Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Down
Ile masz lat? Np. jestem starszy od Ciebie dajmy i taki w?a?nie jeste? " kozak ", ?e do s?abszych skaczesz, to fajnie by Ci by?o, jak bym ja zacz?? Ci? koci? ? Podejdzie taki ' kot ' do Ciebie z kolegami i b?dziesz p?aka?...

#down2
Wiesz, ale ja nie jestem takie " ciotki " jak Wy, ?e si? dajecie takim starszym. Nawet jak mia?bym po mordzie dosta? to nie da? bym im mnie dotkn??...
Wy si? po prostu boicie, a nie zgrywacie bohater?w.
.Ja np. nei chcia?em liczy? , to dosta?em par? li?ci
A wiesz , co by si? sta?o z tob?? Gdyby? powiedzia? , nie ? Po prostu , dosta?by? tyle uderze? w twarz , a? by? zmieni? zdanie. Mo?esz p?aka? , mo?esz krwawi? , ale to Ci nie pomo?e. Nie odejdziesz , p?ki nie policzysz
Bohaterze...

z tego by?a brecha. Ja osobi?cie nie zosta?em skocony ani nie koce najwy?ej kolege tak dla jaj sobie troche poturbowa?.

teraz nie wiem jak jest ale czasy mijaj? wi?c mo?e i tego ju? teraz nie ma lub nie b?dzie.
kole? si? dusi przez par? minut, ale nic gro?nego) i lota - potem idziesz po kumpli, lejesz h?juf i cisniesz po browca.U nas kocenie wygl?da tak:
26 wrze?nia zbieraj? si? na apel jaki?. I naszym celem jest ?eby koty(pierwszoklasi?ci) nie doszli na ten apel czy?ci , musz? mie? zajebany kreskami ryj. A po tym apelu zaczyna sie prawdziwe kocenie takie jak mierzenie boiska szkolnego zapa?k?. ?awki tez. Lizanie but?w 3 klasistom. Ca?y dzie? musz? chodzi? jak koty xDDD i najlepsze ?e dyrektor nam na to pozwala. /Hail