-Tibia 8.60 KocuOTS! 8.6 Edited evolution!

Status
Zamknięty.

ptoku

User
Styczeń 22, 2009
Liczba reakcji
0
Witajcie!
Ju? dzi? (14.11) o godzinie 17 odb?dzie si? start KocuOTS
Serwerem zarz?dzaj? 3 osoby
GoD Hipsollek (G??wny admin skrypter)
GoD Kogut(Admin Maper)
GoD Grucha (Pilnuje porz?dku na OTS)
IP: Kocuot.pl
Port:7171
Mapa:Evolution edited by Kogut
Silnik:TFS 0.4
Server VPS 24/7 (200graczy)
Screeny
Jest to TP room z kt?rego tp si? na questy exp room itd :)
out.php

Exp room na ma?e lv
out.php

Quests room
out.php

Exp Stage
Lv:1-50 Exp:x150
Lv:51-100 Exp:x130
Lv:101-180 Exp:x80
Lv:101-300 Exp:x50
Lv:301-370 Exp:x30
Lv:371-420 Exp:x25
Lv:421+Exp:x15
OTS oczywi?cie PVP
Pacc free (vip kupuje si? w is)
A wi?c dzi? o godzinie 17 widzimy si? na Kocu!
Pozdrawiam Hipsollek :)

Odp: KocuOTS! 8.6 Edited evolution!

"Evolution edited by Kogut"

haha jeszcze troche i bym jeb? z krzes?a zrobi?. To jest mapa vizardii synku a nie ?adne evo czy co?. NIE POLECAM SERWERA!! nie lubie takich pajac?w jak ty. pobieracie mape nic nie zmieniacie i jeszcze si? podniecacie. Prosz? bardzo http://tibia.net.pl/threads/538653-Vizardia-pl-4fun-custom-map?highlight=vizardia dow?d. B?d?c modem da?bym Ci bana za podpisywanie si? pod prace innej osoby.

Jest zmienione i to du?o i pisze ?e nie jest stworzona przez niego tylko EDYTOWANA

Napewno wbije zobaczyc! Az jestem ciekaw ile osob wbije ;D

Jest zmienione i to du?o i pisze ?e nie jest stworzona przez niego tylko EDYTOWANA

wybacz suczko ale pokazuj?c zdj?cia wida? ?e nic nie zmienili?cie. wi?c o czym ty do mnie pierdolisz? tak?e wi?cej ju? nic nie pisz bo jestem pewien ?e chuja zmenili?cie:) pokaza?e? to co ju? widzia?em. bez zmian. wi?c z pewno?ci? nie wbije bo skoro nie chce wam sie nic robi? to po co mi gra? na takim serwerze? kolejne g?wno postawione dla kasy.

wybacz suczko ale pokazuj?c zdj?cia wida? ?e nic nie zmienili?cie. wi?c o czym ty do mnie pierdolisz? tak?e wi?cej ju? nic nie pisz bo jestem pewien ?e chuja zmenili?cie:) pokaza?e? to co ju? widzia?em. bez zmian. wi?c z pewno?ci? nie wbije bo skoro nie chce wam sie nic robi? to po co mi gra? na takim serwerze? kolejne g?wno postawione dla kasy.
Bo tp room nie zmieniali?my bo jest dobre zmienili?my temple mamy zamiar jeszcze zmieni? depo i pare innych rzeczy poza tym jakim prawem piszesz do mnie "Suczo" itd? czy ja na ciebie lub kogo? innego tak pisze? nie wi?c prosz? aby? mnie te? tak nie nazywa? chyba ?e nie znasz innych polskich s??w :)

Bo tp room nie zmieniali?my bo jest dobre zmienili?my temple mamy zamiar jeszcze zmieni? depo i pare innych rzeczy poza tym jakim prawem piszesz do mnie "Suczo" itd? czy ja na ciebie lub kogo? innego tak pisze? nie wi?c prosz? aby? mnie te? tak nie nazywa? chyba ?e nie znasz innych polskich s??w :)

napisa?em suczko,suczko :) wbi?bym na to g?wno ale nie wbije z tego wzgl?du ?e nie ma ?adnych zmian w tych zdj?ciach kt?re przedstawiaj? serwer. Gdyby?cie ?adnie to przerobili to mia?bym o tym serwerku lepsze zdanie. Tak?e proponuje przerobi? to ?adnie a p??niej odpala? serwer:) bo tak to pokazujecie ?e wam si? nie chce robi? co ?wiadczy o tym ?e serwer d?ugo nie postoi.

napisa?em suczko,suczko :) wbi?bym na to g?wno ale nie wbije z tego wzgl?du ?e nie ma ?adnych zmian w tych zdj?ciach kt?re przedstawiaj? serwer. Gdyby?cie ?adnie to przerobili to mia?bym o tym serwerku lepsze zdanie. Tak?e proponuje przerobi? to ?adnie a p??niej odpala? serwer:) bo tak to pokazujecie ?e wam si? nie chce robi? co ?wiadczy o tym ?e serwer d?ugo nie postoi.

Chodzi o to ?e zmienili?my troche temple dodali?my pare nowych expowisk zmienimy ca?owicie depo no i dodamy wiecej quest?w a nie ma zdj temple
a b?dziemy przerabia? map? ca?y czas ca?y czas b?d? update i wgl chodzi o to by ludzie ju? mogli gra? wtedy ?atwiej wypa?a? bugi :)
tak wi?c nie jest tak ?e nic nie zrobili?my bo du?o zrobili?my i nie wiesz czy serwer d?ugo postoi czy nie moim zdaniem b?dzie d?ugo sta? poniewa? nie olewamy sprawy :]

16:59 Sorry, but only VIP Players can pass here! Buy VIP on the Vizardia.pl Shop!

Nawet napis nie zmieniony ;D i gra 10 osob ;p

po ilosci graczy (obecnie-3)stwierdzic ze to ots osiedlowy/klasowy

Status
Zamknięty.
Back
Do góry