• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

"Kocenie" - jak to u was jest?

Status
Zamknięty.
Odp: "Kocenie" - jak to u was jest?

Witam, u mnie w gim kocimy "koty" :p, mierz? g??wk? od zapa?ki korytarz ale nic wi?kszego bo wylatujesz ;D

Pozdro
Bandtito.

@Down
Ile masz lat? Np. jestem starszy od Ciebie dajmy i taki w?a?nie jeste? " kozak ", ?e do s?abszych skaczesz, to fajnie by Ci by?o, jak bym ja zacz?? Ci? koci? ? Podejdzie taki ' kot ' do Ciebie z kolegami i b?dziesz p?aka?...

O czym , ty w og?le m?wisz ? Przecie? my te? byli?my "koceni" ;s. W naszych szko?ach (u mnie na pewno , nie wiem ja u Ciebie) , nie licz? si? nawet plecy , jeste? pierwszakiem ,spotkam Ci? na korytarzu , mam przy sobie zapa?ki , to liczysz :] A jak jeste? , nie lubianym osobnikiem , to dostajesz chamskie kary :s
Ja np. nei chcia?em liczy? , to dosta?em par? li?ci :p

Jack jedyne s?owo kt?re mi przychodzi na my?l to ?al xd bo co da?by? rade paru ch?opakom z 3 klasy w?tpi? w to szczerze by? jeden kt?ry sie stawia? dw?ch trzyma?o r?ce jeden tu??w jeden nogi nast?pny napisa? mu na r?ce kot a na czole szefo bo si? stawia? :d jakby si? nie stawia? by?yby tylko brechty bo to jest tradycja taka tylko a nie dr?czenia ma?olat?w! Nie chodzi tutaj o "najebiemy go bo nam si? nudzi a to kot jest" tylko o to ?eby mia? zgodnie z tradycj? napisane na r?ce kot albo ?eby porapowa? biletem co? ?eby ?mieszy?o nas jak i jego bo zazwyczaj tak jest a takie pierniczenie ?e by? si? nie da? to jest ?enada... A co po wszystkim poszed?by? do kumpli i powiedzia? "najebcie im bo mnie sko?ili?" ja bym Ci? wybrechta? ci??ko....

Pozdrawiam Miki2020

edti:
@Jack
Nie da?by? rady 5 kolesiom z 3 klasy nie ma mowy, poza tym to na bank nie byliby jakie? chuchra ;]

Ostatnia edycja:

Na pocz?tku chc? przeprosi? moderator?w , za to , ?e kolejny raz udzielam si? w tym temacie , ale robi? to , by ten niezbyt m?dry osobnik , przeczyta? to , co mam mu do napisania. Je?eli zas?uguje na warna , to dajcie , ale nie usuwajcie posta ;o

Zaczynamy:
#down2
Wiesz, ale ja nie jestem takie " ciotki " jak Wy, ?e si? dajecie takim starszym. Nawet jak mia?bym po mordzie dosta? to nie da? bym im mnie dotkn??...
Wy si? po prostu boicie, a nie zgrywacie bohater?w.

S?uchaj kolego , doczyta?e? m?j post ? Czy?by? nie umia? czyta? ? Mam Ci przytoczy? zdanie , o kt?re mi chodzi ? Prosz?...
Ja np. nei chcia?em liczy? , to dosta?em par? li?ci
.
Ale mniejsza , z tym. Wiesz , dlaczego dosta?em tylko par? li?ci ? Bo w gruncie rzeczy , mia?em jako takich znajomych , kt?rzy by ostro pobi? , by mnie nie dali , a to ?e kotka pozwolili im , mi zrobi? , to dlatego , ?e to tradycja :) A wiesz , co by si? sta?o z tob?? Gdyby? powiedzia? , nie ? Po prostu , dosta?by? tyle uderze? w twarz , a? by? zmieni? zdanie. Mo?esz p?aka? , mo?esz krwawi? , ale to Ci nie pomo?e. Nie odejdziesz , p?ki nie policzysz :) Bohaterze...

U nas w gimnazjum "koc?" ka?dego nowego. Ja przez to przeszed?em, wi?c innych te? b?d? koci? xD
Ka?demu mazali flamastrami niezmywalnymi po twarzy xD
Rangi kot?w:
Dziewczyna (bez znajomo?ci) - kocica
Dziewczyna (ze znajomo?ciami) - kotka
Ch?opak (bez znajomo?ci) - kot
Ch?opak (ze znajomo?ciami) - kotek

ja mam znajomo?ci (ca?a IIIB, po?owa IIA i IIB) wi?c mnie pomazali najs?abiej ze wszystkich xD

PS. u mnie w gim. nie ma mo?liwo?ci nie zosta? pomalowany... Nawet jakby? zna? ca?? szko?? xD

PS.2 i jest jeszcze u mnie w szkole tak, ?e wybieraj? kogo?, skracaj? zapa?k? na 1 cm i ka?? ci mierzy? korytarz. Jak nie zmierzysz to masz wyb?r: napicie si? wody z kibelka lub zamalowanie twarzy na czarno xD jak dot?d nikt nie odm?wi? mierzenia... ciekawe dlaczego :P

My mamy brutaln? szko?? bo mo?na nawet malowa? jak dyrektorka patrzy xD a jak kto? si? umyje to jest brutalnie malowany na barwy wojenne indian (a jak kto? si? wysmaruje kremem, ?eby potem ?atwo zesz?o to ma prz*****ne. Wycieraj? go husteczk? i ka?dy mo?e mu z?o?y? autograf na twarzy. x)

III i II gimnazjum says: kici kici
I gimnazjum says: miau miau

pozdro :)

u mnie w szkole koc? tych co kozaczyli w podstaw?wce albo gdzie? indziej a tak to reszta wolna :]

Umnie w szkole koc? tylko tych co znaj? mnie wszyscy znaj? wi?c kocili mnie przez ca?y dzie? :(Te? jest BACZNO?? typ staje na kiblu kto? m?wi paczno?? i do kibla :D

Mnie do tej pory nie koc? [ i chyba nie b?d?] nie rusz? bo nasza buda jest porz?dna xPP jedna z najlepszych w ?odzi

U nas w tym gim nikt nie "kicia?" ani nikt nie zosta? skocony. A dlaczego? Dyrek robi taki sajgon jak przy?apie kogo? bez mundurka, du?o os?b woli nie ryzykowa? z koceniem.

