-Tibia 8.60 Kraft Evo Unikat! 21.10 18:00

Status
Zamknięty.
Odp: Kraft Evo Unikat! 21.10 18:00

Gra?em na poprzedniej edycji tego ots'a. Ots zajebisty! Fajne wary i w og?le atmosfera przyjemna. Jest komunikacja z GM'em tak?e jest spoko!

PozDrawiam Visqn!

Zapowiada si? bardzo ciekawie :) po opisie i po komentach, mo?na swierdzi?, ?e otwarcie tego serva to b?dzie takie "ma?e" wydarzenie w ?wiecie OTS?w ;) SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ROBIENIA KONT, B?DZIE ?WIETNA ZABAWA NA ?WIETNYM SERVIE:)

nick: Karaczeq

b?d? gra? tu drug? edycj?. ots w pierwszej edycji by? zajefajny mam nadziej? ?e kolejna edycja b?dzie r?wnie dobra jak pierwsza. ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!!!!!

nick flisk

Ostatnia edycja:

Mam nadzieje, ze na tej edycji nie bedzie tego pedala ogarniacza spamu, bo to jakies 12 letnie dziecko bylo, nie wiem kto go wgl wzial do kadry. Ots fajny, wiekszosc to hermota mapa, przydalo by sie usunac ze shopa 1 itemek - Kraft Burnmana (250 points)
Daje od 700 do 900 many Tylko dla ED i MS. Bo to strasznie noobskie jest.

Naprawd? dopracowany server, godzien uwagi. Mi?a atmosfera, cz?ste eventy, mi?a administracja.

NIck w grze: Jax

Mam nadzieje, ze na tej edycji nie bedzie tego pedala ogarniacza spamu, bo to jakies 12 letnie dziecko bylo, nie wiem kto go wgl wzial do kadry. Ots fajny, wiekszosc to hermota mapa, przydalo by sie usunac ze shopa 1 itemek - Kraft Burnmana (250 points)
Daje od 700 do 900 many Tylko dla ED i MS. Bo to strasznie noobskie jest.
z tob? si? zgadzam , troch? b?dzie ci??ko ubi? ed, ms.
Zapraszam wszystkich. B?dzie ciekawie bo serwer godny uwagi.

Do startu Kraft Ots pozostalo:
2 dni, 10 godzin, 57 minut oraz 42 sekund!

W ko?cu wystartuj? m?j ulubiony serwer, fajny exp stage, fajne quest, mi?a administracja.
WBIJA? !!!!!!!!!!!!!

Nick:Druidos

Zapraszam, swietny serwer, bedzie duze oro. Wbijajcie wszyscy, bo naprawde sie oplaca. xd fajne questy, mapa i support xd

pozdrawiam, nick: Freskus

Witam Witam. Proponuje ten server zero crashy zero bogow online 24/h bardzo mi?a administracja. du?o event?w i co najlepsze nie Trzeba wydawa? Kasy bo to co za sms-a mo?na zdoby? w grze i nie ?atwo zagraj nie czekaj sam sie przekona?em ze Warto wci?ga ten Server Wbijaj !!! Zosta? najlepszy POZDRAWIAM " OXYZ " POZDR?WKO ADMINISTRACJA ?YCZ? MI?EJ GRY O HOSTOWANIA ..:)

Witam Witam. Proponuje ten server zero crashy zero bogow online 24/h bardzo mi?a administracja. du?o event?w i co najlepsze nie Trzeba wydawa? Kasy bo to co za sms-a mo?na zdoby? w grze i nie ?atwo zagraj nie czekaj sam sie przekona?em ze Warto wci?ga ten Server Wbijaj !!! Zosta? najlepszy POZDRAWIAM " OXYZ " POZDR?WKO ADMINISTRACJA ?YCZ? MI?EJ GRY O HOSTOWANIA ..:)

Zajebisty ots. ; ] polecam gralem na poprzedniej edycji dobrze sie prezentowal naprawde polecam wbijac i bedzie oro !

Nick : Sekker

PS : Pozdro Dla Nevona <3

Server ?wietny, gra?em na poprzedniej edycji. Du?o quest?w i expowisk. Aktywny support. Serdecznie zapraszam. Nick : Elder Allado :)

witam widz? ?e mapka ?adnie zrobiona i ots dopracowany, b?d? czeka? na start z niecierpliwo?ci? zapraszam wszystkich ?eby by?o z kim pogra? :) pozdrawiam Revenge Dragon.

Ots jest ciekawy;)
?adnie mapa jest zrobiona. warto wbic i zagrac.
Napewno bede ;)

Barti

Zajebisty serw, gra?em na pierwszej edycji ;] mapa genialna, questy super oraz duzo expowisk w tp roomie ;] Polecam, robcie konta!

nick na edycji 2: Flisk

Gra?em niedawno na tym otsie. C?? mog? wam o nim powiedzie?, hmm... nie spotka?em ?adnego buga, spoko si? expi?o i mog? doda?, ?e dobry smsshop. 20 godzin do startu. Odliczam ;)
Nick - Gonisuki Nabosaka

Witam gra?em na poprzedniej edycji. Zajebi?cie by?o =]
Teraz zawitam na otsie wraz z gildi? =]
HAIL NEVON ! =]
NICK = ENGINE MASTER

Du?o ss bardzo dobrze dobrano exp-Stage masa expowisk og?lnie zajebisty ots napewno wbije z kumplem :)

Pozdrawiam

Nick: Lucyna

Status
Zamknięty.
Back
Do góry