Kontynuuacja w?tku - po co komu rep

Status
Zamknięty.

Marcin24

Ja i Kazia
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
207
http://tibia.net.pl/threads/584277-Po-co-komu-REP/page2

A co z osobami, kt?re s? na forum od 2007,2008 roku czyli od niemal samego poczatku? Nie s?dzicie, ?e jest to troch? krzywdz?ce, ?e rang? 'dziadyga' dajecie osobom, kt?re sp?dz? na forum 2 lata (co nie jest jakim? specjalnie du?ym wyczynem), a osoby, kt?re s? na tym forum prawie od samego pocz?tku maj? t? sam? rang? i te same mo?liwo?ci co osoba, kt?ra za?o?y?a konto oko?o 7 lat po starcie forum? :P

Odp: Kontynuuacja w?tku - po co komu rep

Marcin24 napisał:
A co z osobami, kt?re s? na forum od 2007,2008 roku czyli od niemal samego poczatku?
Takie osoby powinny dosta? range zas?u?ony.

Sko?cz pajacowanie Marcin. To same zb?dne dodatki, kt?re nikomu nie s?u??. Po co zmienia? co? co by?o dobre? Ranga dziadyga brzmi ?miesznie.

Nie szkoda czasu na takie dyskusje?
Jest zjebanie to jest. Na chuj dr??y? tematy takie jak jaki? dziadyga, zas?u?ony czy inny vip?

Dostajesz do?ywotnio rang?, miesi?c p??niej jej nie masz.
Zbierasz og?rki przez 5 lat, potem ci nagle usuwaj? 2/3 tego co zebra?e?, bo tak.
A na koniec ludzie kt?rzy siedz? na forum 8 lat maj?t? sam? rang? co jaki? random kt?ry wszed? na forum w momencie kiedy ono ju? by?o martwe, czyli jakie? 2-4 lata temu...
O pierdo?ach w kadrze nie wspominaj?c.
Czy o tym jak samo forum si? pi?knie szybko ?aduje, 10 minut ?rednio.....

Moim zdaniem teraz du?o ci??ej jest zdoby? rang? ,,Dziadyga"
Nie m?wi? o postach i 2 latach.

Ale 500 repa to ju? du?o :x

Moim zdaniem teraz du?o ci??ej jest zdoby? rang? ,,Dziadyga"
Nie m?wi? o postach i 2 latach.

Ale 500 repa to ju? du?o :x
ca?e nic

Zbierasz og?rki przez 5 lat, potem ci nagle usuwaj? 2/3 tego co zebra?e?, bo tak.
true

Kurwa, ludzie kt?rzy nic nie robi? ??daj? aby co? im da?, ilu z was pomog?o komu? na tym forum? Rangi chc? podpisy pod nickiem i B?g wie co jeszcze, ten rah co szczeka bez przerwy, hejtuje ka?dy temat pierdoli bez sensu ?e a? oczy bol?. Nikt wam nic nie da za darmo, na te wasze zachcianki trzeba sobie zas?u?y?.

Moje hejty mo?esz zobaczy? tylko w postach Cylerii i Tisary. :X

Polecam si?.

Zamknijcie ten bezsensowny temat.

Najlepiej da? Admina za 1 posta, 1 dzie? na forum i 1 pkt reputacji, to by?oby najbardziej sprawiedliwe XD

Ale temat faktycznie, tak wa?ne s? jakie? odznaki na forum :D Wed?ug mnie te podzi?kowania s? zb?dne, a dodawanie jeszcze wymiany reputacji na co? jest bezsensowne.
Siedze tutaj 8 lat i nie ??dam niczego (nie liczac admina, kt?rego eturl nie chce mi da?).

Nie wiem w og?le po co zajmowa? si? takimi g?upotami, zajmijcie si? lepiej laguj?cym forum i doko?czeniem portalu. Jak dla mnie to sta? 2 lata powinien zosta? jeszcze bardziej zwi?kszony.

Nie szkoda czasu na takie dyskusje?
Dostajesz do?ywotnio rang?, miesi?c p??niej jej nie masz.
A na koniec ludzie kt?rzy siedz? na forum 8 lat maj?t? sam? rang? co jaki? random kt?ry wszed? na forum w momencie kiedy ono ju? by?o martwe, czyli jakie? 2-4 lata temu...
O pierdo?ach w kadrze nie wspominaj?c.

Prawdziwy post roku :D

Kurwa, ludzie kt?rzy nic nie robi? ??daj? aby co? im da?, ilu z was pomog?o komu? na tym forum? Rangi chc? podpisy pod nickiem i B?g wie co jeszcze, ten rah co szczeka bez przerwy, hejtuje ka?dy temat pierdoli bez sensu ?e a? oczy bol?. Nikt wam nic nie da za darmo, na te wasze zachcianki trzeba sobie zas?u?y?.

No ja tam mia?em zas?u?onego, blaku te?, potem jaki? administrator stwierdzi?, ?e jednak to co zrobi?em dla forum by?o g?wnem i ju?.

Nie wiem w og?le po co zajmowa? si? takimi g?upotami, zajmijcie si? lepiej laguj?cym forum i doko?czeniem portalu. Jak dla mnie to sta? 2 lata powinien zosta? jeszcze bardziej zwi?kszony.

No, to op?a? hosting, bo tromedia tnie koszta xd

UP.
Tobie to by chocia? VIP'a dali.
4 nagrody,
1.5k post?w
3k repa
8 lat.
XDDD

[MENTION=415596]Tomekchleje[/MENTION] ch?tnie si? wymieni? repem jak b?d? m?g?.

Nadal czekamy na wypowied? administracji

Jak si? nie podoba, to pi?tka, szufla, strza?a
I noga dupa brama, a? zata?czysz kankana,

Status
Zamknięty.
Back
Do góry