inaczej na miano zaawansowanego bys raczej nie pasowa? =)

A co mianuje na prace zaawansowanego? M?wisz o behemotach ?e taki klimat nie pasuje, nie zgodz? si? z Tob?. Kto powiedzia? ?e nie maj? one zamieszkiwa? takich klimat?w? Cipsoft czy Twoje przyzwyczajenie do ogl?dania ci?gle tych samych map?

@Karan
Klimat klimatem, ale zjeba?e? detalizacje no i koniec kropka.

Pustynna praca ?adna, ale jak na moje oko zbyt ciasna. Podziemna praca r?wnie? mi si? podoba i nie mam zastrze?e? ;]

A co mianuje na prace zaawansowanego? M?wisz o behemotach ?e taki klimat nie pasuje, nie zgodz? si? z Tob?. Kto powiedzia? ?e nie maj? one zamieszkiwa? takich klimat?w? Cipsoft czy Twoje przyzwyczajenie do ogl?dania ci?gle tych samych map?

Wystarczy zajrze? i do mosters.xml i zobaczy? ?e behemoth jest ziemnym potworem lub tez inny. Nie wiem jak go nazwa?.
Ale skoro ty chcesz w miejsce wielkich bagien dawa? zwyk?e demony kt?rych miejscem jest piek?o to prosz?.

Prace nie wygl?daj? tak ?le, lecz s? bardzo ubogie.
M?g?by? je nieco urozmaici? jakimi? dodatkowymi miejscami.

Fajny pomys? z t? poczt? ??dkow? :P

I poza tym najeba?e? za duzo tych kamieni skalnych, kt?re nie pasuj? do klimatu ziemnego.

Pozdrawiam

@down

Tak si? sk?ada ?e w ca?ej galeri tylko ty mu wchodzisz w dup? i chwalisz go ?wietnymi pomys?ami.
Reszta nie jest tak strasznie zachwycona jego mappingiem.
Wnioskuj?c, jeste? lizodupem ;)) -Sko?cz...//Rea~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

#Mix Dem
A ty siebie uwa?asz za zaawansowanego mappera? Powiem Ci, ?e on o du?o lepiej od Ciebie mapperuje. A ty swoj? galeri? nazwa?e? zaawansowan?. Tak wi?c prosz?, ju? wi?cej nie pisz tutaj, ?e on nie zas?uguje na miano zaawansowanego. Bo jest odwrotnie. :)

#Topic
Prace bardzo ?adne i zgadzam si? z tob?, ?e behamoty mog? wyst?powa? w takim klimacie jaki pokaza?e?. Ostatnio robi?em exp Medus w innym klimacie ni? Clipsoft, te? pozytywnych komentarzy do tej pracy si? nie u?wiadczy?em. Ale jak tak si? przyjrze?, to mi?o zobaczy? resp znanego potworka w innej oprawie graficznej. Mappuj dalej bo wbrew temu co napisa? Mix Dem to mappujesz na poziomie zaawansowanym.
Jak mog? co? podpowiedzie?, zr?b co? du?ego. Mo?e jak?? bram?, kt?ra b?dzie zapiera?a dech w piersi. Takich map nam brakuje do ogl?dania.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry