• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Konkurs - Nowe logo Tibia.net.pl

Status
Zamknięty.

Etzel

I'm what I'm
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
7
Konkurs
Nowe logo Tibia.net.pl

Wszyscy z pewno?ci? zauwa?yli, ?e na forum pojawi? si? nowy styl. Cieszymy si? bardzo, ?e styl ten Wam si? podoba, jednak w wi?kszo?ci opinii znajduj? si? uwagi odno?nie naszego logo. Postanowili?my da? szans? wykazania si? grafikom, kt?rzy s? w?r?d nas i chc? pom?c w ulepszaniu Tibia.net.pl.

Zasady:​

1. Logo musi by? stworzone przez Ciebie,
2. Logo, kt?re stworzysz musi by? takie, aby dostosowywa?o si? do ka?dej szeroko?ci,
3. Logo powinno pasowa? do obecnego layout'u forum,
4. G??wna tematyka loga powinna pasowa? do tematyki tibii,
5. Logo nie mo?e by? nigdzie opublikowane przed zako?czeniem konkursu.

Nagrody:​

G??wn? nagrod? otrzyma tylko autor zwyci?skiej pracy, za? wszyscy uczestnicy otrzymaj? punkty reputacji za udzia?.
G??wn? nagrod? w konkursie jest Specjalny medal oraz punkty reputacji.
Liczba punkt?w reputacji b?dzie zale?a?a od zainteresowania konkursem.

Informacje ko?cowe:​

Wszystkie prace nale?y wysy?a? prywatn? wiadomo?ci? do Etzel. Tytu? wiadomo?ci nie ma znaczenia, sprawdzam wszystkie.

Konkurs trwa do ko?ca stycznia. Jednak je?eli wcze?niej wy?onimy zadowalaj?c? nas prac? zako?czymy konkurs przed czasem.

Odp: Konkurs - Nowe logo Tibia.net.pl

O, takie konkursy to ja rozumiem :)

Ja bym do nagr?d dodaj jeszcze napis w stopce kto jest autorem logo ;)

Niestety bez szans :P. Ale pomys? ciekawy, mo?e na jaki? inny konkurs zostanie wykorzystany.

Wszystkie prace nale?y wysy?a? prywatn? wiadomo?ci? do Etzel

Mam tutaj ma?? sugestie.Aby wszystkie z podes?anych aktualnie prac zosta?y umieszczone w tym temacie, u?ytkownicy doradziliby, kt?re najlepiej wybra?(sonda).Bo tak to wybierzesz sam i znowu b?d? wielkie pretensje ze z?e logo itp ze strony u?ytkownik?w, mo?e by da? nam szanse aby?my to my wybrali prac? lub odrobin? wam doradzili.Rozwa?cie to:)

@UP, to ?e wysy?acie je do mnie na priv nie znaczy, ?e to ja j? wybior? :). Oczywi?cie b?dzie g?osowanie, je?eli zbierze si? jaka? liczba tych prac. Do tej pory otrzyma?em tylko jedn?.

Mo?e te? co? stworze i pode?l?. :P Konkurs zapowiada si? ciekawie i licz?, ?e b?dzie zainteresowanie konkursem.

muwimy o logo czy o logotypie, bo nie wiem czy jest sens otwiera? painta?

M?wimy o logo, czyli o obrazku kt?ry zast?pi obecny.

Za takie nagrody to nie b?d? si? wysila?.
Nagroda awansu na experta, to jest nagroda, a nie reputacja kt?r? mo?na ?atwo zdoby?.

Nagroda awansu na experta, to jest nagroda, a nie reputacja kt?r? mo?na ?atwo zdoby?.

Dla mnie wystarczaj?c? nagrod? by?oby umieszczenie mojej pracy jako logo dla forum ;P
Btw, od wybierania expert?w by? nab?r ;p

Pozdrawiam

Na experta? Za nisko celujesz. Imperator, to jest to!

@Topic
Pomys? z konkursem jest dobry. Jako, ?e nie jestem uzdolniony pod wzgl?dem plastycznym, odpuszcz? sobie udzia?. ?ycz? powodzenia tym, kt?rzy postanowili podj?? si? wyzwania bez znaczenia, jaka nagroda na nich czeka.

I jak przebiega konkurs? ile ju? pracy dosta?e??

P?ki co otrzyma?em ich dwie. Ale czekamy ci?gle mo?e kto? jeszcze nade?le w ostatnim terminie.

Coz nie znam sie na tym ale sprobowalem xD :P zawsze jakas tam zabawa.

Konkurs na stworzenie logo i danie szansy wykazania si? grafikom jest dobrym pomys?em :)
Aczkolwiek nagrody, By?oby zapewne du?o wi?ksze zainteresowanie i w og?le jakby Dru?yna Team'u Tnp zaanga?owa?aby si? na zorganizowanie nagrody Poradnik dla Grafik?w
Co? co by si? bardziej przyda?o dla tych os?b ni? g?upia reputacja czy jaki? graficzny medalik.

Ale, to tylko moje sugestie. ?ycz? Powodzenia :]

Ehh, z tego co widz? to najwi?cej do reputacji i medali maj? u?ytkownicy z brakiem w/w rzeczy. Zawsze mo?na zrobi? co? charytatywnie, nie dla nagrody, dla dobrego samopoczucia, dla satysfakcji. Mo?e czasem warto podej?? tak do niekt?rych rzeczy? Nie m?wi? tu akurat o tym konkursie tylko o wszystkim jak leci. Pozdrawiam.

Ehh, z tego co widz? to najwi?cej do reputacji i medali maj? u?ytkownicy z brakiem w/w rzeczy. Zawsze mo?na zrobi? co? charytatywnie, nie dla nagrody, dla dobrego samopoczucia, dla satysfakcji. Mo?e czasem warto podej?? tak do niekt?rych rzeczy? Nie m?wi? tu akurat o tym konkursie tylko o wszystkim jak leci. Pozdrawiam.

Dobrze powiedziane, nie wszystko dla nagrody przecie? mnie by zafascynowa?o to ?e moje logo jest g??wnym forum TNP..:D graficy do roboty! ;p

Gdyby forum by?o prowadzone przez kogo? takiego jak kiedy? Alastor to wiesz, no problem. A userzy chc? nagrody bo tak naprawd? wyr?czaj? firme, kt?ra k?adzie wiemy co na te forum.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry