• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kissing a Pig Problem

Status
Zamknięty.

Tusscani

Active User
Liczba reakcji
14
Witam mam problem w tym quescie poniewaz w 3 misi podchodze to swinki i prawidlowy przebieg rozmowy powinien wygladac tak :
Gracz: hi
pig: Oink.
Gracz: kiss
pig: Do you want to try to release me with a kiss?
Gracz: yes
pig: Uhhh. Well, that was ... promising. But you are FAR from being the best kisser in the land.

zas u mnie jest cos takiego :
20:44 xxx: hi
20:44 pig: Oink.
20:44 xxx: kiss
20:44 pig: Do you want to try to release me with a kiss?
20:44 xxx: yes
20:44 pig: Mhmm. Nice try. You definitely have some experience but you should improve your skill DRASTICALLY.

dlaczego tak jest czy ktos moze mi napisac co mam zrobic ?
chcialbym tez sie zapytac czy ten quest pojawia sie w zakladce QUESTION powiewaz u mnie go nie ma .

Odp: Kissing a Pig Problem

wejdz na tibia pl tam masz wszystkie questy opisane zobacz pod dzialem kissing a pig :) pzdr

Mo?e co? ?le zrobi?e?, tudzie? nie wykona?e? drugiej misji jak trzeba i ?winka uwa?a, ?e ci?gle ca?ujesz chujowo? ;)

wiem chyba co masz ?le
Poznali?my kolejny sekret poca?unk?w, wi?c je?li chcemy to wracamy do ?winki i piszemy:
Pig Oink.
Gracz: kiss
Pig Do you want to try to release me with a kiss?
Pig Mhmm. Nice try. You definitely have some experience but you should improve your skill DRASTICALLY.

?winia powie ?e by?a to niez?a pr?ba, ale ?eby naprawd? dobrze ca?owa?, musimy zdoby? wiele wi?cej do?wiadczenia.

Lynda, kap?anka z ko?cio?a w Thais
Udajemy si? do Hard Rock Tavern w Venore, gdzie rozmawiamy z Boozerem, znajduj?cym si? na najwy?szym pi?trze:
Boozer: Welcome to the Hard Rock Racing Track, Plan Paudy.
Gracz: trade
Boozer: Sure, take what you want.

Kupujemy od niego ulubione lody Lyndy. Nale?y si? ?pieszy? poniewa? po kilku minutach si? stopi?. Mo?na je wys?a? paczk?, lub pop?yn?? statkiem. Udajemy si? do ko?cio?a w Thais, kt?ry znajduje si? przed zamkiem:
Lynda: Welcome in the name of the gods, pilgrim Gracz!
Gracz: venorean ice cream
Lynda: Are you saying you have ... some Venorean ice cream for me???
Lynda: Oh, that is marvellous. Thank you very much. You know, I just LOVE ice cream! Of course it can't be compared to the love to the gods ...
Lynda: To truly love is pure happiness of heart and soul. <She tells you much about pure love and devotion. You learn a lot for life.>
i dopiero wtedy ?winia Ci dobrze odpowie znajd? to sobie tutaj

ten quest w quest logu pojawia sie dopiero kiedy go skonczysz .

Status
Zamknięty.
Do góry