-Windows XP Komputer zamula; Wirusy? Procesy?; Combofix, Hijack?

Status
Zamknięty.

Walkman

Active User
Maj 1, 2010
Liczba reakcji
8
Witam. Ostatnio strasznie zamula mi komp, w??cza si? 100 lat przycina przy prostych operacjach. Og?lnie pora?ka. Nawet w gry si? da pogra?. Wydaje mi si? ?e wiem dlaczego ostatnio wr?ci?em od kolegi z pendrivem po w?o?eniu do kompa nagle dosta?em +25 do ilo?ci proces?w i +40 do zamu?y kompa. Domy?lam si?, ?e wraz z zawarto?ci? pena zapo?yczy?em garstk? wirusik?w. Zaraz pewnie pojawi?yby si? odpowiedzi, ?e format jest najlepszy i ?ebym go zrobi?. Uwierzcie mi, ?e narazie nie mog? zrobi? formata chocia? bym chcia?. I teraz tak s?ysza?em o takich programach jak Combofix i Hijack (jak pope?ni?em b??d w nazwie wybaczcie) i mam pytanko. Czy znacie jakie? forum na kt?rym kto? by m?g? mi sprawdzi? logi kt?re zrobi?? Pytam o jakie? takie forum bardziej powa?ne na kt?rym ludzie maj? poj?cie o tym. Antywirusa mam avasta. (?miech). Po formacie zainstaluj? pande ;p

Odp: Komputer zamula; Wirusy? Procesy?; Combofix, Hijack?

Forum PC Format - Logi
Nie ?ebym nie czyta? co pisa?e? ale ja bym robi? formata, bo nieraz takie bawienie si? zabierze czas, a i tak wszystko zejdzie si? do jednego.

?ci?gnij noda za?atw sobie cracka (albo nie jak wolisz) zeskanuj, daj logi na stron? podan? na pocz?tku, zassij Malwarebytes' Anti-Malware zeskanuj, ccleaner - zeskanuj i przeczy?? rejestr. Jak nic nie zadzia?a to moje rady si? ko?cz?.

Btw. Mog?e? od razu pisa? na jakim? forum o kompach, bezpiecze?stwie.

@up
Chuj Ci w dup? kontekstowa.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry