Klient

Status
Zamknięty.

Fjre

User
Listopad 4, 2009
Liczba reakcji
0
Witam, nie wiem czemu ale ok. 10min temu co? mi si? sta?o z kompem i kiedy w??czam klienta i zmieniam ip ip changerem i kiedy klikn? enter game i wpisz? passy (lub te? nie) i klikne ok od razu mnie debeguj? bardzo prosz? o pomoc i z g?ry dzi?kuj? ;]

Odp: Klient

Mo?liwe, ?e sta?o si? co? z serverem lub z Klientem.
Spr?buj zainstalowa? jeszcze raz klient.

Zainstalowa?em ju? ponownie i nic i to nie z serverem bo pr?bowa?em na kilku r??nych i wsz?dzie to samo ;/

Edit: Debugi s? tylko na OTSach kt?re s? online na OTSach offline ich nie ma prosz? o pomoc ;/

Ostatnia edycja:

mo?e masz ?le ustawione w ustawieniach
najlepiej wejdz
PPM > W?a?ciwo?ci > Zgodno?? i Uruchom zgodnie z servisem XP Pack 7 chyba

Pozdrawiam Kubis1997

Ale s? tylko takie :

-Windows 95
-Windows 98/Windows me
-Windows NT 4.0 (Service Pack 3)
-Windows 2000

i pr?bowa?em wszystkie i ?adne nie zadzia?a?o :/

Witam, nie wiem czemu ale ok. 10min temu co? mi si? sta?o z kompem i kiedy w??czam klienta i zmieniam ip ip changerem i kiedy klikn? enter game i wpisz? passy (lub te? nie) i klikne ok od razu mnie debeguj? bardzo prosz? o pomoc i z g?ry dzi?kuj? ;]

Zapewne masz zle ustawion? wersje tibi z lewej strony Odnosnik i wybierasz wersje tibi moze uruchamiasz jakis stary ip changer sprawdz to bo to jest za zwyczaj przyczyn?.

Je?eli pomog?em to Mo?esz postawi? rep+

IP changera mam najnowszego i dobrze ustawiam wersje tibii a po za tym jak ?le ustawiona tibia lub starsza wersja ip changera mog?yby powodowa? debugi ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry