Odp: Zepri's Thread
Odp: Zepri's Thread
@Up:
heh... no tak
->
Zale?a?o mi na przedstawieniu tej 'krzywizny' koszulki, poniewa? dzi?ki niej nada?em swojej pracy swego rodzaju ,,dynamik?". Je?li chodzi o pomara?czowy materia? - jest to zniszczona, sk?rzana koszula, do kt?rej zosta?y przymocowane r?wnie? zniszczone metalowe elementy. Poprzez do?? mocno nasycone barwy (nie tylko w pixel arcie, ale i fotografii czy filmie) mo?na ?atwo odda? charakter przedmiotu. Do?? dziwna filozofia jak na Tibi?, ale tu nie chodzi o to by zrozumia?y mnie czy wy?mia?y, ?e tak napisz? ,,trolle", ale o rozwijanie swoich umiej?tno?ci, kt?re w ten czy inny spos?b kiedy? mi si? przydadz?. Cho?by ,,filozofia barwy" (st?d te? r??ne dziwne eksperymenty... nie zawsze udane). Sprite Tibii traktuj? jako dodatek czego najlepszym dowodem mo?e by? praca nad Blaithin (jak na razie nie planuj? pokazywania owoc?w mojego treningu nad tym stylem, poniewa? jak ka?dy widzi wzbudzi? on wyj?tkowo ma?e zainteresowanie na forach Tibijskich i dA, gdzie znajdziemy o wiele lepszych grafik?w ode mnie. Nie oznacza to jednak, ?e go porzuci?em i ograniczam si? tylko do 'izometrycznego/i nie' n?dznego sprite artu Cipsoftu). Wszystkie pokazywane tu prace (robione by? mo?e w?a?nie w ramach treningu, bo raczej nie z sentymentu czy fascynacji gr?, w kt?r? nie gram od bodaj?e update 8.42) id? do Demetri ew. Wburial i to w?a?nie w ramach reklamy tych projekt?w zdecydowa?em si? otworzy? galeri? na tnet i innych forach, mimo ?e mam do tego typu prezentowania swich prac do?? negatywne nastawienie.
Miecz jest do armora. G?ownia zniszczona, poharatana, budz?ca strach i niedbale wykuta - wprost idealne narz?dzie mordu dla barbarzy?cy czy ??dnego krwi orka.
Wielkie dzi?ki za krytyk?
Chyba robi si? w moim temacie coraz pu?ciej :/. No c??... na innych forach zaobserwowa?em to samo zjawisko