• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP Komputer zawiesza si? przy bezczynno?ci! POMOCY!

Rey Mysterio

Advanced User
Witam. Mam problem z moim komputerem. Jest on dosy? s?aby, ale to raczej nie jest tego wina.
Mianowicie, gdy zostawi? komputer za pulpicie na ok. 15 - 20 minut i wi?cej to gdy rusz? myszk? i klikn? na co?, komputer zawiesza si?. Mog? je?dzi? myszk?, ale nic ju? nie mog? zrobi? i pozostaje tylko restart. Nie wiem co to mo?e by?. U?ywam Kasperskiego 2011 i skanowa?em ca?y komputer i nic nie wykry?o. Pom??cie poniewa? nie wiem co robi?. A jest to dosy? denerwuj?ce poniewa? nie mog? zostawi? komputera np. ?eby ?ci?ga? torrenty albo ?eby boci?... Pom??cie proosz?!
Za pomoc przyznam punkt reputacji i podzi?kuj? za ka?dy post!

Our partners and their custom servers:

Odp: Komputer zawiesza si? przy bezczynno?ci! POMOCY!

podaj wyniki testu z tego programu

a dok?adnie chodzi mi o zak?adki "health" i "error scan" (po uko?czeniu zr?b screeny)

P.S.
Jakiego systemu u?ywasz?

@up Patrz na prefiks, u?ywam Windowsa XP
A tu wyniki
Hearth:
23jlilx.jpg

Error Scan:
2iifkw2.jpg

W tym Everescie nic nie pisze. Napisz gdzie to sprawdzi?, bo ja nie wiem. Ale raczej nie chodzi tu o przegrzanie komputera.

Od razu mo?na wykluczy? win? oprogramowania szpiegowskiego typu trojany itp.Kiedy ostatnio by? wymiany zasilacz i karta graficzna?Sprawd? czy temperatury s? dobre.By? mo?e Tw?j zasilacz jest za s?aby aby potem prawid?owo "rozruszy?" komputer.

Temat mo?na przenie?? do Rozwi?zanych, zobacz? co z tym zasilaczem.

Dzi?kuj? wszystkim za pomoc, reputy przyznane. Podzi?kowania r?wnie?.

Pozdrawiam
Rey Mysterio

Back
Do góry Bottom