Kasa&Komputer

Status
Zamknięty.

kuba557

Active User
Lipiec 15, 2009
Liczba reakcji
3
Witam mam 13 lat.
Jestem z niewielkiego miasta ;?owicz
Mam problem bo mam komputer ale nie jakis fajny dziala mi cs ,tibia,nfs most wanted itd...
Mam 700 zl
I do ko?ca tego roku (w gwiazdk? ) lub do lutego (moje urodziny)
Chcialbym sobie kupic nowy komputer Pomozcie jaki mam kupic ? dajcie jakies linki na allegro Chodzi mi zeby dzialaly gry takie jakie teraz robia typu:Call of duty Modern warve 2 (czy cos)
Gta4 itd...
Bo niedlugo wakacje moze bym poszedl zbierac Troskafke? lub cos innego ?
POMOZCIE!

Odp: Kasa&Komputer

Komputer zostaw jaki masz i dokup sobie xboxa 360 do grania, sto razy lepiej na tym wyjdziesz.

no ale ja wole gry przez neta grac kontra czlowiek inny a nie komputer :/
Piszcie dalej propozycje ;d
A i tak te gry na xboxa beda kosztowaly po 200 zl itd... a z kim na nim bym gral ojcem? brat ci?gle w pracy a jak nie w pracy to u dziewczyny ;f

A mo?e lepiej zrobi? sobie komputer na cz??ci, tzn. wymieni? p?yt? g??wn?, kupi? nowy procesor (2x2.4), grafik? geforca 8600 i 2gb ramu? Wyjdziesz na tym lepiej, ni? na kupnie nowego komputera.

za 700 z? komputera do gier nie kupisz, jak masz te 700 z? kup se kart? graficzn? za 300-400 z? i za 300 z? sobie ramu dokup.

za 700 z? nie kupisz kompa ;d ja sobie kupi?em dro?szy i teraz jestem zadowolony ?e tak zainwestowa?em ...

za 700 z? to sobie PsP , PS 3 albo PS 2 lub Xboxa kup bo do kompa to se mo?esz dokupi.? tylko akcesoria xd

@down

TRUSKAWKI !! xd

Ostatnia edycja:

no wiem ze za 700 zl nic nie kupie wiec pisalem ze niedlugo wakacje i moze bym poszedl gdzies do cioci zbierac troskawki ;']

za te 700 z? to mo?esz kupi? co najwy?ej to:
http://allegro.pl/item1052996948_amd_athlon_x2_super_do_gier_i_nie_tylko_polecam.html
a jak chcesz prawdziwy sprz?t do gier to poczekaj par? lat zaoszcz?d? i kup to:
http://allegro.pl/item1040223280_crossfire_quad_core_i7_860_4x2_8_2xhd5870_4gb_1tb.html
lub
http://allegro.pl/item1040222461_king_quad_i7_860_4x2_8ghz_hd5870_4gb_ddr3_2000gb.html
Polecam ten 1;d
#down
Zanim wyst?pisz przed szereg zastan?w si? trzy razy nie chce mi si? nawet wypisywa? jak bardzo wielki b??d pope?ni?e?, bo jakby nie patrze? sam spojrza?e? na cen?. Uwa?aj bo mo?e ci g?owa spa??.
Stosunek? Kurwa komputer za 5k, kt?ry poda?e? nie jest w cale jak?e zajebistszy od tych co poda?em.

Ostatnia edycja:

@Up
Zak?ad ?e jest ? Sprawd? na 3D marku ;x .
@Up
Racja patrzy?em na stosunek ceny do jako?ci cz??ci :).

?e ja si? spytam tak. Co ku*wa? Pokazujesz cz?owiekowi najwydajniejsze z mo?liwych zestaw?w, kt?rych zakup w tym momencie to czysty idiotyzm, ze wzgl?du na rozw?j techniki. A lansowanie cen? maszyny to nic dobrego. Ot patrz: http://www.komputronik.pl/index.php..._Infinity/Infinity_F7_9000WC_W7U64_K115_.html

Je?li chodzi o zestawy do gry. Najlepiej ?eby by? to zestaw na chipsecie intela. P?yta g??wna to jaki? ASUS, procesor najlepiej Core 2 Duo 3.5 GHZ. Pami?ci RAM, DDR3, mimo wszystko s? du?o wydajniejsze, zapewniaj? optymalne wyniki. Na grafik? wrzuci?bym Geforca GTX 280. Podsumowuj?c, linki do jakich? zestaw?w, na kt?re m?g?by? zebra? ?rodki do gwiazdki.

Zestaw 1
Zestaw 2
Je?li jednak uda?o by ci si? zebra? troszk? wi?cej pieni?dzy:
Zestaw 3

Regards,
Persona Grata.

Ostatnia edycja:

Chcesz komputer do gier to musisz wy?o?y? przynajmniej 2k. Za t? kase masz xboksa i jakie? 7~8 oryginalnych gier. Nie wiem czy wiesz, ale t? konsol? te? mo?esz pod??czy? pod internet i gra? przez multiplayer ;).

@edit

Wsp??czuj? z powodu siostry.

Ostatnia edycja:

Martin pomin??e? jeden istotny fragment.
KONSOLE S? CHUJOWE

n120615235250_4093.jpg

Lol ja kilka lat temu z 3 lub 2 kupowa?em sam? skrzynk? za 1k i wszystkie gierki mi elgancko dzia?aj?.

Lol ja kilka lat temu z 3 lub 2 kupowa?em sam? skrzynk? za 1k i wszystkie gierki mi elgancko dzia?aj?.

Lol. Sama karta graficzna to z 500 pln. Procesor drugie tyle. Ju? masz 1k.
Prawda jest taka, ?e nic ta?szego do najnowszych gier od xboksa nie kupisz.

@dacomos

1e34babb8516dc3bbf368d58ffdbb839.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry