-Tibia 8.60 Kraft EVO 30.03.2012r

Status
Zamknięty.
Odp: Kraft EVO 30.03.2012r

Polecam w 100%. Ots Zajebisty, gra?em na poprzednich edycjach i musze powiedzie?, ?e gra?o si? bardzo dobrze. Idealnie dopasowany exp stage. Idealne tereny do war?w. Questy dopracowane na wysokim poziomie. Cz?ste update i najazdy bos?w. Do?wiadczony administrator, pomocny, nie olewa graczy ani otsa. Nic tylko wbija?. Zapraszam! Pzdr :) SherioN

Do startu ma?o czasu, a tylko 60 kont.
Rusza? si? z reklam?, bo OTS wydaje si? nawet fajny, wejd? i zobacz?, ale zapowied? jako? bardzo mnie nie zach?ci?a. :)

Ostatnia edycja:

Do startu jeszcze 3 dni a na start pewnie wbije z 200 os?b. Na 1 edycji na start przyby?o 40-50 os?b a za 3-5dni patrze a tu 200osob gra :)

Gra?em na poprzedniej edycji od pocz?tku do ko?ca , wieczny war Alko~ z W pogoni za fragiem <3
Wbij? bo serwer fajny !
Polecam.

Jakbym ja wam zareklamowa? to jednego dnia by?cie mieli 200 kont :(

Og?lnie ots mo?e si? przyj??, ale je?eli ludzie tak narzekaj? na te punkty to m?g?by? np. zrobi? od 200 lvl - 50 pkt, 300 lvl - 50 pkt, 400 lvl - 100 pkt :] lub porobi? eventy typu:
top fragger na ots 7 dni po starcie - 200pkt. top questmaker - 300pkt, top gildia - (w zale?no?ci od ilo?ci os?b) 150 pkt na jednego cz?onka. Oczywi?cie mog?yby by? r?wnie? konkursy na najlepszy domek lub ssy z awansami, ludzie przysy?ali by ssy ze swoimi awansami, a Ty wybiera?by? najlepsze, umieszcza? na forum i przyznawa? punkty. Z domkiem by?o by tak samo, ale mo?na by by?o doda? konkurs na najlepszy filmik prezentuj?cy ots co bardzo by si? op?aci?o dla Ciebie jak i dla graczy, poniewa? nagrod? mog?yby by? 3 lub 2 wybrane itemy z sms shopa :]

Moim zdaniem od 350 lv pkt to dobry pomys? bo to nie daje 300pkt czyli na najlepszy item tylko 100 i w ten spos?b nie b?dzie si? mia?o od razu wszystkiego z sms shop-u.
A na pewno Sekula zrobi event ten co zawsze by? z kamieniami i prezentami :p

Mamy chwilowy problem, strona b?dzie aktywna dzi? wieczorem.​
Zapraszam!​

Demoria dla kasy? Chyba kpisz ; ) Nie wiesz, nie gra?e? nie pierdol. Mapa Hermota 100%!! Edytowane Temple, Tp Room taki sam.. Quest room porazka.. Reklama? W sumie jak by ktos sie na tym zna? to byscie mieli troche osob . Ale widze ,ze wy to 0 z reklama

Demoria dla kasy? Chyba kpisz ; ) Nie wiesz, nie gra?e? nie pierdol. Mapa Hermota 100%!! Edytowane Temple, Tp Room taki sam.. Quest room porazka.. Reklama? W sumie jak by ktos sie na tym zna? to byscie mieli troche osob . Ale widze ,ze wy to 0 z reklama

Moim zdaniem nie maj? dobrej reklamy, no mapka hermota s?abo zedytowana. No ale co ty si? wypowiadasz jak te? Demoria sta?a na mapce hermota. Kraftots jest s?abiej zedytowany ale to ju? ich sprawa. Nie ka?dy Ots b?dzie mia? tyle os?b co Demoria, i uszanuj to i odpu?? sobie te ma?owarto?ciowe posty Dobrze?:(

A tutaj dow?d jak Ci? pocisn?? Inque.
http://tibia.net.pl/zapowiedzi/499212-hermot-eu-wielki-powrot.html#post1316981

Ostatnia edycja:

Wiem, gra?em, nie pierdole.
Mapa by?a robiona z czystego evo po czym dokleja?em expowiska z innych dat (mi?dzy innymi hermota), tp room r?wnie? robi?em od zera(oczywi?cie wzorowa?em si? na tym z hermota), a je?li chodzi o quest room na screenach, to jest stara wersja tp roomu, aktualnie jest inny.

Jak dla mnie wa?na jest atmosfera i ?eby by?o z kim gra? ;)

Zagram na tym ots jesli bedzie dosc typa ;p

do startu 1 dzien a jest Accounts in database: 131 pff nie polecam

Maciekxx ?le zrobi?e? ?e do mnie nie napisa?e? m?g?bym pare team?w ?ci?gn?? co na Nexorze gra?o. No ale, widzisz nie napisa?e? ?a?uj.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry