Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Szczeze nie polecam...Za?atwiasz sobie bota, robisz botknighta. Robisz sorka, kupujesz pacc i masz wielkie pg, ~100k exp/h na 47lvlu ;x
Szczeze nie polecam...
Przy sciaganiu bota praktycznie masz 75% szans ze jest to keylogger..
Wiec np jak sciagniesz za 2 razem to juz pewnie masz keya ;p
I potem smutny widok pustego dp, zmodyfikowanego eq xD, i mozliwe ze skille tez bys mial lekko pozmieniane + RS
Jezeli chcesz grac to nie botuj, bo jaka z tego masz przyjemnosc???

).Czytam cz?sto forum Tibia.com, i po tematach tam zawartych przypuszczam, ?e teraz sorcerer dostanie co? od Cipsoftu. Za du?o graczy narzeka, ?e druid przej?? wszystkie jego umiej?tno?ci, i ma przewag? - leczenie.Nied?ugo update wi?c ja bym Ci radzi? zaczeka?, mo?e si? okaza?, ?e profesja kt?r? teraz wybierzesz zostanie udupiona i gra nie b?dzie tak przyjemna. Je?eli jednak nie chcesz czeka? to polecam paladyna. ?wietnie si? gra z PACC, jak i bez niego. Szybkie skilowanie i du?e obra?enia. Jednak musisz sobie zada? pytanie, bo je?eli wiesz, ?e nie b?dziesz mia? PACC to magowie odpadaj? (chodziarz fajne pk z summonami).

Siema nie gra?em w rl tibie ponad 2 lata i nie wiem kim teraz si? op?aca grac?
I mam takie pytanie,jaka proponujecie mi zagrac profesja i dlaczego?![]()

Dzi?kuje wam za podpowiedzi co do wybrania profesji.
Po przeczytaniu waszych post?w stwierdzam ?e zagram sobie paladynem.
Mam nadzieje ?e to nie b?dzie z?y wyb?r.
I mam takie pytanie,sk?d zdoby? na 8 lvl kamienie do skilowania,czy proponujecie na pocz?tku skilowa? z spears?