konto dotpay (...)

kokosz15

User
Styczeń 23, 2010
Liczba reakcji
1
czesc jestem w trudnej sytuacji poniewaz mam otsa ktory w bardzo szybkim tempie sie rozwija jest tam sms shop.Kumpel zrobil konto ale sie dowiedzialem ze nie moze byc tam pesel rodzica jesli zakladasz na siebie i na swoje konto bankowe poniewaz moze byc to karalne.Teraz mam problem bo chcial bym sie dowiedziec jedna rzecz i druga jesli zaloze ogolnie konto na dotpay na moja mame albo ojca np. na ich konto bankowe pesel wszystko to jak bedzie z wyplata pieniedzy bede musial odprowadzac jakis podatek/wypelniac pit itp ? czy firma dotpay odrazu wyplaca nam te pieniadze ktore nam sie naleza a pobiera polowe i sama odciaga podatek dla panstwa czy musimy sami przy wyplacie pieniedzy wypelnic jakies sprawy papierkowe i podatek jeszcze odciagnac ?

Odp: konto dotpay (...)

Ja s?yszalem cos takiego ,?? wszystkie oplaty i podatek s? wliczane w cen? sms-a

Od kwoty ktorej uzyskasz - 19% podatku - 1% Od dotpaya

I przy kazdej wyplacie przychodzi ci faktura z rozliczeniem sie ze skarbowk?.

Czyli mniej wiecej ile kasy mi wchodzi 50% ? i co mam tam wypelnic pit czy cos takiego jo ?

sorry pomylilo mi sie ;o czyli mniej wiecej co ile czasu moge wyplacac kase i czy ciezko sie sie rozliczyc ze skarbowka ? napiszcie na gadu nr : 248754
Pomozcie:)

Skopiowalem to prosto z dotpaya prosze bardzo :

Kod:
Dane do opracowania raportu s? udost?pniane od 7 dnia miesi?ca za miesi?c poprzedni. Opracowanie raportu jest zawarciem umowy o dzie?o (art. 734 ? 1 KC).

Back
Do góry