Komunikaty.

Status
Zamknięty.

Font

Active User
Lipiec 8, 2010
Liczba reakcji
17
Kr?tko i na temat.

TNET 2010 RL PHOTOS - Ostatni 1 dzie?!​

CO TO KURWA JEST !?

Jak mo?e by? Ostatni 1 dzie??! 'Musk' on... 'musk' on! Nie kaleczcie j?zyka, 'dzie?' z regu?y jest jeden, bo chyba nie napisz? 2 dzie? bo kto? by to odczyta? jako drugi dzie?, a nie o to chodzi...

Odp: Komunikaty.

Ka?dy chyba "ogarni?ty" zauwa?y? tak du?y napis, widzia? b??d j?zykowy i nie zak?ada tematu.
A na 2h nie op?aca si? ju? tego zmieniac.

I po co taki g?upi temat zak?adasz , aby posta nabi? ?
We? ogarnij si?.
Zosta? ostatni dzie? wi?c nie ma co tego zmienia?.
Niech ju? tak zostanie. Wielka mi rzecz pomyli? si?...

@up
Idiot. Za za?o?enie tematu nie dostaje si? posta

temat:
Jak najbardziej - b??d jest, ale nie ma sensu tworzy? takiego tematu tutaj, zawsze lepiej b?dzie napisa? do global moderatora albo administratora.

@sorewicz
poprawione

@racket
Napisa?e?:
Po co piszesz ten temat?, ?eby posta nabi? ?
Jak na razie to ty tutaj sobie kurwa posty nabijasz.

Ostatnia edycja:

Czy ja napisa?em reputa?
Napisa?em "I po co taki g?upi temat zak?adasz , aby posta nabi? ?"
Czytaj ze zrozumieniem.
Temat zg?oszony.

Pozdrawiam.

Zaraportujcie i nie komentujcie! Fakt, jest b??d ale mo?e administrator mia? co? do za?atwienia i napisa? "ostatni 1 dzie?" ?eby inni nie spamowali czemu pisze 2 dni jak jeden.​

Ale Wy kurwa macie problemy, jest b??d to napisa? chyba w odpowiednim dziale? Wy to naprawd? m?zgu nie macie, co prawda nie musia? od razu si? spina?, ale przynajmniej napisa?, a po?owa, kt?ra tutaj si? wypowiedzia?a, nawet nie wiedzia?a czy jest dobrze czy nie.

Michu , uspok?j si? i ogarnij kultur? osobist? ile ty masz lat , ?e si? tak zachowujesz?

Widzia?em ten b??d , ale nie mia?em zamiaru zak?ada? tematu tylko napisa? do administratora , a wy si? napinacie o byle co. Zauwa?y?em , ?e jest temat i nie pisa?em ju? do administratora.

Pozdrawiam.

A ja wam co? wszystkim powiem... wy wszyscy si? uspukujcie. Taki b??d to nic, itak za par? godzin on zniknie, nikt?rzy tu serio maj? problemy. Popatrzcie lepiej na ortografi? niekt?rych u?ytkownik?w to dopiero si? po?miejecie.

To wszystko z mojej strony i powtarzam jeszcze raz uniknijmy zb?dnego spamu.

Pozdrawiam,
vBio.

Ostatnia edycja:

Ka?dy chyba "ogarni?ty" zauwa?y? tak du?y napis, widzia? b??d j?zykowy i nie zak?ada tematu.
No to wida? jak dba o dobry wizerunek forum.

I po co taki g?upi temat zak?adasz , aby posta nabi? ?
We? ogarnij si?.
Sam jeste? g?upi, jest b??d, jest temat, jest (mam nadziej?) reakcja. Ogarn?? to ty sobie mo?esz pok?j w domu synek.

Jak najbardziej - b??d jest, ale nie ma sensu tworzy? takiego tematu tutaj, zawsze lepiej b?dzie napisa? do global moderatora albo administratora.
Od czego jest ten temat? Nie chcia?o si? pisa? jakiego? pw do administracji.

[...]napisa? "ostatni 1 dzie?" ?eby inni nie spamowali czemu pisze 2 dni jak jeden.
Ja pierdole, matko z synem!, ojcze z c?rk?!, Bo?e! widzisz i nie grzmisz kurwa!

co prawda nie musia? od razu si? spina?
Chcia?em po prostu dobitnie zwr?ci? uwag? inteligentowi, kt?ry to napisa?. Jedyny chyba my?l?cy, kt?ry odpisa? w temacie.

Zamknij kto?, ?eby si? noobki nie k??ci?y.

uniknijmy zb?dnego spamu.
To by?a informacja do administracji, ale dzieci zacz??y swoje m?dre gadki.

@down
Jestem u?ytkownikiem, nie pe?ni? tutaj ?adnej funkcji wi?c w sumie nic mnie nie zobowi?zuje to poprawnego pisania. Pisa?em to pod wp?ywem ogromnego ?miechu oraz przera?enia. To jest kolego cudzys??w angielski. Pozwolisz, ?e okre?li to m?j polonista ok?
Nie zg?aszam tego do admina bo kurwa od tego jest ten dzia?, je?eli by go nie by?o to inna gadka.

Ostatnia edycja:

Kr?tko i na temat.
TNET 2010 RL PHOTOS - Ostatni 1 dzie?!​
CO TO KURWA JEST !?
Jak mo?e by? Ostatni 1 dzie??! 'Musk' on... 'musk' on! Nie kaleczcie j?zyka, 'dzie?' z regu?y jest jeden, bo chyba nie napisz? 2 dzie? bo kto? by to odczyta? jako drugi dzie?, a nie o to chodzi...
Czepiasz si? o b?ahostk? a sam w rzeczywisto?ci pope?niasz masakryczne b??dy. Od kiedy apostrofy s? cudzys?owami (bo chyba w tym celu ich u?y?e? - b??dnie co prawda, ale to ju? inna sprawa)? Pozatym interpunkcja i sk?adnia u ciebie le?y i kwiczy. :lol:

Czemu po prostu nie zg?aszacie tego administracji prywatnie (PW, email)?

Jak zwykle, burdel a administracja nawet nie zagl?da.
B??d to b??d, ka?demu si? mo?e zdarzy?, nie ma sensu zak?ada? nowego tematu o tak? drobnostk?. Nikt nie jest idealny, ka?dy cz?owiek nawet ten do?wiadczony pope?nia b??dy, w dodatku ten kt?ry to pisa? musia? po prostu nie zauwa?y? tego co pisa?o "ostatnie 3 dni".
Proponuj? zamkn?? ten temat bo robi si? ?mietnik.

Ludzie, sko?czcie wiszcze?, takie b??dy zg?asza si? administracji na PW, nie trzeba ci?gle zaklada? nowych temat?w.

Poprawione, nast?pnym razem PW.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry