• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Karokendo] Grafiki

Status
Zamknięty.
Odp: [Karokendo] Grafiki

Dobra Ryzykuj? ;p Wgrywam bez znaku wodnego i mam nadziej?, ?e nie b?d? gdzie? w necie.
4.1 Poison

4.2 Mo?e by? zamienione na manarune ;p

4.3 Gome sword

4.4 Finalna cz??? tarczy

Oczywi?cie wszystko w paincie :D

/EDIT Linki ze zdj?ciami padaj? :/ w trakcie naprawiania..

Ostatnia edycja:

Je?eli chcia?by? tworzy? grafiki do OTS'a napisz na PW .
Pozdrawiam :)

Bardzo ?adnie cieniujesz. Lepiej ?eby? nie kolorowa? ju? istniej?cych tylko robi? od pocz?tku (sam robi? kontury i cienie).
Moja ocena:
7/10

Nawet ciekawe ale do tibi (animy) czyli jak by rysunkowej tibi te grafiki si? nadaj? ale fajowsko i tak wygl?daj? 8/10 bo troch? nie r?wne xD

grafiki oceniam na 7/10 ;] nadawa?y by si? do gry oprucz tego toporu ;p on ma to co? w sobie ?e by sie nie nadawa? ;p Ta tarcza Niebiesko Czerwona fajna jest te? ;P

P.S.: 999 Wy?wietle?? Teraz 1000!

Ch?opie id? do mam talent , jak na grafiki robione w pajncie to cudo ...
Mi si? najbardziej te ostatnie spodoba?y

Jeste? moim "miszczem " ;* daje 10/10 i staraj si? dalej ;)

Pozdrawiam , Nivek

Mi tak?e si? podoba. Jednak grafiki s? za bardzo "animowane" nie w moim klimacie typu cipsoftu. Mo?e nie jeste? drugim Krisowem ale te? dobrze pixelartujesz :)
Daje 7.5/10

Pozdrawiam

Prace bardzo fajne szczeg?lnie praca nr. 2 ?adnie pocieniowana, estetyczna 9/10

Baardzo ?adnie ;d. Tylko ten bloodrage taki troche z tibii bo w orginalu to zielony ;d. Ale tak to ?adnie 9/10. Ja tyle co robi?em to w otsie Dragon Balla SSJ6, ale za du?o roboty wolne mapperstwo ;d. No c?z ;d

Baardzo ?adnie ;d. Tylko ten bloodrage taki troche z tibii bo w orginalu to zielony ;d. Ale tak to ?adnie 9/10. Ja tyle co robi?em to w otsie Dragon Balla SSJ6, ale za du?o roboty wolne mapperstwo ;d. No c?z ;d
Tak jak napisa?em Bloodrage jest edit z reala.
Doda?em tabel? z moimi pixelami. Z biegiem czasu postaram si? j? aktualizowa? i dodawa? nowe grafiki :D Pozdrawiam

Nie no wypas grafiki, wielki +. :)

Tylko uwazaj na plagiat.

No trzeba.. Ju? kilka moich prac na necie widzia?em.. Nie koniecznie tych co s? tu zamieszczone. Ale na "Dzieci Neo" trzeba uwa?a?, bo co drugie plagiatuje.

?adne, tylko jedno, mog?e? je bardziej dopracowa? i by?o by ?wietnie. A tak nie mam nic Ci do zarzucenia.

Pozdrawiam.

W niekt?rych pracach nie ma cieniu (tak jak by nie pada?). ;P
Dla mnie takie ?rednie - tak jak by? zbyt jasnych kolor?w u?ywa?. Jak na to patrze to bol? mnie oczy (i nie chodzi o to ,?e s? z?e, bo s? wr?cz ?wietne).
U?ywaj r?zowego t?a bo si? wtapia wszystko w szablon forum.

Regards,
Aaviq

Amulet mo?e nosi? Amulet of Life bo kiedy? taki istnia? i podobny by? :)

@topic 8/10

Dobrze Ci to idzie! :)

No coraz bardziej mi si? podobaj? . Twoje pierwsze prace nie zaskakiwa?y tak bardzo jak te tera?niejsze . Wida? , ?e si? starasz i s?uchasz naszych rad. My?l? , ?e musisz popracowa? troszk? nad kolorami , ?eby to nie wygl?da?o jak kolorowanka :)
A tak pozatym to wszystko ?adnie pi?knie. ?ycz? powodzenia w dalszych pracach. Pozdrawiam !

Twoje prace s? tylko przer?bkami. Podobaj? mi si? poty ale w?tpi? ?eby? to ty je zrobi? :/

Status
Zamknięty.
Do góry