Konkurs - Czyli VPS, reputacja i VIP-owskie cz?onkostwo

Status
Zamknięty.
Odp: Konkurs - Czyli VPS, reputacja i VIP-owskie cz?onkostwo

Jak widz? na te mapy to mi si? p?aka? chc?... Radzi?bym zmniejszy? punktacje za wysepki, kt?re si? robi do 2h... No i ta oryginalno??, ahh!

Nic innego tylko niech ka?dy odpala rme, wstawi +1,+2 autoborderem i finito! Si? nie dziwi? czemu nikt nie daj? dobrych skrypt?w jak mapy s? wycinkami czego? co ju? jest w necie.

Bez urazy dla autor?w, ale czy te mapy to s? jakie? ?arty? Przepraszam, ale: to, to i to nie zas?uguje nawet na 20 punkt?w, nie m?wi?c nic o 30. Wida? jedynie, ?e autor tej pracy w?o?y? du?o czasu na jej wykonanie ze ?wietnym rezultatem. Praca z pewno?ci? zas?uguje na 30 punkt?w.
Naprawd? za co? takiego da?bym maksymalnie 5 punkt?w. To? to jest 5 minut z autoborderem w RME. Tego to nawet pod punktacj? si? nie powinno liczy?.

Ten jeden punkt za pomoc nie bardzo motywuje lepiej ju? da? ich 5.

Ten jeden punkt za pomoc nie bardzo motywuje lepiej ju? da? ich 5.

Konkurs jest po to zeby zapelnic forum skryptami a pomoc dodatkowo byla lekko usprawniona w stosunku do tego co bylo.
Nabic punktow skryptami mozna, ale poymsly sie skoncza a czasu jeszcze zostalo duzo bo z miesiac. Takze nawet jesli jest 1 pkt to przez ten miesiac moze sie znalezc nawet z 50 tematow gdzie mozesz zdobyc punkt. Moze ze 2 albo 3 pkt by byly w miare, ale 5 to juz troche duzo :P Bo przez miesiac mozna uzbierac punktow, a nowe skrypty skad wrzucac? Najpierw trzeba miec jakis pomysl zeby je napisac<akurat nie mowie o mnie, bo ja jeszcze troche smieci starych mam ktore moge wrzucac ;p >.

@up
Tak chyba masz racj? te 5 pkt to rzeczywi?cie za du?o 2 by w zupe?no?ci wystarczy?y.
PS:
"Aktualizacje codzienne" -.-

mam pytanie to trzeba screena wysy?a? czy jak ? mapa w rme ?

mam pytanie to trzeba screena wysy?a? czy jak ? mapa w rme ?

Map? udost?pniasz w pobieralni, w dziale "mapy"
musisz udost?pni? plik .otbm (link do downloadu)
+regulaminowo 2 screeny, chyba ?e jeden przedstawia ca?o??.

Pozdrawiam!

Rywalizacja trwa! Nie zwlekaj, masz jeszcze du?o czasu aby zosta? liderem rankingu!

Panowie organizatorzy poprosz? o cz?stsze aktualizacje, bo ju? doda?em z 4 prace, a wci?? 0 aktualizacji.
PS: Mia?a by? codziennie, a ju? z 4 dni nie aktualizowana by?a tabela wynik?w, takie co? de motywuje.

Po prostu nie op?aca si? robi? aktualizacji, kt?ra wniesie jak wspomnia?e? 4 zmiany. Jak ju? to zrobi?, to na wi?ksz? skal? i czekam cierpliwie.

Po prostu nie op?aca si? robi? aktualizacji, kt?ra wniesie jak wspomnia?e? 4 zmiany. Jak ju? to zrobi?, to na wi?ksz? skal? i czekam cierpliwie.
Ale to w?a?nie ten brak aktualizacji zniech?ca do wrzucania nowych prac.

zobaczylbym se czy juz mnie ktos wyprzedzil chetnie...

Do godz. 13:00 nast?pi aktualizacja. Dlatego zainteresowani niech obserwuj? uwa?nie temat.

uauauau, trzeba nadrobic xd

Jutro o godzinie 16:00 konkurs zostanie zako?czony, a zwyci?zcy zostan? poinformowani na pw. w jaki spos?b maj? odebra? nagrody.
Pragn? r?wnie? wspomnie? o tym, ?e wszystkie prace robione "na szybko", nie b?d? zliczane.

Pragn? r?wnie? wspomnie? o tym, ?e wszystkie prace robione "na szybko", nie b?d? zliczane.
Czytaj Kubczi (nie pami?tam dok?adnie nicku) robi prace na szybko i dodaje tylko ss'a z jednym ?adnym terenem, zauwa?y? to jeden z mapper?w w Konkursie.

pokaz to dokladnie, to ci uwierze, a dodaje jeden ss z mapy i jeden z minimapy bo takie sa wymogi (Min 2 ssy.)
Prosze o konkretne screeny

inaczej uznam to za bezpodstawne

btw. nawet jesli, to i tak jakosc moich map jest lepsza niz wiekszosci amatorow.
kazda z map jaka zrobilem przetestowalem sobie na wlasnym tfsie, i wygladaly przyzwoicie.

Przyznam ci racje, ze wyjatkowo mocno zdetalowalem miejsce z mostem w mapie ze sciekami, bo wiadomo, ze przy moscie nurt plynie wolniej umozliwiajac roslinom wzrost, lecz patrzac na reszte terenu tez nie mozna powiedziec ze zostala zrobiona w 2min.

Ostatnia edycja:

Konkurs zamkni?ty, o odbiorze nagr?d powiadomi? zwyci?zc?w na pw.

Edit.
W temacie jest napisane, ?e konkurs trwa do 1 maja, jednak jest to pomy?ka, bo kiedy tworzy?em konkurs, wspomina?em o tym, ?e ma trwa? on miesi?c, czyli do dzisiaj. Dlatego te? jest on zako?czony jak najbardziej poprawnie, a tamta data jest zwyk?? pomy?k?.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry