klonX vs evon

Status
Zamknięty.

klonX

Advanced User
Październik 8, 2008
Liczba reakcji
12
1.
eeeo.png

2.
pojeednyk.png

G?osowanie do 10 g?os?w.

O 15:44 eddytowa?em i doda?em temat ;P
Tematem by?a le?na ?cie?ka

Odp: klonX vs evon

Ja g?osuje na 2 prace jako? bardziej mi przypad?a do gustu. W pierwszej pracy wed?ug mnie natura jest za bardzo rozproszona. Ale podkre?lam ja jestem pocz?tkuj?cym maperem mo?e si? nie znam. Pozdrawiam

Proponowa?bym doda? temat pracy, z tego co widz? to tematem by?a natura, no i obaj zrobili?cie to w podobnym klimacie, tak jakby?cie si? ugadali :D
Prace mniej wi?cej identyczne g?os na lepsz? prac? jest ci??ki, w pracy pierwszej ca?o?? troch? gorzej wygl?da, wi?c g?os oddam na prace nr 2, kt?ra minimalnie zosta?a zrobiona lepiej lecz kilka niepotrzebnych rzeczy si? tam znajdzie.

Oddam sw?j g?os na prac? nr.2 poniewa? doda? brzoz? i to czerwone drzewko kt?re uzupe?ni?o ca?o??.(Praca nr.1 te? jest dobra ale jest troch? monotonna)

Bardzo trudny wyb?r poniewa? nie znamy tematu, i prace s? na niskim poziomie. Poniewa? stoj? za efektem to g?os oddaje na prac? nr. 2

Pozdrowienia..

G?os oddaj? na prac? nr 2. Wi?cej szczeg???w i lepiej wykorzystane bordery. M?dry pomys? z tym czerwonym drzewem. Za? w pracy nr 1 nic si? za bardzo nie wyr??nia i wygl?da to beznadziejnie.

Oddaj? g?os na prac? numer dwa.

Jest ona troszk? lepsza,w jedynce nie podobaj? mi si? te bordery bia?ego piasku wystaj?ce spod trawy.
Jedynka jest r?wnie? bardziej jednolita i nie pasuje mi tam ro?linka wodna, kt?r? zauwa?ymy z lewej strony ; ).
Dw?jka podoba mi si?, jest szczeg??owa, w szczeg?lno?ci podoba mi si? to du?e drzewo, jest pomys?owo wykonane.

G?osuj? na prac? NR 2, poniewa? bardziej mi przypad?? do gustu wi?cej detali ma i te pi?kne czerwone drzewo. Natomiast w 1 jest tylko troch? grunt?w i par? drzew i krzak?w od razu wida? kto si? bardziej przy?o?y?.
PoZdro Maksiu.

Praca numer 2 bardziej mi przypad?a do gustu, wida? w niej troszk? wi?cej szczeg???w i wed?ug mnie oddaje lepszy klimat. Praca 1 tez nie najgorsza ale nie przemawia do mnie jej natura.
G?os na prace numer 2

G?osuj? na prac? nr 2, a dlaczego? Poniewa? ta praca zosta?a ?adnie stworzona.Autor ?adnie wy detalowa? teren oraz posiada sporo szczeg???w.A tak nie dopatrzy?em si? jakichkolwiek b??d?w.Oddaj? g?os na 2.

Pozdrawiam.

G?os na prac? nr 2 :)
Praca nr 2 ma wi?cej detali i ogolnie wpad?a mi w OkO oO

Walke wygrywa klonX (o , to ja :8)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry