• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Kate Sayuki] Galeria

Status
Zamknięty.
Odp: Galeria MOICH prac

?wietne,zajebiste !1 Cudo !!!
Mo?esz mi powiedzie? z czego si? uczy?a? ?:]
BO SUPER MEGA PRACE !!!!!!!!!!!!!!!
OCENA 100/10 ;)

GZZZZZ

?wietne,zajebiste !1 Cudo !!!
Mo?esz mi powiedzie? z czego si? uczy?a? ?:]
BO SUPER MEGA PRACE !!!!!!!!!!!!!!!
OCENA 100/10 ;)
GZZZZZ
Z czego si? uczy?am? O.o Rany, nikt mnie jeszcze o to nie pyta? :p Hmm jak si?gam pami?ci? moje pierwsze rysunki by?y pr?b? narysowania postaci z anime "Digimon", kiedy mia?am 6-7 lat. Wtedy te? pokocha?am rysowanie no i jako? tak si? zacz??o. Potem rysowa?am coraz lepiej i lepiej no i jako? tak rozwijam ten talencik, je?li tak to mo?na nazwa?. Czyli uczy?am si? sama, a talent odziedziczy?am po mamie :D
Pozdro:thx:

widac,?e masz talent najbardziej podoba mi si? praca nr 1 i 13
wymiataj? szkoda,?e nie robisz takich na sygnatury ja bym chetnie sie skusi? ;P

Cudowne prace! Ile bym da?, ?eby miec taki talent!
Bardzo podoba mi si? konik, oraz ten smok na g?rze/skarpie.
Og?lna ocena 11/10. Powiedz.. D?ugo ju? rysujesz?

Wow Kate, ?adnie rysujesz.
Wida? ?e masz talent do rysowania, w przeciwie?stwie do mnie ;--)
Jak b?d? mia? co? do narysowania, to ci powiem ;-)

Nie chc? spamowa?, ale chc? wam odpowiedzie?. Ot??:
Zajeb*** prace ! Masz dziewczyno talent ! Czekam na kolejne Napewno skomentuje !
Za wszystkie s?owa pochwa?y dzi?kuj? ^^
:thx::thx::thx::thx:
Korzystaj?c z okazji, zareklamuje m?j temacik, mam nadziej?, ?e si? nie obrazisz, a mo?e nawet skomentujesz :
|
\/\/
Zapraszam do komentowania ! Bardzo mi zale?y ! Prosz? o szczere oceny !
http://tibia.net.pl/showroom/181826-szachos-gallery.html#post565059
Ju? oceni?am, wybacz, ?e tak surowo :(
Cudowne prace! Ile bym da?, ?eby miec taki talent!
Bardzo podoba mi si? konik, oraz ten smok na g?rze/skarpie.
Og?lna ocena 11/10. Powiedz.. D?ugo ju? rysujesz?
O ile dobrze pami?tam, rysuj? gdzie? oko?o 8-9 lat. W dzieci?stwie ju? mnie to wci?gn??o i ?ciga?am si? z przyjaci??k?, kt?ra z nas b?dzie lepsza. Do dzisiaj ona wyprzeda mnie i to sporo. Rysuje 2x ?adniej ode mnie, a? mam kompleksy, jak patrz? na jej prace. Jest mistrzyni? p?dzla i o??wka. No i mam motywacj?, ?eby ?wiczy? i stara? si? j? dogoni? ;)
Wow Kate, ?adnie rysujesz.
Wida? ?e masz talent do rysowania, w przeciwie?stwie do mnie ;--)
Jak b?d? mia? co? do narysowania, to ci powiem ;-)
Powiem ci tak - z mojego (nienormalnego :D) punktu widzenia ka?dy ma swojego rodzaju talent. Nawet jak narysujesz patyczaka, dwie chude r?czki i n??ki zbudowane ze zwyk?ych kresek, to on b?dzie mia? w sobie jakie? pi?kno. Nie ma prac brzydkich, ka?da jest inna w swoim rodzaju i tak samo pi?kna =)
widac,?e masz talent najbardziej podoba mi si? praca nr 1 i 13
A co masz konkretnie na my?li? Bo wiesz, mog?abym zacz?? rysowa?, ale nie za bardzo lubi?, kiedy praca ma mie? okre?lone wymiary, bo to denerwuje rysownika, gdy? ogranicza jego wolno?? tw?rcz? do tych pewnych wymiar?w. Dlatego z rysunkiem na SOTW zg?osi?am si? tylko raz (3 miejsce, pora?ka...). Wszyscy m?wili, ?e jest nie na temat a pisa?o, ?e technika dowolna TT^TT
Pozdro TT_TT

Z ostatniej partii najbardziej do gustu przypad? mi ten smok, ja nie mog?, jak prawdziwy normalnie. ;D Ja takiego bym ew. w Photoshopie umia? zrobi?, ?ci?gn?? gotowy i usun?? kolory. ^^. Ka?ka, co tu du?o m?wi?, wymiatasz, szkoda, ?e si? kartki zwyk?e sko?czy?y, bo ta kratka wygl?da jak nie wymazana teksturka :D. Po prostu gratuluje talent, ch?ci i ci??kiej, brzemiennej pracy jak? w?o?y?a? w jego rozwijanie, ale przynajmniej teraz s? efekty, bardzo dobre efekty. C??, trzymaj si?, ?wicz dalej, pokazuj wi?cej i spijaj ?mietank?. =) :D

Tak na boku - co robisz w sobot? ? :D

Pozdrawiam,
Vendeto ;)

..::Od?wie?am!!::..
A tak przy okazji, je?li kto? chce, to mog? mu co? nabazgra?, bo g?upio tak dawa? prace ot bez niczego. Byleby to nie mia?o by? za ma?e, ani za du?e. Nie mniejsze ni? 350x150 ani nie wi?ksze ni? kartka A3. Noo, jak kto? ?adnie poprosi, to mo?e by? i awatar ;] Ale moja technika to TYLKO o??wek, wyj?tkami farby, ale wtedy idzie mi gorzej.
Unnamed napisał:
Podkusi?e? mnie, ?ebym zacz??a zbiera? zam?wienia ;] Ty i kilka os?b :p No i nie dawajcie za du?o tych zam?wie?, bo nie nad??? :D
Pozdro

Edit:
<zgaszony...>

Ostatnia edycja:

Jedyne, do czego mog? si? doczepi?, to fakt, ?e ostatnie prace zosta?y dodane we wrze?niu. Mam nadziej? ujrze? niebawem co? nowego - p?ki co jest ?wietnie. To, co rysujesz przebija zdecydowanie przeci?tne, amatorskie umiej?tno?ci. Albo masz sporo talentu, albo gdzie? uczy?a? si? rysunku, albo i jedno i drugie ; ) Dobrze radzisz sobie z detalami, ca?kiem nie?le wychodzi te? cieniowanie w odpowiednich miejscach. Podoba mi si? te? to, ?e prace s? czarno-bia?e - to dodaje im uroku, czasem dobrze jest zrezygnowa? z koloru. Rada ode mnie: rysuj wi?cej!

Pi?kne prace :) (Manga rlz (^,-) )
Kurczaczek rz?dzi hehe no i oczywi?cie smoczek r?wnie? ol?niewa blaskiem o??wka -.-
C?? mog? wi?cej powiedzie? wi?cej tak ?licznych prac ;p
Pozdrowionka
Johny .

Wow. Jak ty to robisz bravooo. Ocena: 10/10

Witajcie po d?ugiej przerwie. Postanowi?am od?wie?y? temat nowymi rysunkami. Jest ich troch?... No to zaczynajmy!

Najpierw prace z cyklu "Nudy na lekcji":

1#Smoczek ;d
smokf.jpg

2#A to sok?? z zeszytu od religii:
sok.jpg

3#Monster, z kt?rego ?miejemy si? z przyjaci??k? xD
monstervq.jpg

4#Ichigo Kurosaki z "Bleach'a"
ichigoc.jpg

5#Piesek
piesekz.jpg

6#Kotki, troszk? ko?lawe ;d
kotki.jpg

-----------------------
Moja praca z plastyki, za kt?r? dosta?am 3 (do dzisiaj nie wiem, co babka mia?a na my?li, zadaj?c nam malowanie czego? takiego...):
lastscanwi.jpg

-----------------------

Teraz ju? zwyk?e rysunki:

1#
sabera.jpg

2#Kontur robiony cienkopisem
eigetsu.jpg

3#Jakie to stare :D
kkuj.jpg

4#
lastscanr.jpg

5#
mytjsy.jpg

6#Pompaa xDDD
mlyjyf.jpg

7#
lenau.jpg

8#
ptak.jpg

9#
koscipol.jpg

10#
lastscanb.jpg

Czekam na oceny i pozdro =D
Z g?ry :thx:

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adne chodz nie wiem dlaczego wszyscy zaczynaja swoja przygode od rysowania anime xD, ja ten rozdzial ominalem i poszedlem do realizmu od razu ;p. Nie polecam pojscia do plastyka gdyz nauczyciele narzucaja swoj w?asny styl co jest wielkim bledem ;).
Pozdrawiam Kregox

ehh. w sumie zastanawiam si? co mam napisa?. wiem, ?e masz talent bo widzia?am prace, kt?rych nikt nie widzia? :D jestem z Ciebie dumna ;)
oczywi?cie rysunki jak najbardziej s? ?wietne, my?l?, ?e du?o ludzi si? ze mn? zgodzi co do tego. Niech si? kryj? Ci kt?rzy b?d? Ci? krytykowa?, Ci kt?rzy nigdy nie dokonali czego? takiego jak Ty.
Najlepszy jak dla mnie jest rysunek numer 1, a zaraz za nim 7.
?ycz? powodzenia.

Taki ma?y ..::ReFrEsH::..
Taki malutki...
Mihihi :D
Pozdro xD

Tylko mam nadzieje ?e nie przerysowujesz tego ze zdj?c itp. bo to najgorsze co mo?e by? ale og??em wida? ?e masz talent... Nie zmarnuj tego :|
Nie, nie przerysowuj? tego... Poza tym z czego mia?abym to przerysowywa?? Spytaj roulette, na jej oczach tworzy?am niekt?re rysunki, wi?c nie przerysowuj?! =3= i dzi?ki xd

Ostatnia edycja:

Wi?c...
Nie lubi? Ci? !!!!
Bo tak nie umiem :(

Ale tak na serio to GiEzEt xD
Tylko mam nadzieje ?e nie przerysowujesz tego ze zdj?c itp. bo to najgorsze co mo?e by? ale og??em wida? ?e masz talent... Nie zmarnuj tego :|

Refresh!! =D

Dodam nowe prace jak b?d? je mia?a i jak b?dzie mi si? chcia?o skaner pod??cza? xD
Pozdro i :thx:

Od?wie?am!!
To jest ostatnie od?wie?enie tematu, nast?pnym razem dodam jaki? rysunek...
Pozdro

?adne ^^
z czasem rysujesz coraz ?adniej ^^
czekam na nast?pne prace
i na do ko?czenie opowiadania!
; *

Status
Zamknięty.
Do góry