• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

KoYaK08 Pocz?tkuj?cy Mapper [Ocenia?]

Status
Zamknięty.

KoYaK08

New User
Liczba reakcji
0
Witam od dzi? wieczora zaczo?em bawi? si? w mappera wi?c prosz? nie wymaga? odemnie odrazu niewiem czego:D Chcia? bym aby?cie oceniali moje prace w skali od 0 do 10 ja b?d? si? stara? dodawa? co dzien co? nowego o ile mi na to czas pozwoli.​

1. Moja Pierwsza Praca Temple [D??].

2. Temple [G?ra].

To jak na pocz?tek tyle. Chcia? bym aby?cie te? tu pisali co Wy by?cie jeszcze tu dodali itp z G?ry Dzi?kuje i Pozdrawiam.

Notka moderatorska:
Pozwoli?em sobie deportowa? tw?j temat do dzia?u galerie

Odp: KoYaK08 Pocz?tkuj?cy Mapper [Ocenia?]

Mapa bardzo prosta. Og??em u?y?e? bardzo (prawie wog?le) detali. Wida?, ?e wcze?niej nie mia?e? stykno?ci z Map Editorem. Osobi?ci ?ycz? Ci aby? doskonali? swoje umiej?tno??i w robieniu mapy tak aby potem twoje mapy by?y idealne.

Pozdrawiam xKrysteKx!

Praca jak na pocz?tkuj?cego nie jest z?a. Robisz prace estetycznie, i nie walisz wszystkiego co popadnie lub kwadrat?w. Spr?buj zrobi? co? z natury i wtedy oceni?.

Pozdrawiam
Jakkess

Wi?cej kamyczk?w, oraz border?w i b?dzie dobrze. Fajny kszta?t. Jak na pocz?tkuj?cego, to bardzo fajnie. Pozdrawiam i powodzenia.

Ok wiem ze oceni? temple to jest nic wi?c daje wam przer?bk? ma?? plus troch? natury.

Mam pytanie ma kto? mo?e dobry poradnik do mappowania ale natura? jak tak prosz? o podanie Pozdrawiam.

Jako? tamte wykonanie temple bardziej mi si? podoba?o. Natura troch? za bardzo ?ci?ni?ta jak na miasto.

Co do poradnika ds. natury:
Mappuj z Quarkiem

Og?lnie to dobrze, ale te poradniki to na pami?? zapami?taj! Bo przecie? co 20 kratek nie b?dziesz do poradnika patrzy? ;p Og?lnie to nie b?d? dawa? oceny pocz?tkuj?cemu, ale super i to m?wie na poczekaniu. Powodzenia i Pozdrawiam!

Troch? s?abo ,ma?o dodatk?w ,ro?linno?? ro?nie wy??cznie przy zabudowaniu a dooko?a w odleg?o?ci 3 kratek od murku pustka...
Postaraj si? lepiej zaprojektowa? swoj? mapk? :P

Status
Zamknięty.
Do góry