- Liczba reakcji
- 17
Witam serdecznie. 
Na pocz?tku kilka s??w ode mnie.
Od czasu, gdy zacz??em swoj? przygod? odczuwa?em pewien niedosyt. Ilekro? nie gra?em na pot??nych serwerach wielkich tw?rc?w OpenTibia, zawsze by?o co?, nie w moim stylu. Przez kilka lat odwiedzania r??nych typ?w gry, urodzi? si? pomys?, na serwer w moim gu?cie. Nie by?o to proste, gdy? za?o?enie serwera, kt?ry b?dzie wstanie zagwarantowa? rozgrywk? wi?kszej ilo?ci graczy, wymaga? nie lada wysi?ku i zbierania do?wiadczenia. Mam nadziej?, ?e Ja i m?j serwer jeste?my w stanie przebi? si? przez ci??ki rynek serwer?w OpenTibia i m?c wsp?lnie cieszy? si? gr?.
Mapa?
Karmia, Vanilla... r??nie gracze nazywaj?. Cieszy?a si? ona ogromnym entuzjazmem z mojej strony, gdy w?drowa?em jeszcze jako pocz?tkowy gracz. St?d pad? wyb?r.
Niewiele zosta?o ze standardowej Karmii, jak? wielu z nas pami?ta. Poza niekt?rymi charakterystycznymi fragmentami, oraz rozmieszczeniem poniekt?rych budynk?w, mapa przesz?a gruntown? przebudow?.
Statystyki.
Jak na styl RPG przysta?o, s? niewielkie.
Experience:
1-9 70
9-19 50
20-34 30
35-59 20
60-79 15
80-109 12
110-149 10
150-179 7
180-219 5
220+ 3
Magic x5
Skill x8
Loot x2
Systemy.
Tutaj mo?e dla niekt?rych ma?e zaskoczenie. Postawi?em na klasyk?. Nie znajdziecie tutaj gry w w??a, pi?ki no?nej, spadaj?cych nagr?d z nieba, czy typowego Bombermana.
* Stamina system,
* Unfair fight reduction,
* Twist of Fate,
* Offline training,
* New mounts & outfits,
* InGame Market,
* Task system with rewards,
* Raids,
* War system.
To te bardziej standardowe, teraz kolej na bardziej pomys?owe.
* bronie, kt?re wysysaj? ?ycie,
* r?zgi, kt?re nak?adaj? efekty kl?twy,
* runy, kt?re tworzymy, s? mocniejsze, od kupowanych,
* misje, dzi?ki kt?rym mo?emy kupowa? przedmioty,
* kolejka g?rska,
* zbieranie plon?w z drzew...
... i wiele innych.
Quest.
* The Pits of Inferno,
* The Annihilator,
* Demon Quest,
* The Inqusition,
* Demon Oak,
* Arena Svargrond,
* Yalahar Quest,
* Wrath of the Emperor Quest,
* War Zones.
Pozosta?o?ci.
Wiele tajemnic kryje ?wiat Karmii24. Na pewno zwiedzaj?c go, nie zabraknie atrakcji. Zadba?em o to, aby komunikaty w grze naprowadza?y gracza w odpowiednim kierunku.
Dla tych, co wytrwali w czytaniu, kilka zdj??.
Informacje co do startu, adresu etc, w przeci?gu 48h.
Pozdrawiam!

Na pocz?tku kilka s??w ode mnie.
Od czasu, gdy zacz??em swoj? przygod? odczuwa?em pewien niedosyt. Ilekro? nie gra?em na pot??nych serwerach wielkich tw?rc?w OpenTibia, zawsze by?o co?, nie w moim stylu. Przez kilka lat odwiedzania r??nych typ?w gry, urodzi? si? pomys?, na serwer w moim gu?cie. Nie by?o to proste, gdy? za?o?enie serwera, kt?ry b?dzie wstanie zagwarantowa? rozgrywk? wi?kszej ilo?ci graczy, wymaga? nie lada wysi?ku i zbierania do?wiadczenia. Mam nadziej?, ?e Ja i m?j serwer jeste?my w stanie przebi? si? przez ci??ki rynek serwer?w OpenTibia i m?c wsp?lnie cieszy? si? gr?.
Mapa?
Karmia, Vanilla... r??nie gracze nazywaj?. Cieszy?a si? ona ogromnym entuzjazmem z mojej strony, gdy w?drowa?em jeszcze jako pocz?tkowy gracz. St?d pad? wyb?r.
Niewiele zosta?o ze standardowej Karmii, jak? wielu z nas pami?ta. Poza niekt?rymi charakterystycznymi fragmentami, oraz rozmieszczeniem poniekt?rych budynk?w, mapa przesz?a gruntown? przebudow?.
Statystyki.
Jak na styl RPG przysta?o, s? niewielkie.
Experience:
1-9 70
9-19 50
20-34 30
35-59 20
60-79 15
80-109 12
110-149 10
150-179 7
180-219 5
220+ 3
Magic x5
Skill x8
Loot x2
Systemy.
Tutaj mo?e dla niekt?rych ma?e zaskoczenie. Postawi?em na klasyk?. Nie znajdziecie tutaj gry w w??a, pi?ki no?nej, spadaj?cych nagr?d z nieba, czy typowego Bombermana.
* Stamina system,
* Unfair fight reduction,
* Twist of Fate,
* Offline training,
* New mounts & outfits,
* InGame Market,
* Task system with rewards,
* Raids,
* War system.
To te bardziej standardowe, teraz kolej na bardziej pomys?owe.
* bronie, kt?re wysysaj? ?ycie,
* r?zgi, kt?re nak?adaj? efekty kl?twy,
* runy, kt?re tworzymy, s? mocniejsze, od kupowanych,
* misje, dzi?ki kt?rym mo?emy kupowa? przedmioty,
* kolejka g?rska,
* zbieranie plon?w z drzew...
... i wiele innych.
Quest.
* The Pits of Inferno,
* The Annihilator,
* Demon Quest,
* The Inqusition,
* Demon Oak,
* Arena Svargrond,
* Yalahar Quest,
* Wrath of the Emperor Quest,
* War Zones.
Pozosta?o?ci.
Wiele tajemnic kryje ?wiat Karmii24. Na pewno zwiedzaj?c go, nie zabraknie atrakcji. Zadba?em o to, aby komunikaty w grze naprowadza?y gracza w odpowiednim kierunku.
Dla tych, co wytrwali w czytaniu, kilka zdj??.
Informacje co do startu, adresu etc, w przeci?gu 48h.
Pozdrawiam!
Ja mam ju? do?? pobierania 10 client?w ?eby zagra? na otsie
.