konkursy

Status
Zamknięty.

Rikodek

Advanced User
Sierpień 21, 2012
Liczba reakcji
14
te wasze konkursy to jakis niewypal jest... na przyklad 'zgadnij jaki to kawalek' nastepna runda miala byc 10 maja a dzis jest 12 i nadal nie ma, w konkursie z miastem tak samo... nevox zostal zdegradowany i nie ma kto sie tym zajac, zmiencie moze osoby dowodzace tymi konkursami

Odp: konkursy

za co nevox wylecia? ?:D No racja z tymi konkursami to niez?e jaja :) Ale b?d? si? t?umaczy? ?e to wina u?ytkownik?w bo ma?o os?b bierze udzia? w tych konkursach -.-

za co nevox wylecia? ?:D No racja z tymi konkursami to niez?e jaja :) Ale b?d? si? t?umaczy? ?e to wina u?ytkownik?w bo ma?o os?b bierze udzia? w tych konkursach -.-

Bo to jest prawda. Wszyscy chc? konkurs?w a zainteresowanie jest conajmniej przeci?tne.

du?o os?b bierze udzia? w konkursach. Ale mia?em na mysli to ?e kadra znajdzie wym?wke w tym ?e to nie ich wina tylko nasza:)

te wasze konkursy to jakis niewypal jest... na przyklad 'zgadnij jaki to kawalek' nastepna runda miala byc 10 maja a dzis jest 12 i nadal nie ma, w konkursie z miastem tak samo... nevox zostal zdegradowany i nie ma kto sie tym zajac, zmiencie moze osoby dowodzace tymi konkursami

Je?li chodzi o konkurs Nevoxa to by?a to sprawa pokr?tna - pojawi?a si? 3 runda, Nevox j? usun?? gdy nie wprowadzono medalu, potem zosta? wydalony a nast?pnie pisa? odwo?anie czy mo?e nadal prowadzi? konkurs. Zaraz si? dowiem czy konkurs b?dzie czy nie ;)
Kolejna runda ,,Jaki to kawa?ek" uka?e si? dzi? wieczorem - napisa?em to kilku osobom kt?re by?y ciekawe i napisa?y do mnie PW.
Op??nienie wynik?o z przyczyn losowych (przez 3 dni straci?em dost?p do internetu).

Pozdrawiam

@edit

Konkurs ,,Co to za miasto" b?dzie nadal prowadzony przez Nevoxa ;)

Ostatnia edycja:

Temat jak dla mnie napisany bez przemy?lenia. Rundy danych konkurs?w s? przedstawiane w odpowiednim terminie. Konkurs b?dzie nadal prowadzony przeze mnie, posty umieszczane s? w podanym terminie. Dziki napisa? przecie?, ?e mia? problemy z internetem, wcze?niej si? to nie zdarza?o, tylko teraz ten pierwszy raz, wi?c nie rozumiem dlaczego powsta? ca?y ten temat. Wed?ug mnie jest on niepotrzebny, lecz z jedn? rzecz? si? zgodz?, jest ma?e zainteresowanie konkursami. Do mnie dochodzi ledwo 10-15 odpowiedzi licz?c te? b??dne odpowiedzi. Skoro twierdzicie, ?e to niewypa?, to dlaczego sami nie zaproponujecie czego? ciekawszego ? M?j konkurs, rozumiem jest to "zgadywanka", lecz konkurs Dzikiego, my?l? ?e jest najlepszy z wszystkich. Je?li co? Wam nie odpowiada, to tak jak pisa?em wy?ej zaproponujcie co? ciekawszego, ni? tylko obelgi w Nasz? stron?.

Ostatnia edycja:

10-15 os?b i to ma?o ?:D jak dostaje max 7 pkt rep to po co mi czekac tydzien albo i wi?cej ?:D nie jest tylko mowa o tym ?e dziki nie mia? neta wi?c nie by?o wynik?w. a jak redzio nie dawa? znaku ?ycia przez kilka tyg to ju? by? problem:)

10-15 os?b i to ma?o ?:D jak dostaje max 7 pkt rep to po co mi czekac tydzien albo i wi?cej ?:D nie jest tylko mowa o tym ?e dziki nie mia? neta wi?c nie by?o wynik?w. a jak redzio nie dawa? znaku ?ycia przez kilka tyg to ju? by? problem:)
10-15 os?b to wynik pierwszej rundy. Jutro przedstawi? wyniki 3, lecz ju? teraz mog? powiedzie?, ?e nie ma 10 miejsc, poniewa? by?o tak ma?o odpowiedzi. M?wimy o chwili obecnej, kiedy konkurs przej?? Dziki :) Jutro zajrz? jeszcze do tego tematu, a na chwil? obecn? ?ycz? mi?ego wieczoru.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry