KIN - pytanie

Status
Zamknięty.

esolius

Advanced User
Czerwiec 3, 2009
Liczba reakcji
1
Mam do was takie pytanie co najlepiej skilowa? knightem SWORD , AXE CZY CLUB , najprawdopodobniej sworda odrzucam bo jako? nie przepadam rozmy?lam nad clubem ale nie jestem pewien dlatego bardzo was prosz? o pomoc ?

Odp: KIN - pytanie

sam mam knight i bije z club'a jest tani i dobry :)

tez tak my?l? czekam na nast?pne odpowiedzi

Zale?y kt?ry masz lv, bo jak 15-45 to polecam sworda, potem ew. m?j faworyt axe z kt?rym na ka?dym Otsie mnie znajdziecie ^^.

Pozdrawiam!

Axe wysokie lvle i club radze cluba poniewaz posiada dodatkowo defa sword na niskich lvl

club jest rzadko spotykany, a co za tym idzie bedziesz mial problemy z kupowaniem/sprzedawaniem broni. Do tego jest kilka clubow gorszych od axe i sworda pod wzgl ataku i obrony (np porownaj nagrody z aren svar). Sword czy axe to juz nie ma takiej roznicy. podobno axe ma kosztem defa wiecej atk, ale niczego podobnego nie zauwazylem.

Sword - ?rednio bije, za to dobrze si? nim bronisz.
Axe - Mocno bije, s?abo si? broni.
Club - ?rednio bije s?abo si? broni.

Na wi?kszym levelu najdro?sze jest axe, osobi?cie polecam sworda, bo jest ich najwi?cej, no i s? najta?sze.

Polecam sworda, dosy? dobry atak i obrona, ?atwo kupi?, zazwyczaj jednor?czne. Na 2 miejscu jest axe, du?o ataku, dosy? ?atwo kupi?.

Mace jest tania i ?atwa do zdobycia na nowych serwerach, ale jest do dupy.
Sword ma swoj? cen?, dobr? obron? i ?redni atak.
Axe ma swoj? cen?, du?y atak i ma?? obron? i Tomurka ich u?ywa (ave!).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry