Dantez
Moim sekretem jest ciasto
Witam !
Poszukujemy os?b do projektu PokemonOTS, w tym wypadku jako nazw? wybrali?my KoP - Kingdom of Pokemon (Jeszcze do ustalenia). W internecie jak na razie spostrzeg?em cztery pr?by podj?cia zrobienia takiego OTS'a, mam nadziej?, ?e w zgranym sk?adzie w ko?cu wypali drugi prawdziwy PokemonOTS.
Do tej pory radzi?em sobie sam, lecz dzisiaj u?wiadomi?em sobie, ?e sam wszystkiego nie zrobi?. Poni?ej przedstawi? par? s??w o projekcie.
O co chodzi ?
Pragn? stworzy? prawdziwy PokemonOTS na bazie silnika 8.10. W grze b?dziemy chodzi? trenerem pokemon?w, ?apa? r??ne pokemony i wraz z rozwojem naszego trenera b?dziemy mogli u?ywa? nowych umiej?tno?ci oraz przenosi? si? w inne miejsca i og??em podobnie jak na brazylijskim PO. Grafiki pokemon?w b?d? wzi?te z nintendo i edytowane.Czy to OTS dla pieni?dzy ?
Stanowczo NIE!, gra i wszelkie p?atno?ci b?d? wyregulowane w taki spos?b, ?eby op?aci? serwer oraz skromn? wyp?at? dla teamu (zale?y od popularno?ci serwera).Kogo poszukujemy ?
Potrzebny nam (mi) jest:- do?wiadczony skrypter (umie lua, xml, itp.)
- do?wiadczony programista, koder (g??wnie C++)
- mapper (umie robi? naprawd? dobra map?) [na ko?cu projektu, gdy grafiki b?d? sko?czone wraz z silnikiem]
- grafik (umie robi? naprawd? dobre sprity, itp.)
Zg?oszenia prosz? podawa? w temacie, na PW, GG (6089527) !
Licz? na znalezienie si? zgranego zespo?u, cenie sobie do?wiadczenie oraz ch?? do pracy. Mam nadziej?, ?e razem stworzymy najlepszy polski Pokemon Online i sp?dzimy razem du?o internetowego czasu.
Wz?r podania:
Przyk?adowe zdj?cie z serwera, sklejka (na specjalnym tle):
Wz?r podania:
Imi?:
Wiek (bardziej wa?ne jest do?wiadczenie):
Stanowisko:
Do?wiadczenie w danym "zawodzie":
Przyk?adowa praca (mapper):
Przyk?adowe zdj?cie z serwera, sklejka (na specjalnym tle):