Odp: Moje pracki! [Krisosw]
Odp: Moje pracki! [Krisosw]
O, fajnie zn?w Ci? widzie?. Niestety, podobnie jak Hanzo, mam pewne ale:
Nie oceniam oczywi?cie w skali dla kogo?, co zaczyna, tylko ju? si? czepiam dos?ownie wszystkiego, bo m?wimy o innym poziomie ;d Oczywi?cie nie mo?na zarzuci?, ?e co? tu jest brzydkie
He?m nr 1 - Straszny przesyt element?w. Troch? nie ogarniam, o co w nim chodzi. Nie podoba mi si? po??czenie niebieskiego ze stalowym, wed?ug mnie kolory te zwyczajnie ze sob? si? gryz?, a przynajmniej nie wygl?daj? a? tak epicko. A bardzo cz?sto u?ywaj? ich pixelarty?ci. Og?lnie jest spoko, no ale ja bym usun?? par? zb?dnych cz??ci.
Smok - Nie mog? si? zbytnio czepia?. Ca?okszta?t wygl?da ?adnie, jednak u?ycie czarnego w ?rodku? I to w takiej ilo?ci? Zastosowa?bym wi?kszy kontrast, u?y?e? bardzo du?ej ilo?ci odcieni, po cz??ci zb?dnych. Bardzo spodoba? mi si? ogon, fajnie wycieniowany, taki realistyczny
Amulet - Bardzo ?adny, nie wiem, co jest na nim zawieszone. Je?li klejnot, to wi?kszy kontrast uczyni? by spore cacko, ale je?li nie - jest super.
He?m nr 2, zbroja, miecz, tarcza, buty, ?uk - S? ?adne. W he?mie czego? mi brakuje, nie wiem jeszcze czego. Mo?e innego koloru jako ma?y dodatek? ?uk nie jest nie wiadomo jaki epicki, no ale w ko?cu musi by? cienki, wi?c nie mo?na si? w takich rzeczach wykaza?.
Zbroja stalowa z daleka wygl?da dobrze, podoba mi si?, ?e wyszed? taki blask. Na jej dolnej cz??ci u?y?e? chyba klejnotu, je?li nie - to mnie popraw, ale je?li tak, to jest niezauwa?alny i nie wygl?da dobrze.
Og?lnie nie mog? skrytykowa?, bo i nie mam za co. Zapraszam na pojedynki pixelartu. Mo?e si? do??czysz do naszego duetu pojedynkowego Hanzo - Shikate?

Chcia?bym zna? Twoj? opini? w tym temacie:
http://tibia.net.pl/threads/552513-HANZO-kontra-SHIKATE!-Pojedynek-wszechczasów-2!