Karan Mapping Gallery.

Status
Zamknięty.
Odp: Karan Mapping Gallery.

Swoimi pracami nie reprezentujesz poziomu zaawansowanego.
Jeste? ?redniakiem jak wielu innych.
Twoje prace s? przeci?tne , za du?y spam kamieniami.
Zgadzam si? ze zdaniem MixDema nie zas?ugujesz na rang? zaawansowany.
Mappujesz 6 lat? ;o to nie?le s?aby jeste?
Pozdrawiam

#Mix Dem
A ty siebie uwa?asz za zaawansowanego mappera? Powiem Ci, ?e on o du?o lepiej od Ciebie mapperuje. A ty swoj? galeri? nazwa?e? zaawansowan?. Tak wi?c prosz?, ju? wi?cej nie pisz tutaj, ?e on nie zas?uguje na miano zaawansowanego. Bo jest odwrotnie. :)
Po 1. Mix dem mappuje od niego lepiej :> ( nie obra? si? karan)
Po 2. on nigdzie nie napisa? ?e uwa?a si? za zaawansowanego jego galeria ma prefix ?rednio -zaawansowany. Wed?ug mnie m?g?by sobie da? prefix zaawansowany.
Po 3. On zas?uguje na miano ?rednio-zaawansowany :)

//Dalsza dyskusja jest niepotrzebna ~Oem

Topic

Podoba mi si? ten pomys? z ??dk? , lecz du?o syfu nawalasz popracuj nad tym nie podoba mi si? ta ,,d?ungla" ?miesznie pomiesza?e? ten klimat z r??nymi niepasuj?cymi rzeczami

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja jako s?abiutki w mappowaniu mimo 4 letniego do?wiadczenia uwa?am ?? to s? ?wietne mapki podoba mi sie morska poczta teraz chcia?bym tak jak kolega iSanto zobaczy? cos typu miejskiego :D pracuj tak dalej :P

Jak ju? wspomina?em wcze?niej mapki ?adne jak i mapper dobry
reszta ?adnie wyko?czona :S .

grass.png

Wiesz.. powiem Ci jedno. Na tym forum s? osoby, kt?re krytykuj?, a g?wno potrafi?, a s? te? tacy, kt?rzy podadz? Ci dobr? rad? i s? mistrzami w swoim fachu. Ten pierwszy to np. MixDem.

Prace w g?rach Ci naprawd? fajnie wychodz?, gorzej jest z natur? trawiast?, trolle mi si? nie podobaj?.

Tak, tutaj musz? si? zgodzi? z Ralaa. Pierwsze prace by?y o niebo lepsze. Twoja ostatnia praca odbiega od poziomu "zaawansowany". Pokaza?e? prost? natur?, poprawnie zrobion?. ?adnych element?w, kt?re nie pozwalaj? naszemu wzrokowi oderwa? si? od pracy. Trzymaj poziom wcze?niejszych prac( ze strony pierwszej).

noo! zajebiste mapki : D
Notka moderatorska:
nast?pnym razem lepiej rozwijaj swoje wypowiedzi // Vrekh

okej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry