Odp: Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!
Ja podejrzewam, ?e to nie ma nic wsp?lnego z problemami z samolotem. Jest on przygotowany do l?dowania w takich warunkach. W telewizji m?wili, ?e by?a ma?a widoczno??, a jeden z reporter?w by? tam 10min po katastrofie i nakr?ci? moment, w kt?rym by?a widoczno?? przynajmniej na kilometr, ale zabrali mu kamer?.
Moim zdaniem m?g? by? to jaki? zamach gdy? tyle wa?nych Polskich osobisto?ci lecia?o jednym samolotem. Na przysz?o?? powinni lata? osobnymi samolotami po kilka os?b lub samochodami jecha? po par? os?b, a nie wszyscy naraz.
Po prostu debilizm Polak?w doprowadzi? do takiej katastrofy. Jak mo?na wszystkich wsadzi? w jeden samolot?
Teraz nic tylko czeka? a? nas rozwali kt?ry? kraj bo nie mamy nic.
Drogi kolego,
na wst?pie chcia?bym oznajmi?, i? gadanie farmazon?w, w dodatku niesprawdzonych jest idiotyzmem. Napisa?e?, ?e samolot ten jest "przygotowany" do l?dowania w takich warunkach. Mniemam, ?e zgadujesz, bo my?lisz, ?e samolot potrafi odby? lot na Marsa, w dodatku wszelakie informacje jakie posiadasz o Tupolewie, zw?aszcza o Tu-154 s? z Wikipedii.
Widoczno?? by?a do dupy i tak stwierdzi? r?wnie? kontroler lot?w, a reporter mo?e stwierdzi? czy jest ?adna pogoda, czy te? brzydka. Zabrali mu kamer?? Ciekawe... Masz mo?e jakie? ?r?d?o?
Zamach? Tylko dlatego, ?e by?y to wa?ne osoby?
Osobnymi samolotami? Powiem Ci, ?e jeste? strasznym b?aznem. Naprawd?. Trzeba mie? nie po kolei w g?owie aby my?le?, ?e Rosja przeprowadzi?a zamach na Polsk?. R?wnie dobrze mog?a to uczyni? przedwczoraj czy pojutrze. Tylko zastanawia mnie jeden fakt. Po co Rosji potrzebne jest terytorium polskie hmm. Mo?e Ty mi powiesz?
Debilizm Polak?w? Kt?rych Polak?w? M?wisz o mnie, o kim? z forum? Debilem okaza?e? si? Ty, wymy?laj?c lub snuj?c teorie z kosmosu. Jak mo?na wszystkich wsadzi? w jeden samolot? Normalnie. Tak robi? linie lotnicze od ponad 30. lat.
Masz racj?. Czekajmy a? nas kto? zaatakuje, albo inaczej. Czekajmy na kolejn? twoj? teori?. Nie mamy nic? Ja np. mam pieni?dze w portfelu, no ma?o, ale mam, a w kieszeni trzymam nieca?? paczk? Pall malli. Nar?d si? nie zmieni?. Komorowski obj?? w?adz?, wszystko jest pod kontrol?.
Ko?cz?c m?j post dedykowany dla Ciebie, radz? Ci ograniczy? telewizj? i komputer. Jednak nie wolno si? za?amywa?. Ka?dy przechodzi do gimnazjum, przejdziesz i Ty. A w gimnazjum to ju? cz?owiek z wiekiem m?drzeje. Przynajmniej tak powinno by?.
?ycz? Ci, aby Tw?j rozum z Tob? nie obcowa?.
//Napster