U mnie je?eli masz du?o starszych znajomych kota masz na pewno, a je?eli ma?o b?d? w og?le to raczej nie b?dziesz mia? ja nie mia?em chocia? mia?em mie? robionego, ale ja si? w to nie bawi?.

A u mnie jest tak ja jak przysz?em do pierwszej gim to na ca?e dwie klasy "zkocili" tylko oko?o 5 os?b oczywi?cie napis na reku "kot" a jeden mia? pecha i mu na czole napisali "TAXI" :P z tego by?a brecha. Ja osobi?cie nie zosta?em skocony ani nie koce najwy?ej kolege tak dla jaj sobie troche poturbowa?.:P

U mnie w klasie all si? koci :p Dlatego mi zosta? ?lad :P ju? kilka dni go mam taka kreska na szyi.

Ja pami?tam ?e za moich czas?w jak by?em w Ig. to druga nas nie chcia?a koci? bo nie chcieli sobie narobi? k?opot?w, druga to tam by?y wtedy same noobsy ksi??kowe a ja trafi?em do takiej klasy co akurat wi?kszo?? mia?a kuratora na karku ^^ to by?y czasy :P

To jest ?a?osne i nikt w to si? nie bawi. Z reszt? nauczyciele zabronili. Je?li co? takiego by kto? zrobi? to by by? telefonik do rodzic?w :p teraz nie wiem jak jest ale czasy mijaj? wi?c mo?e i tego ju? teraz nie ma lub nie b?dzie.

Kamilku zdziwi? ci? bo moje ?mieszne gimnazjum jest ?mieszne i co? takiego u?ywaj? za normalno?? kocenie jest dla dzieci ja to tak uwa?am ,ale ... no si? ?wierszczowi nale?a?o (by Lorix)

Kto? pisa? ?e plecy si? nie licz?, jak dopadnie ci? par? 3cioklasist?w - jest na to spos?b - ga?? w szyje (mocna w jab?uszko :D kole? si? dusi przez par? minut, ale nic gro?nego) i lota - potem idziesz po kumpli, lejesz h?juf i cisniesz po browca.

=========================================================

HaaA! Kto si? napra?, ?e to moje prawdziwe pogl?dy?? ^^ Tak na serio, to kocenie = g?upia sprawa - tworzy u pierwszak?w poczucie wy?szo?ci starszych klas, podczas gdy powinni?my si? integrowa?. Moja szko?a urz?dzi?a 3 dniowy wyjazd integracyjny klas 2 (moja) i 1 i jest naprawd? super. Wszystkie klasy gimnazjalne tworz? zgran? pak?. Nikt nie my?li o koceniu, bo chyba ju? z tego wyro?li?my ;] (2 gimnazjum). Je?li kto? napisze o mnie "ciota", albo ?e mam za du?e mniemanie o sobie, poniewa? uwa?am, ?e kocenie to zabawa dla dzieci (ZAKOMPLEKSIONYCH dzieci) - mam to w dupie : )

Ostatnia edycja:

U mnie w gimnazjum jest zwyczaj mierzenia korytarza zapa?k? (lub 1/4 zapa?ki zale?y kiedy si? zgodzi) i wo?anie "kicikici" jednak mnie nie kocili ani ja nikogo, lecz by?y przypadki w?o?enia g?owy do kosza, toalety lub pod kran. Moim zdaniem nie jest to zabawne... szczeg?lnie je?li kto? zostanie przy?apany xD

C?? r??ne s? odchylenia w tej tradycji...
@Kamil
?a?osne? Wiesz to jest po prostu tradycja kt?r? ka?dy kontynuuj? i jedynie Ci kt?rzy s? psychiczni i robi? r??ne rzeczy kt?rych nie powinni robi? dostarczaj? tej tradycji takiego mroku ?e jest to z?e.
Pozdro

U nas kocenie wygl?da tak:
26 wrze?nia zbieraj? si? na apel jaki?. I naszym celem jest ?eby koty(pierwszoklasi?ci) nie doszli na ten apel czy?ci , musz? mie? zajebany kreskami ryj. A po tym apelu zaczyna sie prawdziwe kocenie takie jak mierzenie boiska szkolnego zapa?k?. ?awki tez. Lizanie but?w 3 klasistom. Ca?y dzie? musz? chodzi? jak koty xDDD i najlepsze ?e dyrektor nam na to pozwala. /Hail

U nas kocenie wygl?da tak:
26 wrze?nia zbieraj? si? na apel jaki?. I naszym celem jest ?eby koty(pierwszoklasi?ci) nie doszli na ten apel czy?ci , musz? mie? zajebany kreskami ryj. A po tym apelu zaczyna sie prawdziwe kocenie takie jak mierzenie boiska szkolnego zapa?k?. ?awki tez. Lizanie but?w 3 klasistom. Ca?y dzie? musz? chodzi? jak koty xDDD i najlepsze ?e dyrektor nam na to pozwala. /Hail

A ile f tei baice byuo smokuff?

@TOPIC
Ja nigdy nie zosta?em kocony ani tego nie robi?em. Trzeba mie? kultur?:P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry