Kr?tki i ?atwy numer GG

Status
Zamknięty.

grasss

User
Czerwiec 12, 2010
Liczba reakcji
2
witam, oko?o 3-4 lat mia?em numer gg: 4842445 ale pewnego dnia (tzn. wczoraj) wchodz? na gg a pisz? ?e b??dne has?o do servera (czyli po prostu "hacked") powiem po prostu ?e si? Wkurwi?em, bo teraz gdy chc? za?o?y? numer gg to wyskakuje mi 8 cyfrowe i co? typu tego "11986942" a mi co? si? nie podabaj? takie numery, wi?c mam pewn? pro?b?, gdyby kto? mia? 2 numery gg i jednego nie u?ywa to czy by m?g?by mi odda?? Z g?ry dzi?kuj? i oczywi?cie reput p?jdzie :)

Odp: Kr?tki i ?atwy numer GG

Ch?opcze, nie pasuj? ci 8cyfrowe numery gadu-gadu ? mo?e chcesz 3 cyfrowe ? wiesz co radzi? bym w takiej sprawie " Poszuka? " na internecie, takie co? ?e wykupujesz tak jak by konto Premium na np : 2 cyfrowe numery gagu-gadu.
ja mam same 8 cyfrowe numery i jako? mi to nie przeszkadza bo to tylko kontakt z znajomymi.

@sqlitestudio

Po co gadasz na temat, o kt?rym nie masz poj?cia? Nabijaj posty dalej, nabijaj...

Matko boska... 2 cyfrowe numery gg? Najkr?tszym jest czterocyfrowy i takie numery maj? tylko "VIPy", albo boty. Vipami s? np. Tede, Doda, Pogoda etc. A Ty nie wiem jakimcudem umiesz wyczarowa? numer, kt?ry posiada dwie cyfry. Sprawdza?e? wg czy takie co? istnieje? Pomog? Ci - nie.

@topic

Obecnie tylko takie si? numery, lecz jak wiesz czasem, gdy kto? jest nieaktywny jego numer sam si? robi zwolniony (dlatego czasem pisz? do Ciebie np "Karol" chocia? masz dajmy na to Micha?). Pr?buj zak?ada? konto co 15 min i wybierz sobie z nowych numer?w ten, kt?ry Ci pasuje.

Wydaje mi si?, ?e numeru tak Ci nikt nie odda :P.

@S4mantus

ok, zobacz? co z tego wyjdzie :)

Omg, nie lepiej sobie wzi?? oboj?tnie jaki? I tak pr?dzej czy p??niej zapami?tasz. Chcesz kupi? m?j? Bardzo ?atwy jest do zapami?tania ;)

M?j jest zajebi?cie ?atwy do zapami?tania, 3.66 z? i jest tw?j, to jak?

Ja mam bardzo ?atwy nr gg :P ale nie oddam :lol: bo mam go od 5 lat :P

Jak b?dzie WO?P mo?esz licytowa? kr?tki nr gadu gadu. Nie pami?tam ile to kosztuje, ale za 100.000 z? powiniene? zakupi? fajny nr ;)

M?wicie, ?e wasze s? proste? Co powiecie na m?j - 747403? ;> Ale jak chcesz go kupi? to sms 10 z? xD

Kiedy? by?o mniej os?b dlatego numery by?y kr?tsze. Teraz s? dost?pne numery 4-cyfrowe w?asnie dla Vip . Wiec je?eli jestes LAdy Gag? nie czekaj - pisz do gg a napewno dostaniesz nr 4-cyfrowy

@up
Wystarczy napisa? ,?e jeste? z tnetu i dostajesz taki nr ;]

M?j numer to 11617987 i ?atwo go zapami?ta?.
Numery gg zmieniaj? w?a?ciciela po chyba 6 miesi?cach.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry