• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Karmia.pl | Nowa Edycja | Start 10.10.12 godz 18:00 |

Status
Zamknięty.

KarmiaWorld

New User
Październik 7, 2012
Liczba reakcji
0
logo.jpg

„Dawno temu we wspania?ej krainie Karmia otoczonej wielkimi lasami, b??kitnymi jeziorami oraz skalistymi pag?rkami rozpocz??a si? wojna ras. Ludzie kontra Bestie. Cz?owiek zajmowa? coraz wi?ksze obszary dla w?asnego interesu co nie spodoba?o si? potworom zamieszkuj?cym jaskinie, lasy a nawet wody. Rozpocz??a si? krwawa walka, kt?ra trwa do dzi?. Dobry kr?l Darvor zaniepokojony coraz cz?stszymi atakami ze strony odmie?c?w zwo?a? narad?. Decyzja jaka mog?a zapa?? by?a tylko jedna.
Pozby? si? przekl?tych bestii raz na zawsze.
Od tej pory do kr?lestwa przybywa coraz wi?cej odwa?nych rycerzy, wy?mienitych mag?w, bystrych paladyn?w i sprytnych druid?w. Zwabiaj? ich przer??ne, cenne nagrody, kt?re kr?l obiecuje za unicestwienie potwor?w. Wyznacza r?wnie? wiele zada?, dzi?ki kt?rym mo?na zarobi? troch? z?ota. Ca?a kraina jest jedn? wielk? zagadk?, gdy? podr??uj?c mo?na znale?? wiele warto?ciowych przedmiot?w, kt?rymi mo?na potem handlowa? z innymi.
Niestety bestie zamieszkuj?ce krain? nie chc? ?atwo da? za wygran?.
By? mo?e tylko Ty b?dziesz w stanie zg?adzi? je wszystkie bo jak na razie jeszcze ?aden ?mia?ek nie potrafi? tego dokona?…”

Dnia 10 pa?dziernika 2012 roku o godz 18:00, ruszy jeden z czo?owych serwer?w opentibia pod wzgl?dem stabilno?ci, bezpiecze?stwa oraz unikalnosci.
Owa edycja ma byc prze?omowa w historii karmii, juz od pierwszego wejscia na strone wida? nowo?ci oraz post?py prac, nad serwerem idealnym.
Pragniemy trafi? do ka?dego tibijczyka, kt?ry jeszcze o nas nie s?ysza? lub nie mia? okazji zagra? na naszym serwerze.
Nasz silnik oraz hosting sa jednymi z czo?owych w ?wiecie ots, przez co zapewniamy wam brak lag?w, crashy, czy przerw spowodowanych atakami.
Nasz silnik jest stale aktualizowany, poprawiany oraz optymalizowany przez wybitnego programiste, kt?ry potrafi zdzia?a? cuda.

Ni?ej pragniemy przedstawi? Wam kilka nowo?ci oraz przypomnie? rzeczy, kt?re juz znacie!

1.jpg

Wszystkie miasta z dobrze nam znanej Vanilla Map oraz wiele terenow naszego autorstwa!
2.jpg

Eventy pisane od zera przez naszego programiste!
3.jpg

Ka?dy outfit i addon daje ma?y bonus!
4.jpg

System taskow jak na Realu
5.jpg

Unikalny system trainerow, jedyny w swoim rodzaju!
6.jpg

Wysoki poziom warow!

Informacje o Karmia OTserv:

Stabilny, dedykowany server online 24/7 
 Profesjonalna administracja 
 Darmowy pacc - nie musisz p?aci? pieni?dzy by gra?! 
 ?wietny balans postaci 
 Lekki fast attack 
 Minimalne obra?enia zadawane broni? zosta?y zmienione, mo?esz by? pewien, ?e skillowanie ma znaczenie! 
 Nowe, ekscytuj?ce questy, ktore dadza wam kolejne to godziny zabawy 
 War system 
 Castle System 
 Wiele ciekawych eventow 

Stage!
Exp:
 1-50 x250 
 51-100 x100 
 101-150 x15 
 151-200 x8 
 201+ x4 

Skill Rate: 15x
Magic Level Rate: 6x
Loot Rate: 2x

PVP Info!
Red Skull
 10 kills / dzie? 
 60 kills / tydzie? 
 130 kills / miesi?c 

Ban
 20 kills / dzie? 
 90 kills / tydzie? 
 200 kills / miesi?c 

Jedyna w swoim rodzaju mapa Karmii:

lowmaps.png

Kilka screenow z naszej unikalnej mapy:

c3FKyqe.png

0GUBc0p.png

ClMZAD4.png

fG-HCkO.png

121jWVZ.png

jA2qJ5J.png

MbPxKyG.png

EwMbcQp.png

D_jD7tt.png

Odp: Karmia.pl | Nowa Edycja | Start 10.10.12 godz 18:00 |

no zapowiada si? ciekawie. ale ile trwa?a poprzednia edycja i ile gra?o os?b?

no, szczerze zdj?cia prezentuj? si? ?wietnie, kiedy? gra?em tych mapach. Ca?kiem mo?liwe, ?e wbije z ciekawo?ci.
Pozdrawiam

Witam gralem kiedys na Karmia.mine.nu i wiem ze to ten sam Admin czyli OTS nie bedzie na chwile tylko na dlugi,dlugi czas wiec zapraszam napewno zrobimy oro zapraszam do mojej gildii vt+ogar 2.1.4 lub 3.0.1 gildia Destroyer kontakt 9990493 ;d a za OTS Mapa 10/10 Admin 10/10 Eventy 9/10 bo mogl by bys jeszcze run event i fire storm :d ale i tak jest dobrze i zapowiedz+ screeny 10/10! Pozdrawiam. Mr.Skull

Siema ots zapowiada si? ciekawie wi?c s?dz? ze wbije tam z gildi? COMBO WARNING i b?dziemy czeka? na przeciwnik?w. Pozdro ;)
~~FIGHT~~WIN~~PREVAIL~~

R?wnie? wejd? i oblukam bo exp mi si? podoba :)

Wkoncu serwer zacznei dzialac. tak dlugo czekalem na tego OTS'a...
Wary, questy... ajj, mam nadzieje, ze ruszymy z pelna para :)

Co tu du?o pisa? :d
Mam nadziej? ?e wbije du?o os?b, w 100% polecam server :)

no, nareszcie start! wbijam w ?rod? i siekamy. zapowiada si? epicko!

:D, napewno wbijam na serva, tobie tez polecam :]

Polecam server ! by?em na testach zapowiada sie super, znajdziecie tu wiele innowacyjnych pomyslow i rozwiazan ktorych nie widzialem na innych serverach !

Polecam Server Bardzo dopracowany Gosc zna sie na fachu !

Aha, fajnie ?e zapowied? jest ?ci?gni?ta z mojej mojego serwera, wi?c jak ma wypali? ots skoro adminom nawet opisu si? nie chce robi? w?asnego. 171 postaci aktualnie, macie max 60-70 os?b na start gzz.

Nie widz? kszty podobie?stwa w naszych zapowiedziach :)

Z mojej mojego ehe....
W kazdym razie nie zwracajac uwagi na posty z konkurencji ktora jjjjjjaka sie juz na sam widok z nerwow, zapraszamy was na karmie juz o 18!

No to dodam zdj?cie zapowiedzi z innego forum z dat? dodania :)

zapowiedz_xrsxpnh.png

yyy ?yso?

Nie polecam serwera, skoro administracja nie jest na tyle kreatywna, aby napisa? zapowied?.

Wbijamy!!
Zapraszam Wszystkich Server Dopracowany Do Samego Ko?ca!Super Balans!!

Vxr, sciagniete czy nie sciagniete, wywalone to mam, gralem i bede grac na tym servie, bo jest zajebisty i tyle, pozdro, ja wbijam ;P

ots jest porazka nie dosc ze ten opis widzialem juz z 5x na innych otsach,ale to jest banal gm pisze na priv np co tam slychac all sie mozna go zapytac np kto gdzie jest on mowi i sie idzie go wyje...ac ale to tez banal metin stone niby co 4h a zobaczcie w zakladce metin stone zwyciecow i godziny wygrania jakis syfiastych legow...i to co 8 czy 9h jest i wygrywa 1 osoba...ek i rp wala jak oszalali a ed i ms to zera... 108 osob online przez caly dzien z czego 40 afk pozdrowienia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry