Kontynuacja tematu...

Status
Zamknięty.

luzak123

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
41
http://tibia.net.pl/threads/543410-What-is-this?p=1487830&viewfull=1#post1487830

Niestety ale musz?, bo nie wytrzymie jak si? nie wypowiem...

Userzy wini? administracje, admini si? oburzaj? i obwiniaj? user?w (?e to niby ma?o aktywni)...
Co to kura ma by??!
Albo sie postarajmy i wsp?lnie co? zdzia?ajmy albo uj, userzy opuszczaja forum a admini ustanowi? jak to ktos napisa? "forever alone rule"...

Nie mo?emy siebie obwinia? nawzajem... Jak userzy maj? by? aktywni skoro forum jest do dupy? Nie ma praktycznie nic co mog?o by zach?ci? nowych u?ytkownik?w jak i zatrzyma? starych...
Jest wgrane bardzo zaawansowane forum do kt?rego s? miliony dodatk?w/fajnych skin?w a my co mamy?

?redniej klasy darmowy skin i 0 dodatk?w tak byle by by?o...

Tak by? nie mo?e... Pami?tacie stara tibie net? To by?y czasy... tysi?ce u?ytkownik?w przewija?o si? przez forum...
A teraz co? Dziennie 50 max...

BTW:
My?licie ?e jak zrobicie jaki? konkurs to odrazu 1000 ludzi si? rzuci ?
Po 1 nie mamy tylu userow po 2 nie ka?dy jest jakim? grafikiem!

A wi?c do sedna...
1 u?ytkownik nie wygra z administratorem... ale grupa u?ytkownik?w tak!
"Zbierzmy si? w kup?, kupy nikt nie ruszy..."

Pami?tacie jeszcze s?ynne ACTA?
Dlaczego internauci wygrali?
Bo byli zgrani a nie k??c?cymi si? "bachorami"

Wi?c zbierzmy si? w kup? i za po?rednictwem naszych admin?w wyra?my swoje niezadowolenie!
Przywr??my stronie dawn? chwa?? i dobre imi?...

A jak si? nie uda to opu??my to forum i zr?bmy nowe, dobre forum jak za dawnych...

Odp: Kontynuacja tematu...

Zamykanie temat?w do niczego nie doprowadzi, bo zawsze znajdzie si? osoba kt?ra za?o?y nowy. Znaj?c ?ycie zabior? Ci aktywnego. Nie umiej? przyj?? krytyki na klat?, dlatego si? nie rozwijaj?. I tak pozostanie p?ki obecna administracja si? nie zmieni. To nie wina tro, nie wierz?, ?e oni nic by nie robili w kierunku forum na kt?rym zbijaj? niema?e zyski. To wina administracji bo jest niekompetentna. Kadra jest niepouk?adana. Gdzie jest Batis? Czy to nie on powinien odpowiada? na takie tematy? Czy pozycj? ma z dupy? Tyle ode mnie, pozdrawiam.

To nic nie zmieni, bo to b?dzie tak dalej jak dotychczas.

@autor
Stara tibia.net.pl ju? dawno posz?a w zapomnienie i jej nie przywr?cicie. Alastor jakby by? jeszcze w?a?cicielem to by tutaj zrobi? porz?dek ;o

Szczerze? Chcia?bym powrotu Speedera i Alastora.

Wracaj?c do tematu to i tak to zamkn? i nic nie da zak?adanie tego typu w?tk?w, bo oni po prostu z tym nic nie zrobi?, a dlaczego? Bo ci??ko ruszy? 4 litery i i??/jecha? do TRO.

Wracaj?c do tematu to i tak to zamkn? i nic nie da zak?adanie tego typu w?tk?w, bo oni po prostu z tym nic nie zrobi?, a dlaczego? Bo ci??ko ruszy? 4 litery i i??/jecha? do TRO.

Ty idz i zmieniaj!
Z jednej strony niektorzy maja racje. Musza zrobic cos wszyscy, a nie tylko pojedyncze osoby...
Ale problem jest taki, ze wiekszosc widzi, ze administracja nic nie robi, wiec jak oni nic nie robia, to ja po co mam robic? I wychodzi z tego tyle, ze wszystko stoi...

To nic nie zmieni, bo to b?dzie tak dalej jak dotychczas.

Jak mo?e by? dobrze skoro z g?ry zak?adacie ?e b?dzie ?le?

Zamykanie temat?w do niczego nie doprowadzi, bo zawsze znajdzie si? osoba kt?ra za?o?y nowy. Znaj?c ?ycie zabior? Ci aktywnego.

Jak wy odrazu "z ryjem" to si? nie dziw ?e zamykaj?... a co do rangi to szczerze? Sram na t? range... Nie prosi?em si? o ni? i nie jestem tutaj dla rangi a ?e j? otrzyma?em to dzi?kuje i tyle...

Nie umiej? przyj?? krytyki na klat?, dlatego si? nie rozwijaj?.
Od kiedy to krytyka jest matk? rozwoju? My?l? ?e bardziej pomoc si? przydaje...

I tak pozostanie p?ki obecna administracja si? nie zmieni.
Uwa?asz ?e jest z?a? Jak dla mnie dokonuj? rozs?dnych wybor?w...

To nie wina tro, nie wierz?, ?e oni nic by nie robili w kierunku forum na kt?rym zbijaj? niema?e zyski.

Mo?e kiedy? niema?e zyski... prawda jest taka ?e teraz to forum upada tak jak og?lnie tibia, a ju? napewno ot... (co nie zmienia faktu ?e nie powinni zaniedbywa? swojego forum a walczy? o wzrost popularno?ci...)

To wina administracji bo jest niekompetentna. Kadra jest niepouk?adana.
Prawda jest taka, ?e odchodz? ?wietni moderzy... a jak nie ma kto modowa? (bo samemu to si? jeszcze nikt nie zesra? ?eby ogarn?? takie forum) to bierze si? pierwsze lepsze osoby... (chocia? jak dla mnie wi?kszo?? ogarnia)

Gdzie jest Batis? Czy to nie on powinien odpowiada? na takie tematy? Czy pozycj? ma z dupy? Tyle ode mnie, pozdrawiam.

W ko?cu jaka? z?ota my?l z Twojej strony...

... Wracaj?c do tematu to i tak to zamkn? i nic nie da zak?adanie tego typu w?tk?w, bo oni po prostu z tym nic nie zrobi?, a dlaczego? Bo ci??ko ruszy? 4 litery i i??/jecha? do TRO.

No to jedz 500 km prosze Ci? bardzo...
Naj?atwiej krytykowa? i samemu siedzie? na dupie i czeka? co si? stanie... Co nie?

Ostatnia edycja:

Alastor by? ninj? i chuj! Uncross jakby wr?ci?, to by powypierdala? ka?dego na zbity pysk ;D

@ Edit
Przepraszam bardzo, ale gdzie tutaj jest niepoprawny j?zyk? :)

Ostatnia edycja:

Jak wy odrazu "z ryjem" to si? nie dziw ?e zamykaj?... a co do rangi to szczerze? Sram na t? range... Nie prosi?em si? o ni? i nie jestem tutaj dla rangi a ?e j? otrzyma?em to dzi?kuje i tyle...
?mieszne, dosta?em ostrze?enie 5-punktowe za to, ?e kurwowa?em 3 razy w po?cie kt?ry w subiektywnym ?wietle ich broni?.
Od kiedy to krytyka jest matk? rozwoju? My?l? ?e bardziej pomoc si? przydaje...
Od kiedy kto? umie poprawnie krytykowa? i m?wi? co jest robione ?le.
Uwa?asz ?e jest z?a? Jak dla mnie dokonuj? rozs?dnych wybor?w...
A jak dla mnie to dwie osoby kt?re przyj??y rang? po to by zamyka? takie w?a?nie tematy. Z wyj?tkiem jednej kt?ra powinna by? g??wnym i jedynym administratorem forum pr?cz tro.
Prawda jest taka, ?e odchodz? ?wietni moderzy... a jak nie ma kto modowa? (bo samemu to si? jeszcze nikt nie zesra? ?eby ogarn?? takie forum) to bierze si? pierwsze lepsze osoby... (chocia? jak dla mnie wi?kszo?? ogarnia)
To, ?e nie ma dobrych poda? nie jest wyt?umaczeniem na fakt, ?e niekt?rzy do tej pory nie umiej? poprawnie pisa?.
Naj?atwiej krytykowa? i samemu siedzie? na dupie i czeka? co si? stanie... Co nie?
Chyba si? zastrzel?. A co ja takiego mam zrobi?, ?eby administratorzy si? w ko?cu ruszyli i co? zrobili na rzecz forum? Jedynym rozwi?zaniem jest w?a?nie krytyka i odpowiadanie na takie tematy.

Przepraszam bardzo, ale gdzie tutaj jest niepoprawny j?zyk?
Spokojnie, nie jeste? pierwszy.

?mieszne, dosta?em ostrze?enie 5-punktowe za to, ?e kurwowa?em 3 razy w po?cie kt?ry w subiektywnym ?wietle ich broni?.
Sam jeste? sobie winien...

Od kiedy kto? umie poprawnie krytykowa? i m?wi? co jest robione ?le.
W?a?nie, Ty tego nie potrafisz...

A jak dla mnie to dwie osoby kt?re przyj??y rang? po to by zamyka? takie w?a?nie tematy. Z wyj?tkiem jednej kt?ra powinna by? g??wnym i jedynym administratorem forum pr?cz tro.
Jak ty ma?o wiesz o prowadzeniu forum...

To, ?e nie ma dobrych poda? nie jest wyt?umaczeniem na fakt, ?e niekt?rzy do tej pory nie umiej? poprawnie pisa?.

Niestety ale to forum o grze, wiec nie oczekuj ?e b?d? sami ogarni?ci go?cie po 20-30 lat...

Chyba si? zastrzel?. A co ja takiego mam zrobi?, ?eby administratorzy si? w ko?cu ruszyli i co? zrobili na rzecz forum? Jedynym rozwi?zaniem jest w?a?nie krytyka i odpowiadanie na takie tematy.
Po 1. to nie by?o do Ciebie
Po 2. Najlepiej siedzie? i czeka?... -,-
Po 3. Krytyka krytyk? a nie "darcie japy"...

Spokojnie, nie jeste? pierwszy.

Hah, my?licie ?e jak macie 13 lat i przeklinacie to jeste? bogami? Ja bym Wam odrazu dam zakaz pisania na tydzie? ?eby?cie si? nauczyli jak si? z lud?mi rozmawia...

Nie rozumiem dlaczego wypowiadaj? si? w tym temacie osoby, kt?re nie by?y nigdy wy?ej na ?adnym stanowisku ni? moderator. Nie macie poj?cia jakie prawa ma Administracja - tak nie maj? wielu zezwole?, ale to nie tylko ich wina, ale tak?e TRO. TRO nie da?o nikomu dost?pu do FTP i pe?nego ACP, a co za tym idzie czerwoni nic nie mog? zrobi? - prawie. Je?li co? na tym forum mia?oby si? zmieni? to najpierw niech zaczn? od banowania os?b, kt?re te forum niszcz?, a potem zajm? si? ogarni?ciem kadry, bo jak na razie to ja tutaj widz? tylko jeden wielki burdel i bezsensowne nabijanie post?w. Je?li na prawd? chcecie, aby to forum istnia?o to nie zak?adajcie takich temat?w tylko piszcie PW do czerwonych i to niech oni decyduj? czy nadal b?dzie tak jak jest czy w ko?cu co? do cholery zrobi?. Powr?t Uncross'a? To byloby bardzo ciekawe..

1. temat
Skoro wed?ug Ciebie forum jak i Tibia spada nie d?? to to po prostu nie wchod?. ?alisz si? czy chwalisz, ?e masz tak bardzo du?o informacji? Korzonek ma racj? - g?wno wiemy, bo wszystko co Czerwoni omawiaj? z TRO nie wychodzi poza ich dzia?y. Dadz? nam zna? jak b?d? mieli informacje dla Nas.
2. temat

No to bardzo odmienne zdania masz. Ty na tym forum jestes tak d?ugo, ?e na pewno wiesz kto to Alastor czy Speeder. Nabijasz 300 post?w dziennie, robisz z siebie pajaca, a pozniej swoimi nader inteligentnymi wypowiedziami pr?bujesz podliza? si? kadrze. Tak nisko chyba jeszcze nie upadli, ?eby da? Ci moderatora lub chocia? supporta.
@topic
Forum umar?o i nikt tego nie zmieni.
@edit
Marcin trzyma za was kciuki. Nie, nie za kadre.

Ostatnia edycja:

O Bo??. Kolejny kt?ry chce zmieni? co? czego si? po prostu nie da.
Z tym forum jest jak z butami , kupisz dzi? dbasz o nie przez pierwsze dni tygodnie a potem to ju? wyjebka. Nie chce CI si? ich czy?ci? piel?gnowa?.
Widzisz Ci co zarz?dzaj? forum wed?ug mnie maj? podobne podej?cie "posprz?ta? wielki rynek a podcienie ju? jeba?" .
Jest jak jest. MY mo?e i by? my mogli co? z dzia?a?. "Ale,ale..."

Powiedzcie mi kurde jedno....
Po kiego grzyba narzekacie ?e jest ?le, i chcecie ?eby by?o lepiej, skoro z g?ry zak?adacie ?e nic si? nie zmieni albo b?dzie jeszcze gorzej?
"Mo?na by..." To kurde czas spr?bowa? a nie siedzie? na dupie i tylko narzeka? ?e forum jest do dupy... ?e administracja do dupy... wszystko wed?ug was jest do dupy...
A mo?e to w?a?nie Wy jeste?cie do dupy?

@Topic

Dobra wi?c jedyne co mi przysz?o do g?owy to:
Za?o?y? skromny temat pt. "??damy dost?pu do morza" i niech w nim si? ka?dy user podpisze podpisze...
Jak zbierzemy sensown? ilo?? podpis?w za po?rednictwem naszych admin?w (o ile b?d? chcieli) wy?l? co gdzie trzeba... by? mo?e co? wsk?ramy...

Jest kto? skory na t? propozycje?

Ostatnia edycja:

W?a?nie, Ty tego nie potrafisz...
Nie no, ty potrafisz. Hej zbierzmy si? wszyscy w kup? i motywujmy przez nast?pne 3 lata administrator?w kt?rzy ju? dawno maj? to w dupie. Hej, dobry pomys?.
Jak ty ma?o wiesz o prowadzeniu forum...
Mog? Ci? zapewni?, ?e na pewno wi?cej od Ciebie.
Niestety ale to forum o grze, wiec nie oczekuj ?e b?d? sami ogarni?ci go?cie po 20-30 lat...
Nie trzeba mie? 20 lat, ?eby pisa? poprawnie. Tego ucz? w drugiej klasie podstaw?wki cz?owieku.
Po 1. to nie by?o do Ciebie
Po 2. Najlepiej siedzie? i czeka?... -,-
Po 3. Krytyka krytyk? a nie "darcie japy"...
1. No i jaki z tego wniosek?
2. Czy ja siedz? i czekam? Jeste? ograniczony? Przecie? samo odpisywanie w tych tematach jest 'robieniem czego?'.
3. Najpierw by?a krytyka, teraz jest darcie japy. Jak masz 6 lat i nasrasz w ogrodzie to ojciec najpierw Ci? skrytykuje i powie, ?e tak nie mo?na. Jak zrobisz to za drugim razem to zacznie krzycze?, ?eby? wi?cej tego nie zrobi?. Rozumiesz? Pro?ciej si? takich rzeczy nie da t?umaczy?, ale nie dziwi? si? jak mam do czynienia ze zbuntowanymi '13-latkami' jak ty to okre?li?e?.
Nie rozumiem dlaczego wypowiadaj? si? w tym temacie osoby, kt?re nie by?y nigdy wy?ej na ?adnym stanowisku ni? moderator. Nie macie poj?cia jakie prawa ma Administracja - tak nie maj? wielu zezwole?, ale to nie tylko ich wina, ale tak?e TRO. TRO nie da?o nikomu dost?pu do FTP i pe?nego ACP, a co za tym idzie czerwoni nic nie mog? zrobi? - prawie. Je?li co? na tym forum mia?oby si? zmieni? to najpierw niech zaczn? od banowania os?b, kt?re te forum niszcz?, a potem zajm? si? ogarni?ciem kadry, bo jak na razie to ja tutaj widz? tylko jeden wielki burdel i bezsensowne nabijanie post?w. Je?li na prawd? chcecie, aby to forum istnia?o to nie zak?adajcie takich temat?w tylko piszcie PW do czerwonych i to niech oni decyduj? czy nadal b?dzie tak jak jest czy w ko?cu co? do cholery zrobi?. Powr?t Uncross'a? To byloby bardzo ciekawe..
Wystarcz? ch?ci, nie oczekujemy nowych wtyczek, styl?w i innego g?wna, tylko jakiego? zaanga?owania kt?rego w tej chwili nie ma w og?le.
Powiedzcie mi kurde jedno....
Po kiego grzyba narzekacie ?e jest ?le, i chcecie ?eby by?o lepiej, skoro z g?ry zak?adacie ?e nic si? nie zmieni albo b?dzie jeszcze gorzej?
Jak si? motywuje dwa lata a wszystko dalej stoi to chyba mo?na straci? wiar?, nie?
A mo?e to w?a?nie Wy jeste?cie do dupy?
A mo?e to w?a?nie Twoje komentarze s? do dupy? Piszesz jeszcze gorsze posty ni? beosky, swoimi 'argumentami' nie wnosisz do tematu nic pr?cz wi?kszego chaosu.
Jest kto? skory na t? propozycje?
Nie.

Te rewolucje chuja wam dadz? ;d TRO to jest firma i w dupie maj? Wasze ??dania, nikt zapewne z kadry nie uzyska dost?pu do FTP bez spotkania si? z kim? z firmy, niech administracja wsadzi kod na blokowanie reklam to w par? godzin si? tym zajm?, wszystkie tego typu tematu ju? od ponad roku ko?cz? si? warnem/banem dla autora tematu i jego zamkni?ciem.

W?a?nie bany si? posypa?y wi?c po co dalej ci?gn?? ten temat? TRO nic nie zrobi, a b?aga? nikt nie b?dzie.

Grzonas/Marcinku uwierz, ?e jestem d?u?ej i wiem wi?cej ni? Ty pchlarzu tak wi?c sko?cz z tymi ?a?o?nymi multi-kontami i opu?? to forum.

Lol, ?miecham. :D Przecie? to forum nigdy si? nie podniesie nawet na kolanka, nie m?wi?c ju? o stani?ciu na nogi, tak?e je?li kto? tu ma jeszcze na co? nadzieje to s? p?onne. Id?cie gdzie? indziej najlepiej. ;)

Lol, ?miecham. :D Przecie? to forum nigdy si? nie podniesie nawet na kolanka, nie m?wi?c ju? o stani?ciu na nogi, tak?e je?li kto? tu ma jeszcze na co? nadzieje to s? p?onne. Id?cie gdzie? indziej najlepiej. ;)

Oj Beo znasz histori?(przynajmniej jej spor? cz???), dobrze wiesz ile raz m?wili, ?e to forum d?ugo nie poci?gnie, mimo wszystko jeszcze ?yje. Da si? je postawi? na nogi, tylko b?dzie to trudne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry