• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kilka tytu??w gier

Status
Zamknięty.

Speeder

Ehuheuheuu
Liczba reakcji
274
Witka, potrzebuj? kilka sensownych tytu??w gier, kt?re b?d? podobne do Shreka, Raymana, Crasha Bandicoota, etc. Nie gram w takowe, wi?c nie bardzo si? orientuj?, a mo?e kto? ma brata/siostr?, kt?ry ogarnia takie gry. Ka?d? sensown? wypowied? wynagrodz? reputem.

Odp: Kilka tytu??w gier

Mo?e stary, dobry Kangurek Kao? :D fakt, ?e ma ju? troch?, jednak jest to jedna z lepszych platform?wek jakie mia?em. No i podoba?a si? mojej 8 letniej w?wczas siostrze :D Pozdro

1. Kung Fu Panda - -- Opis gry, screeny i filmik.
2. Epoka lodowcowa 2 - -- opis gry, screeny i filmik.
3. Madagascar -

Nie wiem czy chodzi Ci o gry na PC czy na inne konsole, je?eli na inne to braciszek gor?co poleca:
1. Spyro - Wszystkie wersje znajdziesz tutaj, wybierz sobie jak??, jest ich 7 -

Je?eli to Ci nie wystarcza to polecam og?lnie stron? www.gry-online.pl, wpisujesz tam nazw? gry (W Twoim przypadku Shrek/Rayman/Crasha Bandicoota, wchodzisz w opis gry, a obok pokazuj? si? dwie gry podobne do tej kt?r? w?a?nie ogl?dasz.
Mam nadzieje, ?e pomog?em. =)

Ostatnia edycja:

No tak.. bo Fear i Fear 2 to gry naprawd? podobne do Shreka.. Niemal takie same >.>

Mo?e po prostu Sims? - censored
-Mo?e Spore? - censored
-My Pet Hotel 2 - censored

Aha!?atwiej b?dzie ci si? ?ci?ga?o przez JDownloader ;)
censored

Nie prosi? o linki do downloadu, tylko o same tytu?y. //xem

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wszelkie gry z (a wiele ich jest, chocia?by dalmaty?czyki, tarzan), lew leon (stara, dobra polska platform?wka), kr?l lew, hercules, simsy 3, spore...

Ostatnia edycja:

Warto poleci? te, oparte o fabu?? film?w animowanych :-) czyli wystarczy popatrze? na repertuar kin XD

Status
Zamknięty.
Do góry