• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Konkurs na najlepszy tutorial!

Status
Zamknięty.

Xinum

Never Give Up!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
64
konkursjp.png

Witajcie!

Z dniem 14.01.2013 rusza nowy konkurs pt. "Najlepszy Tutorial". Zasady konkursu s? bardzo proste. Wystarczy napisa? poradnik o wybranej przez siebie tematyce. Ka?dy napisany przez Was tutorial, zostanie sprawdzony przez Administracj?. Linki z pracami wysy?amy do mnie, za pomoc? wiadomo?ci

regulaminz.png

1. Linki do prac wysy?amy do mnie, do dnia 26.01.2013.
2. Poradnik musi zosta? w 100 procentach napisany przez Was, wszystkie prace skopiowane zostan? zdyskwalifikowane, a autor zostanie nagrodzony odpowiedni? ilo?ci? punkt?w karnych.
3. Tutorial musi by? napisany po napisaniu tego tematu, w przeciwnym razie nie b?dzie brany pod uwag?.
4. Zanim dodasz poradnik upewnij si?, ?e nie ma go ju? w dziale. Tut musi by? nowy.
5. Praca powinna by? napisana starannie oraz zasadami j?zyka polskiego. Najlepiej, gdyby znalaz?y si? zdj?cia, dok?adne instrukcje.
6. Ka?dy u?ytkownik mo?e napisa? jedn? prac?.

Nagrody:

Autor pracy, kt?ra otrzyma miano najlepszej otrzyma:
- Konto
vip.gif

- 150 punkt?w reputacji.
- Medal

Autorzy pozosta?ych prac otrzymaj?:
- 80 punkt?w reputacji.
- W?asny podpis pod nickiem.

Zatem nie czekajcie, tylko do dzie?a!

Odp: Konkurs na najlepszy tutorial!

Uwa?am ?e pomys? nie trafiony.
Szczerze w?tpi?, ?e znajdzie si? u?ytkownik kt?ry napisze owy poradnik i nie b?dzie on w kadrze, ani w "aktywnych".
Uwa?am ?e konkursy tego typu s?, jak na razie nie na miejscu.
Kadra powinna zaj?? si? sprawami bardziej bie??cymi typu rozbudowa dzia??w (co prawda owy konkurs mo?e by? na plus, lecz my?l? ?e wyjdzie z niego mega lipa).
Same wynagrodzenie r?wnie? nie przyci?gnie wielkiego zainteresowania dla os?b, kt?re nie s? sta?ymi go??mi naszej spo?eczno?ci (w tym zdaniu nie chodzi, o to ?e oczekuje BMW czy nowego telefonu jako nagrod?). Podsumowuj?c konkurs by?by ok, ale nie w obecnej chwili.

Uwa?am ?e pomys? nie trafiony.
Szczerze w?tpi?, ?e znajdzie si? u?ytkownik kt?ry napisze owy poradnik i nie b?dzie on w kadrze, ani w "aktywnych".
Uwa?am ?e konkursy tego typu s?, jak na razie nie na miejscu.
Kadra powinna zaj?? si? sprawami bardziej bie??cymi typu rozbudowa dzia??w (co prawda owy konkurs mo?e by? na plus, lecz my?l? ?e wyjdzie z niego mega lipa).
Same wynagrodzenie r?wnie? nie przyci?gnie wielkiego zainteresowania dla os?b, kt?re nie s? sta?ymi go??mi naszej spo?eczno?ci (w tym zdaniu nie chodzi, o to ?e oczekuje BMW czy nowego telefonu jako nagrod?). Podsumowuj?c konkurs by?by ok, ale nie w obecnej chwili.

Je?li tak by na to patrze? to ?aden z obecnie organizowanych konkurs?w nie by?by ,,na miejscu" a wtedy na forum kompletnie nic by si? nie dzia?o.
Na forum brakuje kilku poradnik?w pod obecn? wersj? Tibii, oraz poradnik?w dotycz?cych wsp??czesnych rozwi?za? w OTS-ach a ?e jest kilkunastu nabijaczy post?w to na pewno kto? si? skusi ^^

Pozdrawiam

Znowu kwestia pogl?d?w.
Jest to jaka? motywacja, ale wed?ug mnie nie t?dy droga.

Poradnik dot. hackingu przez fora mo?e by?? Nie z serii "How to?" tylko u?wiadomi?bym u?ytkownik?w w nim o kilku kwestiach bezpiecze?stwa.

Wystarczy napisa? poradnik o wybranej przez siebie tematyce

Tak?e.. Przyda si? osobom, kt?re nie wiedz? jak mog? si? zabezpieczy? przed tym.

Okej. Wola?em zapyta?.. nie chcia?em si? rozpisa? na marne. Znajd? chwil? czasu - przygotuj? jaki? materia? :)

wg mnie bardzo dobry pomys? :) mimo ?e s? stare tutoriale ale w tibi ci?gle s? aktualizacje wi?c przyda si? ten konkurs. Pozdrawiam

wg mnie bardzo dobry pomys? :) mimo ?e s? stare tutoriale ale w tibi ci?gle s? aktualizacje wi?c przyda si? ten konkurs. Pozdrawiam

A co to ma do rzeczy?

Wzi??by si? szanowny admin z t?umaczenie i te statystyki? Doda?e? je a i tak mi np. nie dzia?aj? te z rozwijanego menu. Lepiej gdyby to by?o co? z mappingiem, ale d?u?sze i z przyst?pnym tematem, ?eby nie by?o 3 prac.

Termin sk?adania prac min??. Wyniki zostan? og?oszone w poniedzia?ek.

Regards,
Xinum

Witajcie,

Przepraszam, za sp??nienie, ale nie by?o mnie w domu i pisa?em z telefonu. Poradnik, kt?ry zwyci??y?! Serdecznie gratulujemy autorowi! Nagrody zostan? przyznane w najbli?szym czasie.
Mam nadziej?, ?e w przysz?o?ci zainteresowanie konkursem b?dzie wi?ksze oraz b?d? ciekawsze nagrody!

Pozdrawiam,
Xinum

Status
Zamknięty.
Back
Do góry