- Liczba reakcji
- 17
Witajcie, forumowicze!
Jak sam temat wskazuj?, planuj? wskrzesi? serwer, kt?rego zapowied? zrobi?a stosunkowo du?e zamieszanie.
Ilo?? wy?wietle? oraz komentarzy bi?a konkurencj? bez por?wnania. Niestety, serwer nie wypali?.
Wiele os?b pyta?o mnie: "Dlaczego? Co si? sta?o?"
Nie by?em w stanie odpowiedzie? na te pytanie...
Byli i tacy, kt?rzy pisali swoje historie. Mo?e mieli racj?. ?le zadba?em o serwer, ?le go rozreklamowa?em...
Ten temat na razie zostawimy.
Tak wi?c, po raz drugi spr?buj? zach?ci? ludzi do Karmii, jakiej wizja urodzi?a si? w mojej g?owie szmat czasu temu.
Jest to kultowa ju? mapa. Wiele starych graczy pami?ta t? map?, jako istny raj dla prawdziwego gejmera.
Mnie osobi?cie nigdy nie kr?ci?a mapa proponowana przez CipSoft w wersji OpenTibia.
Id?c dalej.
Co mam zamiar zmieni?, aby tym razem serwer si? u?o?y??
- Zmieni? mno?niki na wi?ksze. ~gracze skar?yli si? na powolne poziomowanie,
- Start rozgrywki zaczniemy w mie?cie Karmia, a nie Rookgaard,
- Przeprowadzenie dodatkowych test?w,
- Oraz, jak we wcze?niejszej fazie - gruba edycja mapy.
Plan jest prosty, banalnie prosty. Potrzebuj? jednak ludzi, kt?rzy b?d? w stanie mi pom?c przy dodatkowych, wy?ej niewymienionych.
Prosz? o wypowied?, je?li s? ch?tni do pomocy oraz je?li s? jakiekolwiek propozycje.
Pozdrawiam!
Jak sam temat wskazuj?, planuj? wskrzesi? serwer, kt?rego zapowied? zrobi?a stosunkowo du?e zamieszanie.
Ilo?? wy?wietle? oraz komentarzy bi?a konkurencj? bez por?wnania. Niestety, serwer nie wypali?.
Wiele os?b pyta?o mnie: "Dlaczego? Co si? sta?o?"
Nie by?em w stanie odpowiedzie? na te pytanie...
Byli i tacy, kt?rzy pisali swoje historie. Mo?e mieli racj?. ?le zadba?em o serwer, ?le go rozreklamowa?em...
Ten temat na razie zostawimy.

Tak wi?c, po raz drugi spr?buj? zach?ci? ludzi do Karmii, jakiej wizja urodzi?a si? w mojej g?owie szmat czasu temu.

Jest to kultowa ju? mapa. Wiele starych graczy pami?ta t? map?, jako istny raj dla prawdziwego gejmera.
Mnie osobi?cie nigdy nie kr?ci?a mapa proponowana przez CipSoft w wersji OpenTibia.
Id?c dalej.
Co mam zamiar zmieni?, aby tym razem serwer si? u?o?y??
- Zmieni? mno?niki na wi?ksze. ~gracze skar?yli si? na powolne poziomowanie,
- Start rozgrywki zaczniemy w mie?cie Karmia, a nie Rookgaard,
- Przeprowadzenie dodatkowych test?w,
- Oraz, jak we wcze?niejszej fazie - gruba edycja mapy.
Plan jest prosty, banalnie prosty. Potrzebuj? jednak ludzi, kt?rzy b?d? w stanie mi pom?c przy dodatkowych, wy?ej niewymienionych.

Prosz? o wypowied?, je?li s? ch?tni do pomocy oraz je?li s? jakiekolwiek propozycje.

Pozdrawiam!
.