• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Kasa Na RookGard Poco ??

Status
Zamknięty.

Ugrys Suchara

Advanced User
Styczeń 24, 2009
Liczba reakcji
15
Witam mam Pe?no kasy na rookgard i 1k w banku i powoli kasa mi zaczyna ci??y? i nie wiem co mam zrobi?.
A po co nam kasa mi kasa na rooku jak mam full eq prosz? o podpowiedzi co mam zrobi? z kas? na rook :D

Odp: Kasa Na RookGard Poco ??

1. Wyj?? z rooka i wsadzi? sobie na maina.
2. Zrobi? depot chara i tam trzyma? kas?.

Mo?esz jeszcze poszuka? sposobu doj?cia do mino maga i kupi? sobie poty na niego.

Jedyne wyj?cie to depo char - posta? na 1/2 lvl stworzona tylko do trzymania kasy.

Mo?esz jeszcze sprawi? sobie chocia?by addony, lub pobawi? si? w kolekcjonera.

Dok?adnie, mo?na kupowa? addon itemki albo rary. Na potki te? musi troch? by?. Kas? mo?na trzyma? na depo charach. Ew. przerzuci? na maina.

jacie kup sobie cos co ci sie moze potem przydac lub idzi na maina a jak nie to sam nie wiem:D to mi daj

a moze poprostu wywal ^^
a tak na serio to jak m?wili tam "UP
Zrob DP chara ;]

Juz Wiem Dzieki za odpowiedzi temat do zamkni?cia :D

A mo?e po prostu kup u ?lepego orka ?uk i kupuj ci?gle do niego strza?y xDD Tak sobie szybko kas? stracisz xD a jak chcesz j?zyk orka to tutaj mo?esz sobie przeczyta? jak si? gada po orkowemu :P CLICK

robisz rookstayera odkrywasz tajemnice rooka ;D
mo?esz tak?e wsadzi? kas? na maina na main chara ;)
lub zrobi? sobie chara kt?ry na rooku b?dzie ci kase trzyma? :)

Juz Wiem Dzieki za odpowiedzi temat do zamkni?cia :D
@up
Czy to tak trudno zrozumie??
Musicie pisa? te g?upie posty, on ju? wyra?nie podzi?kowa? za pomoc...

@Down:nie rozumiesz?? Nie ma ju? jak pom?c poniewa? pomoc zosta?a wcze?niej udzielona.Poza tym masz post nie na temat...

Ostatnia edycja:

No i co z tego. Zawsze mo?na jeszcze co? od siebie doda?. Je?li si? chce pom?c .

Ja ci powiem ?e rookslayer jest g?upi dosyc a jesli nim grasz to tak jak inni muwiom depot char i mozesz wsadzic calom do banku:) i wykupowac itemy od innych albo......duzo zeczy jest na rozwionzanie.:D

Czesio fajn? masz ortografi? :D Te? tak chc?. Rookstayerem jest multum sposob?w na wydanie kasy.
1. Addony.
2. Hunt ze strza?ami.
3. Kolekcjonowanie.;)

Wiesz jaki jest szpan gdy wyci?gniesz 10 cc na rynku? :) a pozatym u "?lepego Orca" itemy nie s? tanie :)

Robisz Sobie Postac 4/5 lvl i trzymasz kase oczywiscie 1 postac na main i masz jak zbierac kase wbijasz 1 postacia 8 lvl bierzesz kase zostawiasz eq dla nastepnej osoby (jak ci sie nudzi) ;]

Chyba, ?e grasz tylko na rooku, to mozesz kupywa? rook sety i dawa? je 1- i 2-levelowcom ;D

Moim wyj?ciem by?oby to aby stworzy? posta? kt?ra b?dzie robi? za to aby pilnowa? pieni?dzy, je?eli pomimo tego planu masz za du?o pieni?dzy to zrobi? kolejn? i tak do skutku. Mo?na te? wypr?bowa? stare metody wymiany za co? cenniejszego mo?e za nowe konto poniewa? kto? bardzo potrzebuj? pieni?dzy na owym ?wiecie i to na pocz?tkowej wyspie, wszystko da si? za?atwi? pomy?lnie i rozwa?y? wszelakie decyzj?.

Jezeli tak bardzo chcesz sie pozbyc tej kasy, mozesz pomagac nowym ludziom na rooku i dawac im jakies eq/hajs :D

Proste, wydajesz na poty, albo oddajesz innym ludziom :) Jest jeszcze jedna opcja, zawsze mo?esz za kas? kupi? sobie PACC'a i szybciej expi? :D Tak?e wiesz. R?b co chcesz, pozdrawiam.

Zainwestuj w Rare item na rooku. ;)
Co? na styl Bronze amulet i te sprawy, pozbierasz-stracisz kas?.
-Addony
-DP char. ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry