• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

KIm teraz gra?

Status
Zamknięty.

Bastek

User
Kwiecień 7, 2008
Liczba reakcji
0
Siema nie gra?em w rl tibie ponad 2 lata i nie wiem kim teraz si? op?aca grac?
I mam takie pytanie,jaka proponujecie mi zagrac profesja i dlaczego?:D

Odp: KIm teraz gra?

Na kase Knight, Pall jest dobry na h lvlu, Druid na pacc-to samo Sorc...
Ja wybralem Knighta i jestem z tego zadowolony ;D ale polecam takze Palla ktorym dosc szybko wbijesz lv a skill leci szybciej niz u Knighta ;D

Knight - jak masz s?abego neta. Posiada du?y ud?wig, sporo HP.

Wiesz dla mnie jest ka?da profesja dobra.:P
Graj tak? profesj? jak? lubisz ka?da posta? ma jakie? swoje "+" i "-".
Je?eli nie chcesz kupowa? paca to doradzam posta? Knight i Pall.
A je?eli chcesz to graj kim zechcesz;P:]

Za?atwiasz sobie bota, robisz botknighta. Robisz sorka, kupujesz pacc i masz wielkie pg, ~100k exp/h na 47lvlu ;x

Za?atwiasz sobie bota, robisz botknighta. Robisz sorka, kupujesz pacc i masz wielkie pg, ~100k exp/h na 47lvlu ;x
Szczeze nie polecam...
Przy sciaganiu bota praktycznie masz 75% szans ze jest to keylogger..
Wiec np jak sciagniesz za 2 razem to juz pewnie masz keya ;p
I potem smutny widok pustego dp, zmodyfikowanego eq xD, i mozliwe ze skille tez bys mial lekko pozmieniane + RS
Jezeli chcesz grac to nie botuj, bo jaka z tego masz przyjemnosc???

Szczeze nie polecam...
Przy sciaganiu bota praktycznie masz 75% szans ze jest to keylogger..
Wiec np jak sciagniesz za 2 razem to juz pewnie masz keya ;p
I potem smutny widok pustego dp, zmodyfikowanego eq xD, i mozliwe ze skille tez bys mial lekko pozmieniane + RS
Jezeli chcesz grac to nie botuj, bo jaka z tego masz przyjemnosc???

Je?eli boty ?ci?ga z zaufanych stronek to raczej nie, po za tym mo?na je przeskanowac lecz niestety niekt?re boty musz? posiadac wirusy lecz nie s? one szkodliwe... przyjemno?c czy nie to ju? sam oceni... ale najlepszy to spos?b na zarobienie kasy :)

Hmm..
Knight - du?y ud?wig , du?o hp , ma?o czar?w , tani..
Palladyn - w miar? du?y ud?wig , ?rednia ilo?c hp , dobre hity , nawet du?o czar?w.. , szybciej si? skilluje ni? u knighta:P
Druid - ma?y ud?wig , ma?o hp , du?o mp , dobre hity , nie musisz skillowac , du?o czar?w(bez pacc'a nie polecam)
Sorcerer - j/w(inne czary)

Polecam: Knighta(bez pacc'a) , druida(z pacc'em)

Nied?ugo update wi?c ja bym Ci radzi? zaczeka?, mo?e si? okaza?, ?e profesja kt?r? teraz wybierzesz zostanie udupiona i gra nie b?dzie tak przyjemna. Je?eli jednak nie chcesz czeka? to polecam paladyna. ?wietnie si? gra z PACC, jak i bez niego. Szybkie skilowanie i du?e obra?enia. Jednak musisz sobie zada? pytanie, bo je?eli wiesz, ?e nie b?dziesz mia? PACC to magowie odpadaj? (chodziarz fajne pk z summonami:P).

Nied?ugo update wi?c ja bym Ci radzi? zaczeka?, mo?e si? okaza?, ?e profesja kt?r? teraz wybierzesz zostanie udupiona i gra nie b?dzie tak przyjemna. Je?eli jednak nie chcesz czeka? to polecam paladyna. ?wietnie si? gra z PACC, jak i bez niego. Szybkie skilowanie i du?e obra?enia. Jednak musisz sobie zada? pytanie, bo je?eli wiesz, ?e nie b?dziesz mia? PACC to magowie odpadaj? (chodziarz fajne pk z summonami:P).
Czytam cz?sto forum Tibia.com, i po tematach tam zawartych przypuszczam, ?e teraz sorcerer dostanie co? od Cipsoftu. Za du?o graczy narzeka, ?e druid przej?? wszystkie jego umiej?tno?ci, i ma przewag? - leczenie.

Obecnie, tak jak pan up, wsztrzyma?bym si? z wyborem, ale je?eli chcesz koniecznie zrobi? posta? teraz, to radz? zrobi? knighta (w celu cash-makingu), zbiera? kas? i czeka? na update. Po upie zdecydowa? czy dalej ci?gniemy gr? knightem, czy robimy now? posta?.
Mo?esz te? poczeka?, i potem kupi? kas? na allegro albo ebay'u.
Je?eli masz jednak zamiar zrobienia profesji teraz, bez czekania na update, i grania ni? do ko?ca, to wydaje mi si?, ?e paladin b?dzie najlepszym wyborem. ?wietny do expienia, skille szybko wchodz?, zarabia du?o i ciekawie si?nim gra. Patrz?c obiektywnie, to przez ca?y czas istnienia Tibii, by? profesj?, kt?ra nigdy nie mog?a by? nazwana s?ab? (ze wzgl?du na balans pomi?dzy atakami fizycznymi, i magicznymi.

Regards
Seylit

Dzi?kuje wam za podpowiedzi co do wybrania profesji.
Po przeczytaniu waszych post?w stwierdzam ?e zagram sobie paladynem.
Mam nadzieje ?e to nie b?dzie z?y wyb?r.

I mam takie pytanie,sk?d zdoby? na 8 lvl kamienie do skilowania,czy proponujecie na pocz?tku skilowa? z spears?

Wiesz Google nie boli O.o

Ale szczerze polecam Ci Knighta lub Pallka.

Ale kazdy ma jakas swoja profesje ktora lubi grac :p

Ja lubie grac Knightem a ty? :up:

Ja ci radze pallka ale muszisz sie wyskilowac i niema na niego mocnych [GRACZ][/GRACZ]

Graj knightem sciagnij sobie Nbota i luuz idziesz an gobliny dajesz go na cavebot i masz w hu.. kasy bo bedziesz sella? kamienie

Siema nie gra?em w rl tibie ponad 2 lata i nie wiem kim teraz si? op?aca grac?
I mam takie pytanie,jaka proponujecie mi zagrac profesja i dlaczego?:D

Co gra?e? 2 lata w tibie i nie wiesz kim gra? ??
My?l? ?e najlepiej si? gra palladynem :
Szybki exp i bardzo du?e obra?enia
Nie drogi w utrzymaniu
Dosy? du?o capa
Szybko idzie skillowanie

Chyba to tyle ;p

Wed?ug mnie pall, kr?tko skillujesz, hity masakralnie wysokie ;)
Na 100+ z ass b?dziesz dziarga? po 1k+ z czarem na lepszy skill (je?li masz zamiar mie? taki lvl to na prawd? polecam).

Og?lnie pallem dobrze si? expi do ~60 lvl'a, wi?c jak chcesz gra? kr?tko to tylko on...

Knight? Nie! 50 ms/ed bije lepiej ni? 150 ek, ale je?li masz zamiar tylko boci?...
Drut/sork? Bez pacc odpada, je?li masz zamiar wyda? kas?, to mo?esz nimi gra?, aczkolwiek gra pallem jest o wiele bardziej korzystna (kasa, pvp).

#DOWN

Nie przeczyta?em reszty spamu w temacie :p

Ostatnia edycja:

Dzi?kuje wam za podpowiedzi co do wybrania profesji.
Po przeczytaniu waszych post?w stwierdzam ?e zagram sobie paladynem.
Mam nadzieje ?e to nie b?dzie z?y wyb?r.
I mam takie pytanie,sk?d zdoby? na 8 lvl kamienie do skilowania,czy proponujecie na pocz?tku skilowa? z spears?

przecie? ju? powiedzia? ?e wybra? pala
btw obecnie gram druidem wczesniej mialem palla... zaczyna?em gr? od botowania na trolach pod ab wal?c spirami na full obronie

Dobrze wybra? paladyna,ale jak patrze na co niekt?re posty to mnie krew zalewa jak pisz? o botowaniu ''Ludzie Cip Soft ma teraz nowy rejestr i wy?apuj? 80% bot?w''Widz?c jak na moim servie Knight 203 zosta? zbanowany 4ever to brak s??w.

Ja bym wybra? palladyna, gdy? w dzisiajszym ?wiecie Tibii taka posta? jest powiedzia?bym samowystarczalna. Mo?e hunci? w wielu miejscach praktycznie sam.
A przy tym nie wymaga du?ego nak?ady got?wy.. :up:

ka?da profesja jest niby dobra,
ja polecam palka,
jak narazie gra sie nim dobrze..
najpewniej do nast?pnego update w kt?rym zaczn?? zn?w balansowa? profesje..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry