Po prostu zale?y ci na unbanie lub powrocie do kadry/na fiolet(a mo?e na ambicji? Zreszt? chyba pami?tasz co pisa?e? mi na gadu, mam przytoczy? twoje s?owa?). Nie masz po co ukrywa? swoich zamiar?w - robienie z tego forum polityki tworz?c swoj? grup? spo?eczn? na wz?r partii i proponuj?c zmiany nie spowoduje, ?e kto? zmieni zdanie na tw?j temat. Zbyt wiele razy ci przebaczano, jak wida? dopiero ban zmieni? twoje nastawienie. Na tym forum nie ma demokracji - niezale?nie ile os?b obr?cisz przeciwko kadrze ostateczna decyzja co do jakiej? propozycji z twojej strony nale?y do nas. Ilo?? prac zobaczysz przy og?aszaniu wynik?w.Tak, userzy wychodz? z inicjatyw? i s? o?mieszani przez moderatora publicznie, dlatego, ?e poruszy?em temat jego nieudolnej pracy, bo ja w przeciwie?stwie do Ciebie mam chocia? pomys?. (...)
5. Nie - nie b?dzie wi?cej przed?u?ania termin?w. Obecny MOTM ma celowo d?u?szy termin sk?adania prac. Przesmyk g?rski to temat do?? prosty, z kt?rym byle amator powinien da? sobie rad?. Po prostu trzeba zaoferowa? co? dodatkowo do wyr??nienia - punkty reputacji, podpis pod nickiem lub animowany avatar.
Szczerze nie wiem do czego chcesz wraca? - forum jakie zna?e? ju? si? zmieni?o, ludzie si? ?miej? z ciebie i z twoich pr?b wprowadzania jakichkolwiek zmian na tym forum. Nie oszukujmy si? - swoj? kampanie zrujnowa?e? ju? kilka miesi?cy temu. Tnet to nie scena polityczna, nikt ci? za te propozycje na prezydenta nie wybierze. Kompromis jest rozwi?zaniem, z kt?rego ?adna ze stron nie b?dzie zadowolona.
Nie d?saj si? ju? o tego wczorajszego mecza w lolu : D
W jaki spos?b marnuje czas, skoro wymy?lam je na poczekaniu? Czy przedstawianie propozycji jest r?wnoznaczne z ch?ci? bycia w kadrze? Nie chce mi si?, nawet je?eli by?bym to najwi?cej 2 dni, bo potem by mi si? to znudzi?o. Nie mog? po prostu by? mi?y?
Wi?c nie zgadzam si? z tym co napisa? Matre. ?ad jest moim zdaniem wtedy kiedy jest du?o kategorii i mo?na ?atwo znale?? to co si? szuka i umie?ci? bez obaw ?e to nie b?dzie odpowiednie miejsce. I co z tego ?e zosta? wtedy napisany? Mo?e w?asnie dlatego bo nie mo?na si? po?apa?.1. Wed?ug mnie kiepski pomys? bo o ile ?ad na forum jest potrzebny to tworzenie kolejnych kategorii do dzia?u gry jest pozbawione sensu. Na samym dole strony ostatni temat zosta? napisany 09-11-11 czyli ponad 3 miesi?ce temu... Wi?c gdzie widzicie nie?ad?? Tematy powstaj? sporadycznie i z regu?y s? dobrze opisywane. Sam cz?sto przegl?dam ten dzia? i zupe?nie mi pasuje tak jak jest obecnie.
po cholere wymy?la? tematy na si??, co miesi?c, tydzie? czy ile? tam? jak administracja ma dylemat, to zawsze tworzy ankiet? i to w zupe?no?ci wystarcza, nic na si??.
ed~@
jestes idiota, marcin. odniosles porazke, jak to napisal moj poprzednik - x razy, wez sobie w koncu odpusc, jezeli chcesz wprowadzac cos w to forum, a zarazem marnowac czas, to dogadaj sie z kim trzeba i wroc do kadry jako mod, choc z tej pozycji akurat chuja do gadania bd mial, czy tez jako global. aloha.
Wi?c nie zgadzam si? z tym co napisa? Matre. ?ad jest moim zdaniem wtedy kiedy jest du?o kategorii i mo?na ?atwo znale?? to co si? szuka i umie?ci? bez obaw ?e to nie b?dzie odpowiednie miejsce. I co z tego ?e zosta? wtedy napisany? Mo?e w?asnie dlatego bo nie mo?na si? po?apa?.
Pro pos tematu zgadzam si? ze wszystkimi propozycjami. Przyda si? takie co?, cho? w?tpi? ?eby wesz?o to wszystko w ?ycie.
Wiele u?ytkownik?w po?apa?o si? bez problemu poza tym wystarczy tam wej?? i odrazu nasuwa si? racjonalna opinia, ?e wszystko jest ok. Tworzenie dzia??w i kategorii na si?? w niczym nie pomaga chyba, ?e dla Was rozw?j forum to setki dzia??w w kt?rych temat zak?ada si? raz na miesi?c. Gdyby i?? Waszym tokiem propozycji, mo?na by rozbudowa? wiele innych dzia??w tylko w?a?ciwie po co skoro temat b?dzie zak?adany sporadycznie tj raz na miesi?c...
A mo?e warto spr?bowa??
To samo mamy na Forum - istnieje wiele super potrzebnych dzia??w, ale s? te? takie, gdzie nie ma nic do roboty i s? to dzia?y do likwidacji. Nie b?dziemy dalej rozbudowywa? tego aparatu, mam nadziej?, ?e z liczb? dzia??w b?dziemy ju? tylko schodzi?.
A mo?e warto spr?bowa??
Zmniejszanie ilo?ci dzia??w nie jest rozwi?zaniem, mimo wszystko b?d? dalej sta? przy swoim, zw?aszcza, ?e par? user?w si? na to zgodzi?o.