Kocenie.

Status
Zamknięty.

Meksykan

Advanced User
Marzec 30, 2010
Liczba reakcji
10
Elo ot?? za rok id? do Gimy i mam pytanko oni koc? 1-2 mie? i daj? spok?j czy to si? ci?gnie i ci?gnie ? :P. Jak co? wrog?w w gimie nie mam.

@down
Zale?y gdzie ; d

@Punis
Aha czyli koniec wrze?nia to ju? daj? spok?j ?

Odp: Kocenie.

Lol. Starsi Ci takie baje naopowiadali czy co? Chodz? plotki, ?e b?d? Ci? koci?, lecz to nie prawda. Gimnazjali?ci (wi?kszo??) s? na tyle dojrzali, ?e nie robi? g?upot.

U mnie w szkole koc?, a? do pasowania na ucznia, kt?re z regu?y nast?puje na ko?cu Wrze?nia. Nie jest to nic strasznego, a "kotki" si? zmywaj?.

Pocz?tki tylko, koc? s?abych, nie dygaj - tyle od Dona.
Poza tym, u mnie w trzeciej gim b?d? teraz same sieroty, wi?c pr?dzej ja wezm? si? za kocenie, nie wiem jak u Ciebie w gim.

Lol. Starsi Ci takie baje naopowiadali czy co? Chodz? plotki, ?e b?d? Ci? koci?, lecz to nie prawda. Gimnazjali?ci (wi?kszo??) s? na tyle dojrzali, ?e nie robi? g?upot.

Ta, chyba w prywatnych gimnazjach.

Ostatnia edycja:

No pain, no gain.

Zaszpanuj, udowodnij, ?e ich si? nie boisz. B?dziesz mia? spok?j.

mnie raz jeden z pisakiem gonil, przez przypadek sie obrocilem, za wysoko lokiec mialem i sie nadzial, i to byl koniec
ogolnie to w mojej szkole tylko ci "gorsi" koca, tzn mniej dojrzali, ale troche rozrywki nie zaszkodzi
do konca wrzesnia powinni dac ci spokoj :)

U mnie koc? tylko totalnych lamus?w i cwaniak?w, ale to przez kilka dni.
"Kocenie w gimnazjum", to nie picie mleka z glutami, moczem, czy te? k?piel w WC, tylko zabawa mazakiem, wyzywanie, klepanie itp.
Nie masz si? czego ba?, to nie jest jak w wojsku.
Poza tym, jak s?uchasz takiego pierdolenia od starszych koleg?w, to znaczy, ?e na prawd? jest z tob? ?le (normalny cz?owiek mia?by to w dupie).

Zaszpanuj, udowodnij, ?e ich si? nie boisz. B?dziesz mia? spok?j.
Zale?y na kogo trafi. U mnie dosta?by wpierdol za takie kozactwo ;p

Ale go wystraszyli?cie ; D teraz b?dzie my?la? jak prze?y? do ko?ca wrze?nia.

Ka?dy straszy koceniem, gada g?upoty tak jak u mnie zanim do gimnazjum poszed?em ka?dy kto przechodzi? m?wi? ?e b?dziemy mierzy? zapa?kami parapety itp, poszed? komunikat ?e kto spr?buje co? takiego zrobi? b?dzie surowo skarany. I jak by? spok?j tak jest.

Nie wyr??niaj si?, to nikt Ci nic nie zrobi.
Trzymaj si? swoich koleg?w, chod?cie zawsze w kilku i b?dzie dobrze.
Na przysz?o?? - nie b?j si? tak nowej szko?y.
Pochodzisz tydzie? do gimnazjum i trema minie - wiem, bo by?em w podobnej sytuacji do Ciebie. (;

Vrael napisał:
(no, mo?e par? blizn xDDD)
Haha :D

Og?lnie to radz? trzyma? si? z starszymi, kozaczy? itd :D
Ja nie mia?em z tym problemu, by?em normalnie. Gada?em ze wszystkimi, a jak kto? naskakiwa? to lepa w ryj i przez kilka dni si? do mnie nie odzywa? :D

Jak ja by?em w 1 gimnazjum, to nie mnie kocili tylko ja ich. Ale to inna bajka, mia?em pro od Ognistego xD

Gimnazjali?ci (wi?kszo??) s? na tyle dojrzali, ?e nie robi? g?upot.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD .
Ty chyba jeszcze do gimnazjum nie doszed?e?.

