• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Koniec Wakacji ! :(

Status
Zamknięty.

ziom303

Advanced User
Kwiecień 20, 2008
Liczba reakcji
17
A wi?c to ju? niestety koniec "laby" . Dla jednych mo?e wakacji by?y sp?dzone dobrze , dla innych mo?e nie . Dlatego kieruje te? do Was pytanie : Jak podoba?y wam sie tegoroczne Wakacje ? Gdzie je sp?dzili?cie ?

Odp: Koniec Wakacji ! :(

ziom303 napisał:
Jak podoba?y wam sie tegoroczne Wakacje ? Gdzie je sp?dzili?cie ?

W domu. Tamte rok temu by?y jednak lepsze. Te wakacje tylko lipiec upa?y a sierpie? zjebany, ciagle deszcz i zryta pogoda

Ja wakacje g??wnie sp?dzi?em w domu, ale by?em par? dni w Czechach, og?lnie mog? je uzna? za udane, w sumie to szkoda, ?e mi tak szybko zlecia?y :p.

Ja tam si? nawet troch? ciesz?, bo zacz??em si? nudzi? ju? a tak to b?d? mia? co robi? xDD Cho? na 100% jak tylko zaczn? si? jakie? sprawdziany etc. to od razu b?d? m?wi? "Ja ju? chce wakacje!!" xD

pzdr.

Moje wakacje sp?dzi?am w "wielu" miejscach. Pierwsze dwa tygodnie by?y w domu, nast?pne dwa w Niemczech, potem znowu? dwa tygodnie przerwy i ko?c?wk? miesi?ca zaj?? mi ob?z ornitologiczny. Wakacje uwa?am za jak najbardziej udane. Szkoda tylko, ?e w planach nie wypali? mi wyjazd do L?borka, ale c??.

Dwa tygodnie na zajebistej kolonii, pozna?em tam zajebistych ludzi, o 3 w nocy si? spa? nie da?o, bo takie ?miechy by?y :D, bardzo ?a?owa?em jak si? ko?czy?a, ch?tnie bym j? powt?rzy? z tymi samymi osobami :). P??niej tydzie? u kuzyna, nast?pnie wyjazd z kuzynem na Hel, na skimboard <3. Nast?pnie powr?t do domu i czekanie, a? si? sko?cz? wakacje i p?jd? w ko?cu do tej pierdolonej szko?y.

No i si? zacz??o ... Ten cudowny dzie? 1 wsze?cnia . A lepiej nic na ten temat nie gada? .
Ale to nie zmienia faktu , ?e nadal czekam na wasze przezycia z wakacji . Pozdrawiam !

Wakacje do?c udane prawie ca?e w domu tylko dwa zajebiste tygodnie u brata w niemczech... o boziu co tam sie dzia?o xD

i u mnie w domu te? moze nie by?o pogody za cz?sto nie wszystkie plany wypali? ale nie narzekam bo zawsze mog?a by byc gorzej ; )

Wakacje byly bardzo udane . Sp?dzi?em je w domu i byl tak?e na obozie. Szkoda ze na koniec wakacji byla zrypana pogada;/ . Moze za rok bedzie lepiej ! :lol:

Wakacje nawet mog?y by?.Wi?kszo?? w domu,i 1 dzie? nad jeziorem(deszcz by?,wiatr itd. ale i tak 2 razy si? k?pa?em,woda ciep?a!Jakby kto? by? w Lubuskim,to koniecznie niech pojedzie do Pszczewa!) gra?em w nog?,w koszyk?wk? itd.

Dwa tygodnie w pi?knym 5-gwiazdkowym hotelu w Turcji :) Opr?cz tego ca?e wakacje przez komputerem.

Miesi?c w domu, miesi?c poza domem. Troch? na zadupiu niedaleko Czempiona, troch? nad morzem, troch? w Krakowie. By?o okej, chocia? mog?o by? lepiej.

Ja tam nic nieodczuwam. Siedzialem na kompie i siedziec bede, ale rzadziej i krucej.

Z tym, ze uczy? musze sie
bo za 3 lata matura o nie
nie umiem rymowa? kurde

Wakacje sp?dzi?em cz??ciowo z kolegami, a cz??ciowo na komputerze :D
(nie licz?c wyjazd?w)
Og??em by?y udane, szkoda, ?e takie kr?tkie.

Ja mia?em bardzo udane wakacje koledzy , kole?anki , imprezy i wypady na miasto na kompie tylko pod wiecz?r bo szkoda mi by?o wakacji na komputer xD

Ja niestetz ca?e wakacj? sp?dzi?em w domu przed kompem (tibia) tak tego ?a?uje takie ??dne wakacje by?y na pocz?tku pojecha?em na kolonie 4 tygonie przed szko?? wruci??m 2 tygodnie potem i zerwa?em z gra w tibi? i chcia?em i?? np na basne to by?? brzydka pogoda nie grajcie w tibie nigdy w wakacj? odradzam .-.-

Ja wakacje g??wnie sp?dzi?em na budowie. Znalaz?em sobie prace na sezon w postaci "przynie? podaj od???" har?wa jak w?? codziennie po 12h, w wolne je?dzi?em na dzia?k? do Chrztowa niedaleko Ko?cierzyny. Ale przyznam ?e op?aca?o si?. Przez te 2 miesi?ce zarobi?em 3700z?.

Temat ju? chyba jest nie wa?ny . Wi?c prosz? o zamkni?cie :)

Jak podoba?y wam sie tegoroczne Wakacje ? Gdzie je sp?dzili?cie ?
Takie pytanie widnieje w pierwszym po?cie. Fakt, ?e zbli?a si? pa?dziernik nie oznacza, ?e wszyscy zd??yli zapomnie? co dzia?o si? miesi?c/dwa miesi?ce temu ; d Chyba nie ma sensu go zamyka?.

A skoro ju? si? wypowiadam - nic specjalnego. Troch? nad morzem, troch? w domu. Jedyny sukces to fakt, ?e nie gra?em w tibi? ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry