• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Konkurs: Darmowy PACC na p?? roku i 1kk gp niemal za darmo!

Status
Zamknięty.

Czelabin

Active User
Grudzień 30, 2010
Liczba reakcji
0
Witam.

Najwi?kszy serwer OTS na ?wiecie organizuje konkurs pod tytu?em Gra Na Real Tibi.
Zadanie jest proste: rozpocz?cie gry od zera, zdobycie 150 lvl w miesi?c i wykonanie wszystkich quest?w r?wnie? w tym okresie! Dodatkowym warunkiem jest nagrywanie ca?ej historii postaci, co raczej nie powinno stanowi? problemu. Mo?liwo?? gry na dowolnym serwerze!
Je?li gra?e? w Tibi? i chcia?by? powr?ci? - ta oferta jest dla Ciebie idealna!

Oferujemy:
-- W momencie podj?cia si? zadanie:
- Darmowy PACC
- Du?e zasoby Crystal Coins
-- Po wykonaniu zadania:
- Zachowanie postaci na w?asny u?ytek
- Dokupienie premium account na p?? roku!
- Dodatkowe wynagrodzenie pieni??ne!

Je?eli chcia?by? si? podj?? tego zadania to napisz w tym temacie i uzasadnij ?e jeste? idealn? osob? do wykonania tego zadania!
Kto pierwszy to lepszy, poszukiwania zako?czymy gdy tylko znajdzie si? odpowiednia osoba.
Je?li si? wahasz - istnieje mo?liwo?? podpisania umowy na to zadanie!

Odp: Konkurs: Darmowy PACC na p?? roku i 1kk gp niemal za darmo!

Ja jestem odpowiedni? osob? :). Dlaczego poniewa? mam du?o lat teraz z?ama?em nog? i siedz? ca?ymi dniami na kompie :)+ mam dobry komputer i b?d? m?g? nagrywa? filmy przez ca?? moj? gr? :).

Teraz o tibi:
Gram w tibie od 4 lat kiedy? nabi?em 220 lvl knightem ale go sprzeda?em :).

No i to chyba na tyle :).

Ostatnia edycja:

Witam , ch?tnie spr?buje ! czemu ja ? poniewa? nie ma nikogo lepszego ni? ja ! wybierz mnie a nie po?a?ujesz ! :P prosta pi?ka!

Mam na imi? Krystian , lat 21 , w tibie gram oko?o 10 lat , wi?c mam du?o do?wiadczenia ! i ogarniam ! ;] pozdrowienia !

Hej,

A czy robili?cie questy typu wote/poi i te nowe po Tibi 8.6?

Ja poi robi?em :).

Hej, ch?tnie spr?buje ale najpierw napisze co? o mnie :
Imi? : Rafa?
Do?wiadczenie : kilka lat, gram w tibie od wersji 7.5
Najwi?kszy lvl : 135
GG : 3140810

Gra?em ka?d? profesj? i wykona?em mas? ro?nych task?w a tak?e quest?w takich jak : inq, poi itp.
Dlatego te? mo?ecie by? pewni ,?e doj?? mi szanse nie zawiedziecie si? i nie przestane po chwili gra?.

Ostatnia edycja:

My?le , ?e tych wy?ej to chyba najbardZiej si? nadaje . Co z tego , ?e macie duzo lat itd jak zero poj?cia .
teraz co? o mnie mam 18 lat aktualnie bd mial 3 miesi?ce wolnego , w Tibie gram od 8.6 . Gra?em ka?d? postaci? 100+ .
Best PG ze 122-125 . Potrafie naprawde dobrze i szybko expi? z questam iproblemu te? raczej nie bd , poniewa? wiele razy robi?em poi , inq , ani , dhq hota itd Jedynie z quest?w robilem raz wote . Mia?em 234 ms , lecz zosta? sprzedany jak wiele innych moich postaci :)

MY?L? , ?E SI? NADAJE DO TEGO KONKURSU :)

pS. jak co? mam na sprzeda? 81 druida na neranie za 30z? (allegro) wiecej info gg 703138

tak robi?em wszystkie typu poi inq ... i kolego up nigdy nie b?dziesz m?g? si? por?wna? do mnie niestety wiec nie pisz ze nie wa?ne ile lat mam do?wiadczenia ! bo tyle co ja przegra?em to Ty nigdy w to tyle nie pograsz ...

a co do tematu nowe zadania questy i addony znam rowniez wiec jest dobrze ;] czekam na znak ! :P

tak robi?em wszystkie typu poi inq ... i kolego up nigdy nie b?dziesz m?g? si? por?wna? do mnie niestety wiec nie pisz ze nie wa?ne ile lat mam do?wiadczenia ! bo tyle co ja przegra?em to Ty nigdy w to tyle nie pograsz ...

a co do tematu nowe zadania questy i addony znam rowniez wiec jest dobrze ;] czekam na znak ! :P

No to s?ucham ile lat grasz w Tibie?

Hej,

Dzi?ki za zg?oszenia. Jeszcze jedna istotna kwestia, na jakim serwerze chcieliby?cie gra?? Z questami jak poi, wote lub inne gdzie wiele os?b potrzeba, na pewno by?a by Wam potrzebna ekipa, czy posiadacie jakich? znajomych na serwerach, aby?cie byli to w stanie wykona??

Serw jest oboj?tny, ka?dy gracz kt?ry potrafi gra? w tibie i ma swoje kilkuletnie do?wiadczenie, bez problemu wkr?ci si? do gildi i wykona wymienione questy.

Kolega wy?ej ma racje , na Harmoni dysponuje znajomo?ci? , i wszystkie serwisy moga wykonac tylk odla mnie lduzie wlacznie z wz . Ale tak jak kolega wy?ej napisa? ka?dy kto ogarnia to wszystko sam sobie dojdzie do wszystkiego .

non pvp to g?*no :). zreszta wbicie 150 w miesi?c nie jest mo?liwe + to ?e trzeba wykona? kilka quest?w,nie zawsze jest organizowany jaki? quest. chyba ?e ma si? znajomych na jakim? ?wiecie to pomog?. no ale ?ycze powodzenia;d ja si? nie podejme.

non pvp to g?*no :). zreszta wbicie 150 w miesi?c nie jest mo?liwe + to ?e trzeba wykona? kilka quest?w,nie zawsze jest organizowany jaki? quest. chyba ?e ma si? znajomych na jakim? ?wiecie to pomog?. no ale ?ycze powodzenia;d ja si? nie podejme.

Jest mo?liwe, skoro na moim ?wiecie w 3 dni typek wbi? 100lvl

tak ale pokaza?e? stary filmik :) teraz zrobili te g?upie czekanie z czarami wi?c nie b?dzie tak ?atwo :p co chyba nie wbije w 3 dni 100 ju? xd

Ma?a zmiana.

We?miemy dwie osoby do tego zadania.
Dobierzcie sobie par?, podajcie kontakt i nied?ugo napisz? do ka?dego i wybior? najlepszych, serwer dowolny.
Na pocz?tek pacc na 30 dni dla ka?dego i potem co par? dni 10 cc na g?ow?, w ramach bezpiecze?stwa rezerwujemy sobie prawo do posiadania rkeya przez pierwszy miesi?c, potem kupimy Wam nowy r-key ;)

Gra b?dzie nagrywana naszym w?asnym TibiaCam, co par? dni po prostu spakujecie pliki i pode?lecie do nas, jest to najlepsze rozwi?zanie. G??wnym celem tego projektu jest poszerzenie informacji na temat quest?w do naszych serwer?w OTS.

Do ?rody macie czas na ostateczne zg?oszenia.

Na pocz?tek pacc na 30 dni dla ka?dego i potem co par? dni 10 cc na g?ow?, w ramach bezpiecze?stwa rezerwujemy sobie prawo do posiadania rkeya przez pierwszy miesi?c, potem kupimy Wam nowy r-key ;)
Naprawd? uwa?asz, ?e kto? Ci w to uwierzy? Najpierw darmowy pacc i w dodatku cc, a potem (w nagrod? za granie w Tibi?) jeszcze wi?cej czasu premium i cc? Chcesz mie? postacie na sprzeda?, czy co? Uwa?aj, ?eby kto? nie okaza? si? sprytniejszy od Ciebie i nie znikn?? z pieni?dzmi ; )
Mo?e si? myl? i po prostu nie potrafi? uwierzy? w ludzk? bezinteresowno??, ale zamykam temat.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry