Konkurs mapperski!

Status
Zamknięty.

Nights

Ten typ ;)
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
31
Zgodnie z zapowiedzi? rozpoczynamy drugi konkurs - Konkurs Mapperski!

Jak mo?na si? domy?li?, wszystko polega na tym, aby zrobi? jak najlepsz? map?. Tematyka dowolna.

Reszt? pozostawiam Wasze bujnej wyobra?ni. Ocenia? je b?dzie kadra. Oczywi?cie chyba nie musze dodawa?, ?e plagiaty b?d? surowo karane, a ka?de oszustwo wynagradzane banem. Teraz co?, co ka?dy lubi, czyli nagrody:

1 miejsce:
30 dni Pacca; koszulka z dowolnym napisem, a gdzie? w rogu logo tneta; 100 punkt?w reputacji; podpis pod nickiem (w sytuacji, je?li jest ju? przyznany u?ytkownikowi owy podpis, istnieje opcja dodania kolor?w na jeden miesi?c); temat w prezentacjach (prowadzony przez 3 miesi?ce); medal; ranga Aktywny;

2 miejsce:
80 punkt?w reputacji; koszulka z dowolnym napisem, a gdzie? w rogu logo tneta; podpis pod nickiem (tak samo jak w poprzedniej sytuacji); medal; temat w prezentacjach (prowadzony przez miesi?c); ranga Aktywny;

3 miejsce:
50 punkt?w reputacji; koszulka z dowolnym napisem, a gdzie? w rogu logo tneta; medal; temat w prezentacjach (prowadzony przez tydzie?); ranga Aktywny;

Nagrody w ci?gu dw?ch dni mog? ulec zmianie!​

Jedna osoba mo?e wys?a? tylko jedn? prac?. Wysy?ajcie je poprzez pw do u?ytkownika "Konkurs" (klik) w formie screen?w. Macie czas do 13 maja.
Nie ?pieszcie si? - niech praca b?dzie porz?dna.

Niedawno zako?czy? si? r?wnie? quiz. Osoby, kt?re przesz?y do drugiej edycji to:

1) Budzik 95%

2) Bajbaj 90%

3) zbizu 86%

4) Mephisto 85%

5) Kikimora 81%

6) Ghalla 79%

7) Aka Elitarny 78%

8) rafixkka 75%

9) PatulecxD 75%

10) obanek 75%

11) Dziki Johnson 74%

12) Athread 73%

13) Oskar 73%

14) Hymph 72%

15) Gothic Online 72%

16) Vonszz 72%

17) Insider 71%

18) Time 71%

19) Areckii 70%

20) Kamcio003 70%

Wszyscy zostan? powiadomieni o regulaminie kolejnej edycji dwa dni przed rozpocz?ciem. Nie ukrywam te?, ?e ca?y system quizu by? do?? dziurawy, a kilka os?b to wykorzysta?o. Tak czy siak wygranym gratulujemy!

//
Konkurs zako?czony z powodu zbyt ma?ej ilo?ci prac.

Odp: Konkurs mapperski!

Mam takie pytanie, dlaczego na li?cie jest przyk?adowo taki patryk1285 kt?ry ma 1 post? By?o pisane z g?ry ?e musi mie? minimum 10 ;)
Troch? nie fer, piszecie co? a i tak tego nie przestrzegacie :)

Co do konkursu mapperskiego, temat nie za ciekawy b?dzie biada ;)

User?w w?a?nie aktualizowa?em. Tematyka jednak zmieniona na dowoln? (tak, zapomnia?em kazia o Tb :() ~~Nights

@up.
Nie wiem czy tematyka dowolna to s?uszne rozwi?zanie.

Zapewniam, ?e jest to najlepsze rozwi?zanie ; d ~~Nights

@up. Powiedzia? Nights kt?ry nigdy nie widzia? map edytora ;ppp

Powiedzia? to Blackq, kt?ry o mnie samym wie wi?cej ode mnie ;c

@up. Ju? wiesz kto ci ukrad? pami?tnik :(

Ostatnia edycja:

Czy sprity musz? by? tylko i wy??cznie z oficjalnego klienta Tibii? No gratulacj? dla tych kt?rzy przeszli! Gratulacje!

Tak, sprity mog? by? tylko z oficjalnego klienta.

Mam takie pytanie, czy te logo tnetu na koszulce, musi by??
//Je?li tak bardzo odstr?cza Ci? my?l, ?e na Twojej koszulce mo?e by? logo forum, to postaram si? wynegocjowa? dowolne zagospodarowanie przestrzeni przez wygranego. ~kaziaka
No i pi?knie.

Ostatnia edycja:

A da?oby si? ten quiz do 13 maja rozpocz??, gdy? 14 wyje?d?am?

kkthxbye.

Zobaczymy, czy pozwol? nam na to nasze mo?liwo?ci techniczne ; d ~~Nights

Ile screenow maksymalnie mozna wyslac?

Liczba screen?w nie jest ograniczona. Imo wysy?anie 20 screen?w mapy nie wp?ywanie pozytywnie na ocen?.

In-game jest dozwolone?

Tak.

@offtop
Taki szczeg?lik:
"W Radzieckiej Rosji, to quiz rozwi?zuje Ciebie a konkurs mapperski organizuje Ciebie..."

@top
Gratulacje dla tych, kt?rzy przeszli do nast?pnego etapu Quizu.
Co do konkursu mapperskiego, mo?e odpal? swojego RME i co? sklej?, zobaczymy.
Anyway, powodzenia.

Mozliwosc dodawania zdjec in-game nie jest dobra, sory...

To ju? wola u?ytkownika. To on ma postara? si? zrobi? dobr? map?, ale i zadba? o to, aby przedstawione prace tak samo nas zachwyci?y : )

Gratulacje dla tych kt?rzy przeszli, lecz co do tego konkursu to moim zdaniem powinien by? jaki? temat. Bo tak to bezsensu, trudno b?dzie ocenia?.

Te? jestem za tym aby by? jaki? temat, ?atwiej by by?o Wam wybra? lepsz? prac?.

A ja chcia?em powiedzie?, ?e szkoda ?e nie ogarniam map edytora :< Btw. Gratki dla wszystkich, kt?rzy przeszli. Wielki szacun (sam osobi?cie mia?em 0%) ;d Te? uwa?am, ?e przyda?by si? jaki? konkretny temat, chocia?by dlatego, ?e kto? mo?e wrzuci? jak?? mapk?, kt?ra ju? bra?a udzia? w jakim? konkursie, albo ukra?? skriny z jakiego? MOTM'u albo wgl. sk?d? indziej. Co nie? :>

Mi tylko jedno si? nie podoba, ?e screeny mog? by? z gry. Kto? si? nam?czy, ?eby wype?ni? epicko ca?e okienko ME, a kto? inny zrobi epicki kwadracik 15x11 i jeszcze mo?e wygra?.

temat w prezentacjach
Aha, no bo przecie? temat w prezentacjach dodaje +1 do zajebisto?ci, tak? :D

Kto? si? nam?czy, ?eby wype?ni? epicko ca?e okienko ME, a kto? inny zrobi epicki kwadracik 15x11 i jeszcze mo?e wygra?.
A czy kto? wspomina?, o tym, ?e trzeba robi? screena ca?ego okienka? R?wnie dobrze, mo?esz zrobi? zdj?cie 1/4 owego, a i tak nikt si? nie b?dzie rzuca?. Liczy si? jako??, a nie ilo??.

Nagrody fajne, na reszcie forum ?yje. ?ycz? powodzenia wszystkim u?ytkownikom.

Hmm , a kiedy si? dowiemy kto wygra? ??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry