Odp: KarmiaWorld FUN - RPG Vanilla Map Low Rates [START 08.03.2014r, 17:00 CEST]
Z ca?ym szacunkiem, ale dobrej opinii to wy nie macie. Ots jest dobry, ale jest wiele uchybie? na temat kt?rych czyta?em na forum, a w?a?ciwie w temacie
http://www.forum.karmia.eu/viewtopic.php?t=590 - bior?c pod uwag? komentarze pewnych dw?ch graczy stwierdzam ?e s? to do?? powa?ne b??dy, chcecie zmniejszy? exp, a zaj?li?cie si? hitami mob?w?
Nast?pna rzecz - RS na takim serverze powinien by? od 4 frag?w dziennie, max 5. Tylko to ograniczy zabijanie low lvli, jak b?dzie od 10 frag?w dziennie to to wiele nie zmieni.
Nast?pnie czary lecznicze. Wyczyta?em ?e czary s? kompletnie bezu?yteczne, jak na 30 lvlu i 4 mlvlu exura mo?e dodawa? knightowi po 10, a exana mort po 50? Nie samym potionem tibijczyk ?yje. Ja osobi?cie jak za du?o wypij? to co 5 minut chodz? do klopa. Oczywi?cie nie m?wi? tu o procentach.
Mo?liwo?? treningu na exicie to te? wa?na rzecz, np. dla mnie, bior?c pod uwag? ?e d?ugo mnie nie ma w domu i nigdy ze wzgl?d?w bezpiecze?stwa nie zostawiam kompa w??czonego.
Poza tym inne b??dy, o kt?rych ju? tu nie b?d? pisa?, ?eby nie pojecha? po was zbyt mocno i da? wam jeszcze jedn? szans?. Podobno GM ju? z tym sko?czy?, wi?c nie ma do czego wraca?. Licz? ?e uchybienia zostan? poprawione, bo zbyt du?e hity potwor?w, czy bezwarto?ciowe czary lecznicze to efekt
niedopracowania servera.