Generalnie jest tak, koniec wrze?nia = sprawa ucicha.

Ch?opie pokoc? troch? i ju? jak co? to si? smiej z tego : D

Nie b?j si? bo uznaj?, ?e pizda i jazda z tob? placek przez ca?e gim. ale nie kozacz te? bo jak sie ktos wkurwi to mo?esz po pysku dostac podchod? do tego z humorem :)

@2xup
No jakby? tak u mnie lepe komu? wyjeba? to szybko by? zmieni? podej?cie do szko?y....

Ja w?a?nie teraz po wakacjach id? do gim. I tam podobno ju? nie koc?. Zreszt? jak si? pyta?em starszych koleg?w to m?wili, ?e same lamusy teraz b?d? w 3 gim.

LOl kurwa ludzie to, ?e was kocili to nie znaczy, ?e go. U mnie wszkole chyba nikogo nie kocili, a gdyby mi cos zrobili wpierdal od brata starszego by mieli, a zreszt? znali mnie dzi?ki bratu. Nie b?d? cb. kocic spokojnie.

Wiem ?e w budowlance licz? parkiet zapa?kami, ale kto ma dosy? rozumu mo?e pomie?y? d?ugo?? potem podzieli? przez d?ugo?? parkietu i jest gites. Mo?na tak?e dosta? wpierdol na dzie? dobry.
Dam relacje co b?dzie w Wrze?niu.

szczerze, to nie ma co si? ba?. Udawaj ?e si? nie boisz ( lecz nie zaczynaj ) jak nie potrafisz si? bi?, poznawaj kumpli i tak w g?r?, Tak naprawd? teraz w 3Gim to same lamusy s? ( dzieci ) ...
Kt?re uwa?aj? si? za doros?ych, takiemu jebn?* w mord? to si? pop?acze i tyle z niego b?dzie.

Wiec m?wi? nie patrz na takich co b?d? m?wi? " ey ty nowy " tylko idz prosto Hmm do swojej klasy np. Nie wchodz do kibla jak tak jak b?d? 3-4 lamus?w bo mog? ci zrobi? miark? z zapa?ki a to jest poje**** i nie ma ko?ca ;p

Wi?c ?ycz? ci powodzenia po Wakacjach i do Przodu ! Pami?taj :)

U mnie kocili zawsze tylko i wy??cznie w pierwszy dzie? w szkole, potem ganianie za pierwszakami jest nudne.. i w dodatku g?upie.

Elo ot?? za rok id? do Gimy i mam pytanko oni koc? 1-2 mie? i daj? spok?j czy to si? ci?gnie i ci?gnie ? :P. Jak co? wrog?w w gimie nie mam.

To ju? zale?y od miasta, gimnazjum i tego, kto tam jest.

Mnie nie kocili nigdy i nie mia?em z tym problemu.

Zwykle problematyk? kocenia staj? si? ch?? zemsty albo wy?ycia si? na kim? ca?kiem bezbronnym, aczkolwiek zdarzaj? si? kocenia bez powodu i inne.
Ja nigdy nawet nie widzia?em kocenia na ?ywo, ew. na filmie, ale filmy to nie prawda; W filmie mog? robi? co chcesz, a nie znajdziesz tam obecnej sytuacji wszystkich koconych.
Raz tylko jedyny s?ysza?em o koceniu, ale niewiedzia?em o tym nic dok?adniej.
By?em ?wiatkiem, jak koledze i mnie gro?ono koceniem, ale raczej bez obawy, i? gro?ba ta zostanie spe?niona.

Jak dla mnie, nie masz niczym si? przejmowa?...

edit: 100 post, pozdro

Nie ma si? czego ba?. Wychodzisz z podstaw?wki i idziesz do gimnazjum, ?eby dalej si? uczy?. W gimnazjum niby maj? by? dojrzali ludzie? Kiedy ja chodzi?em do gimnazjum to u mnie by?a banda debili i kretyn?w, kt?rzy potrafili tylko robi? demolk?, a dyrektor nawet nie kiwn?? na nich palcem. W liceum sytuacja si? ju? normuj?, ale te? si? znajd? osoby, kt?rzy oka?? si? band? debili, tylko to s? wyj?tki.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry