-Tibia 8.60 KowalOts

Status
Zamknięty.

Lord Makin

Advanced User
Lipiec 13, 2011
Liczba reakcji
8
kowalots.png
Wersja Tibii: 8.60
IP: kowalots.no-ip.pl
Port: 7171
Mapa: NaxedMap Edytowana
Parametry
Procesor: 8.0
Ram: 2gb
Pr?dko?? ??cza: 6mb
Raty serwera
Exp: 150x
Loot: 5x
Magic level: 30x
Skille: 30x
Spawn: 10
Strona OTS'a: http://kowalots.no-i...opic=latestnews
Team:
Kowal God
Suprice Gm
Paapik Gm
Mini Lord[T]
Rekrutacja: Na razie Zamkni?ta
Kontakt: GG-3730299
Dodatkowe informacje
Questy:
-poi
-volcano morgaroth
-anni
-feru tower
-dhq
I Wiele Wiele wi?cej!
Nowe potwory:
Bossy:
-apokalipse
-morgorath
-gazbaran
-bazir
Nowe Systemy:
-System Hunt?w
-System Aukcji
Addony sprzedaje Varkhal
Ots jest ca?y czas dopracowywany r??nymi nowo?ciami takimi jak nowe miejsca, potwory, questy itp.
Support jest ogarni?ty i pomocny.
Mo?liwo?? Zakupu Tutora i Senior Tutora!!
Galeria Zdj??
54370794.png

56845380.png

11881936.png

27840713.png

33563721.png

80640949.png

54310178.png

32901990.png

36034227.png

:lol:ZAPRASZAM WSZYSTKICH:lol:​

Odp: KowalOts

Jako? mam wra?enie ?e ots jest zrobiony na szybkiego, mapa kt?ra posiadacie kr??y po necie i wydaje mi si? ?e wszystko co dodajecie dodajecie na szybkiego i byle aby by?o. TP room to totalna pora?ka a room z apo jest nudny jak flaki z olejem. Tyle z mojej strony ale zycze powodzenia ; )

No no wszystko to samo co ja m?wi? do god no ale co nie m?j ots nie ja decyduje wi?c nic tu na mnie nie zrzuca?:confused:
Ale mi na otsie na razie si? dobrze gra wi?c polecam i mo?e przekonam god na ?adniejsze prace i ?eby nic nie by?o na szybkiego:hah:

Witam dzis mam wam do zaprezentowania mojego otsa 8.10,silnik jest od wyra,bedzie ciagle edytowany.Za tydzien lub dwa server bedzie bez hamachi,poniewaz brat mi odblokuje porty!.Narazie na serverze gra 5 osob.
Cos o serverze:
Exp jest stage,nie leci za szybko i nie za wolno.
Skille x50,magic poziom x40.Server jest pvp enforced,co oznacza ze za kazdego zabitego gracza otrzymuje sie fraga i experience.Nie jest to jakis badziewny kolejny ots hamachi z expem x999999,typu KopecOTS.
Nie ma SMS shopu,poniewaz nie zalezy mi na zarobkach lecz na wspanialym klimacie,ktory mysle ze z wami graczami uzyskam.

Jak sie zarejestrowac?
Zarejestrowac i zrobic postac mozemy na 2 sposoby:wpisujac numer i haslo 111111/tibia,lub na acc makerze.

Hamachi:Elexv2,haslo 12345.

Wchodzicie na strone:5.2.1.70,klikacie zakladke account,na dole jest podkreslone new account,dalej to juz chyba se zrobicie.Pamietajcie musicie sie zalogowac,aby utworzyc postac!.Jest rowniez zakladka highscores ktora informuje kto ma najwyzszy poziom na OTSie.Nie szukamy narazie GM'ow ewentualnie tutorow.

Kilka screenow:
templeze.png

3tproom.png

Reszte sie dowiecie jak wejdziecie na OTS.

Kontakt do mnie:25673304 GG.

Pozdrawiam Elex,pamietajcie warto grac poniewaz bedzie przeniesiony na zwykly server!.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry